Jeg synes der er et super godt koncept I har med priser baseret på enkeltflasker! Det til trods synes jeg priserne er konkurrence dygtige - og så er kundeservice helt i top! Transportfirmaet have lav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er generelt godt tilfreds. Kunne dog ønske flere tilbud i 6-stk. kasser (eller enkeltflasker) når der er tale om dyre vine...
Unternehmen hat geantwortet
Jeg finder, at 1855 cru`s priser godt kan tåle sammenligning med andre firmaers, Det er godt, at firmaets bestillingsproces er ret enkel, og at levering er hurtig og omhyggelig. Hans Henrik Frey.
Super rådgivning, priser og service ifm. vinkøb. 1855 CRU kan varmt anbefales! Professionelle men alligevel helt nede på jorden i deres tilgang til kunden. Topkarakter herfra.
Unternehmen hat geantwortet
Klassificerede vine fra Bordeaux. 1855cru.dk er stedet hvor du finder et kæmpe udvalg af Grand Cru Classé vine - både En Primeur og til omgående levering.
Narvikvej 7-9, 4900, Nakskov, Dänemark
Transportfirmaet have lavet en fejl, jeg klagede kl 23.30 og allerede kl 8 næste dag havde I svaret på min henvendelse og løst problemet.. jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg skal købe bordeaux!

God kommunikation med 1855 Cru
Aftale omkring leveringstidspunktet forløb perfekt.
Ganske enkelt bare super !
Her kan du købe enkeltflasker af de fleste vine i sortimentet til meget fornuftige priser
Meget sikker emballering ved forsendelse
FB
et lækkert udvalg af vine til gode priser og hurtig levering.
helt sikkert ikke sidste gang jeg køber fra 1855cru.

Antwort von 1855 Cru A/S
De taler om vin så vi almindelige også er med.
Ingen snobberi.

Antwort von 1855 Cru A/S
God service, stort udvalg og rettidigt levering. Hvis man er til Fransk Grand Cru vine er der ikke mange steder bedre i DK.

Antwort von 1855 Cru A/S
Super og hurtig service og fantastisk udvalg af gode vine.
Jeg komme helt sikkert tilbage

Antwort von 1855 Cru A/S
Godt udvalg, gode priser, samt muligheder for levering og/eller afhentning ved samarbejdspartnere.

Antwort von 1855 Cru A/S
Fine klassificerede Bordeaux vine til fonuftige priser.

Antwort von 1855 Cru A/S
Dejlig vin til en rigtig god pris, leveret flot, sikkert og hurtigt.

Antwort von 1855 Cru A/S
Godt tilfreds servicen og levering af bestilte flasker.

Antwort von 1855 Cru A/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.