Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen
Unternehmen hat geantwortet
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dänemark
Jeg kom i dag, og fik en plads hos søde og meget dygtige Barbara, lige så snart jeg kom. Jeg har været meget ked af mit hår der blev klippet rigtig dårligt sidste gang(et helt andet sted), og Barbara kunne med det samme se, hvad der skulle gøres. Hun tog mig igennem hendes tanker, og klippede det så flot igen! Meget tilfreds!

Antwort von hari
Hende jeg blev klippet af er rigtig dygtig. Hun har klippet mig 2 gange før og det siger bare lige i skabet hver gang.
Hun er sød og smilende.

Antwort von hari
Ahmad er super dygtig og så var det virkelig hyggeligt at tale om vind og vejr 😊

Antwort von hari
Jeg har nu for anden gang fået en fantastisk behandling af Elika i Lyngby. Første gang hun klippede mig fik jeg simpelthen så mange komplimenter på mit hår, at jeg var nødt til at komme tilbage, og denne gang er det kun blev endnu flottere. Hun er virkelig god til at give input og komme med ideer, uden at man føler sig presset til noget som helst. Jeg er konsekvent meget glad for mine resultater hos Hari og har nu medlemskab for andet år i træk.

Antwort von hari
Desværre meget utilfreds og ked af det efter klipning. Mit hår er blevet ALT for kort, på trods af, at jeg viste flere billeder af den ønskede længde og udtrykte, at det er vigtigt at jeg kan samle håret når jeg er på arbejde.
Håret er kortere i den ene side og lægden er til hagen og alt for kort til at blive samlet i en hestehale.

Antwort von hari
Nok den værste frisøroplevelse jeg har haft. Først var frisøren sød nok og spurgte om jeg kunne vise reference billeder. jeg viste billeder af en fade og hun begyndte at klippe. da jeg efter hun (meget hurtigt) var færdig, spurgte om hun kunne klippe mere af, nægtede hun, og blev ved med at nægte at klippe toppen, fordi det ikke var det vi var "blevet enige om". hun klippede heller ikke fade, og sagde noget med at det ikke er noget hun gør. (kunne hun ikke have sagt det før hun begyndte at klippe?). Efter jeg bedte om at få det kortere, blev stemningen underlig og ubehagelig, og hun begyndte at sige at det var ligegyldigt hvad jeg bedte om, så ville det ikke blive pænt pga hårfarven. Jeg fortryder at jeg har betalt for det, og skulle have nægtet. Kommer aldrig igen. Desværre. Håret er skævt og personalet var uprofessionelt. Beklager denne tone men er faktisk lidt i chok over hvor dårlig en oplevelse det var.

Antwort von hari
Servicen var rigtig god og personalet var også god.

Antwort von hari
Var meget tilfreds var med mit barnebarn inde det var fantastisk kun hende der skulle klippes, men så havde de også tid til mig og det blev så pænt

Antwort von hari
The hairdresser made sure she was cutting my hair exactly the way I wanted it. I was more than satisfied with the result.

Antwort von hari
Sød og kyndig frisør. Dejligt at man kan komme til når det lige passer.

Antwort von hari
Dejlig sted til lyn klip på min søn. hurtigt at komme til, søde og gode frisører.

Virkelig fin klipning til min 13 årige datter i Hari Carlsbergbyen

Antwort von hari
Ønsket en fade på 3 mm. Men endte med skind fade og sår i nakken. Jeg kom ind i dag fordi jeg har fødselsdag i morgen og gerne ville se frisk ud. Viste hende et billede af hvad det plejer at være og forklaret. Men dette hørte hun ikke efter. Hun forsøgte at lave en fade men viste tydeligvis ikke hvad hun lavet da du fjernet alt hår til midten af nakken og var så voldsom så jeg fik sår i nakken. Ringe evner til hendes fag hvis at du overhovedet har en uddannelse ? Jeg kan ikke anbefale at nogle går der ind pga. den ringe service . Kan man ikke udføre den opgave som man bliver stillet for må man være faglig stolt nok til at sige fra selv om at det handler om en simpel opgave af respekt over for sine kunders skyld !

Antwort von hari
Er super glad for at blive klippet i salonen på gl. Kongevej. Er altid glad og tilfreds når jeg går derfra.

Antwort von hari
Barabara from Østerbrogade has been so sweet and kind! Definitely recommend🫶

Antwort von hari
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.