Meget professionel vinleverandør
Rigtig fin virksomhed der er til at stole på. God og sikker levering. En virksomhed der forstår sig på vin. Gode priser og rigtig fin og professionel service.
Hans’ Wine Club er stiftet af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen i 2020 og er beliggende i Odense på Fyn. Hans’ Wine Club er etableret med udgangspunkt i Hans Bøgh-Sørensens store interesse for vin, særligt de klassificerede slotte fra Bordeaux, og med det formål at dele denne passion med andre vinelskere. Hos Hans’ Wine Club tilbyder vi et stort udvalg af eksklusive vine med et særligt fokus på de klassificerede slotte fra Medoc, Saint-Emilion, Graves og Pomerol, mens vi tilbyder et stadigt voksende udvalg af vine fra Bourgogne,Napa-Valley, Champagne og Italien. Vores vine er nøje udvalgt og købt en-primeur til modning i vores "state-of-the-art" temperatur- og luftfugtighedskontrollerede vinlager. Vi vægter godt købmandskab højt hos Hans’ Wine Club, og når du handler med os, kan du altid forvente skarpe priser på vine af højkvalitet, der har været opbevaret under optimale modningsforhold i originale trækasser (OWC). Vi bestræber os på altid at yde den bedste service til vores kunder. Ønsker du at forespørge på enkelte vine og/eller høre mere om vores koncept, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hanswineclub.dkeller +45 61 10 91 25, hvor vi vil svare på dine spørgsmål.
Energivej 15, 5260, Odense S, Dänemark
Der blev taget hensyn til frostvejr omkring levering. Meget professionelt
Lækker champagne til meget fordelagtig pris.
Drak en Piper-Heidsieck 'Cuvée Rare' Brut, Champagne, 2008 nytårsaften.
Da jeg så fandt den her til en super skarp pris på 3 stk. slog jeg straks til
God råd og vejledning. Vinenes pris og kvaliteter hænger rigtig godt sammen.
Godt udvalg af vine i den dyere ende af skalaen. De 4 årlige "åbenhus smagninger" er hyggelige og i flotte omgivelser med gode priser på dagen.
Passioneret vinbutik, med et udsøgt udvalg og gode priser.
Fantastiske vine til gode priser.
Har kun god erfaringer med dem.
God og pålidelig vinhandel, der leverer top service.
Meget udsøgt sortiment til en fornuftig pris. Fragt burde dog være inkluderet i prisen ved ordrer på min 6 flasker.
hurtig ekspedition og levering.
Super god service og hurtig levering.
Gode varer til rimelige priser. God kommunikation om levering.
Lette at komme i kontakt med og hurtig og serviceminded behandling
Seriøs vinhandler
Kan skaffe alle vine
Fair priser
Super Service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.