Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen
Unternehmen hat geantwortet
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dänemark

Antwort von hari
Nem og hurtig bookning Slipper for at sidde i kø i salonnen Pæn klipning og sød frisør der var venlig og rar at snakke med

Antwort von hari
Min datter fik det smukkeste hår, og hjælp til styling.

Så tilfreds hos Bibi Frederiksberg
Bestilte tid. Blev løbende underrettet om hvornår jeg skulle til.
Frisøren var dygtig og effektiv 👍

Antwort von hari
Hold dig væk hvis du vil beholde din længde og have klippet etager eller for den sags skyld har krøllet hår. Jeg fortryder virkelig jeg tog det valg om at blive klippet hos Hari. Konceptet er ok, og prisen billig, men hvis du forventer en flot frisure så hold dig væk. Mit hår er i lag, på en helt forkert måde, nærmest 4 kantet/for markeret i lag. Jeg er rystet og i tvivl om de er uddannet frisører hos Hari. I så fald til trods for at det ikke er en beskyttet tittel, så er det under al kritik ikke at oplyse det.
Jeg er så ked af det og fortryder, især grundet længden. Det er blevet underligt kort hvor det før gik mig til lænden, hvilket jeg var glad for. Jeg ville kun have klippet spidser og etager. Jeg ved ikke hvad det her er. Men i hvert fald, så er det heldigvis vinter og jeg har hermed have knold indtil det lige vokser lidt ud, så jeg kan undskylde til min vante frisør for at jeg har været illoyal

Antwort von hari
Jeg er nu blevet klippet hos hari et par gange. 300 kr. for en klipning er indrømmet meget billigt, men det er også meget dårligt. På de 20 minutter får man studset sit hår. Personalet hos hari er venligt og sødt, men det er tydeligt, at det ikke er en dygtig faguddannet frisør. Hvis man ikke går så meget op i sit hår, er det en fin og billig løsning.

Antwort von hari
Alt var godt. Har brugt Hari i cirka 16 måneder nu, og jeg har det godt med det. Alle frisørerne er flinke og engagerede. Ingen uheldige overraskelser.

Antwort von hari
God behandling og meget søde og lyttende personale!

2 stjerner.
Jeg kom ind på hari Østerbro, og da jeg forklarede at jeg bare gerne ville be om en standart fade, og lidt af toppen, kunne hun pludselig ikke stå inde for en klipning.
Jeg er korthåret, og det virker lidt vildt at jeres frisøre ikke engang kan klippe en korthåret mand, da hun eftersigende ikke har grejet til det.

Antwort von hari
Jeg har brugt Hari nogle gange og jeg vil starte med at rose hele konceptet, for det er virkelig smart. Hurtig tid og ikke så meget pjat der. Til gengæld finder jeg ikke frisørernes niveau særlig højt - jeg er som sagt kommet tilbage nogle gange men nu må jeg nok indrømme min tid hos Hari slutter. Klipningen er ikke særlig flot og det er desværre ikke første gang.
Hvis man kun skal klippe spidser er Hari fin! Men skal man have etager / ny frisure så mangler der en del finish. Jeg har både erfaring fra Carlsberg byen og Lyngby og min erfaring er desværre den samme.
Denne gang fik jeg lidt etager og det ligner nærmest jeg har ekstentions i nu fordi etagerne er så hakkede ovenpå mit lange hår. Meget meget uheldigt.

Bibi er fuldstændig fantastisk 🙌🏿

Antwort von hari
Perfekt oplevelse hos Barbara, på Østerbrogade. Lyttende, dygtig og med gode råd. Kan varmt anbefales.

Antwort von hari
Blev taget så godt imod af Danny i Hellerup. Super klipning og kan varmt anbefales. Tak.

Antwort von hari
Super balanced and professional hairdresser-not talking too little neither too much. Friendly and with good skills. Much recommended.

Antwort von hari
Lige præcis den frisør jeg har let efter, smart kø system og kommer direkte ind til Danny der bare kan se ligepræcis hvordan jeg normalt blir klippet, lige præcis hvad det gik galt sidst, og lige præcis hvad der skal laves, kæmpe god oplevelse, super venligt personale og dejligt rene lokaler

Antwort von hari
Barbara på Østerbro- virkelig god til kort damehår, masser af fylde og nemt at sætte. Og så er Barbara god til at spørge undervejs, så resultatet blev i top.

Antwort von hari
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.