Banner for Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kast laten inmeten waardoor deze perfect op maat is geleverd. Communicatie is duidelijk en prettig. Plaatsing ging snel en volgens afspraak. Ik ben daarnaast ook super blij met de extra ruimte en de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om de ruimte goed te benutten in de trapkast hebben wij besloten om een kast te bestellen bij handigekasten. Eerst kwam er iemand langs om de maten op te nemen en vervolgens enkele weken daarna kwam k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne kast, via vrienden op het idee gekomen. Blij dat jullie ook in Drenthe plaatsen. Vriendelijk in contact, een kleine miscommunicatie vanuit beide partijen werd probleemloos opgepakt. Nu nog... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Verbeterpunt zit in de afstemming (service) over bijvoorbeeld de montageafspraak maar ook in de interne afstemming met de monteur over de materialen die diegene meekrijgt om de klus te klaren. De ka... Mehr ansehen

1. Möbeltischler
  2. Möbelbauer
  3. Möbelhersteller
  4. Innenausbau-Unternehmen
  5. Innentür

Über Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Vom Unternehmen geschrieben

Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.

Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.

Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.

Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.

Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.

Info over Handigekasten.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Verdubbel je opergruimte
Welkom bij HandigeKasten.nl, de specialist in de unieke draaiende inzetkast. Onze missie is simpel: iedereen voorzien van meer slimme opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid in huis. Wij geloven dat elke centimeter in een woning telt. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat van een ongebruikt deurkozijn een volwaardige opbergplek maakt. Of het nu gaat om een overzichtelijke voorraadkast, een georganiseerde spelletjeskast of een praktische kapstokoplossing; wij helpen onze klanten om rust en orde te creëren in hun interieur. Onze kasten zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Met een frame van gepoedercoat staal en planken van het beste spaanplaat bouwen wij aan oplossingen die decennialang meegaan. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind: van hulp bij het inmeten tot de gratis montage bij u thuis. Samen maken we van elk huis een slim georganiseerd thuis.

Onze garantie

10 jaar garantie

De prijs van de handige inzetkast is niet alleen altijd inclusief montagekosten, maar ook inclusief 10 jaar garantie op de werking van de kast!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

320 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super blij

Wat zijn wij super blij met de inzetkast.
Montage was super snel.
Monteur was behulpzaam echt een topper.
Wat hebben wij nu een ruimte erbij gekregen zo fijn.
Ik zou het werkelijk iedereen aanraden.

23. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Desiree. Fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de inzetkast en dat de montage snel is verlopen. Goed om te horen dat de monteur behulpzaam was en echt heeft meegedacht, dat vinden we belangrijk. Mooi dat jullie zoveel extra ruimte hebben gekregen en dat dit direct merkbaar is in het dagelijks gebruik. Dank voor het warme aanbevelen, dat waarderen we enorm.

Team Handigekasten – ruimte winnen met vakmanschap sinds 1985

Snel geregeld.

Snel geregeld.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel geregeld was. We houden het proces graag overzichtelijk en praktisch, van afspraak tot plaatsing. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we efficiënt werken. Mooi dat dit voor jou zo heeft uitgepakt. Bedankt voor het vertrouwen in Handigekasten.

Team Handigekasten – helder geregeld zonder omwegen sinds 1985

Ideale oplossing om ruimte te creëren

Ideale oplossing om ruimte te creëren

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Lionel. Fijn om te lezen dat de Handigekast voor jou echt helpt om ruimte te creëren. Dat is precies waar het product voor bedoeld is, slim gebruikmaken van bestaande ruimte zonder grote aanpassingen. Mooi dat dit in jouw situatie zo goed uitpakt. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Handigekasten – meer ruimte uit elke centimeter sinds 1985

Top oplossing

Top oplossing voor in onze kast, snel geplaatst en het contact met de medewerkers was top.
Kortom, zeer tevreden en zal het ook aanraden bij mijn vrienden, familie en kennissen.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Eric. Fijn om te lezen dat de Handigekast voor jullie een topoplossing is en dat de plaatsing snel en soepel is verlopen. Goed contact tijdens het proces vinden we minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Mooi dat je ons ook aanbeveelt binnen je eigen kring, dat waarderen we enorm. Dank voor het vertrouwen.

Team Handigekasten – mond tot mond het sterkst sinds 1985

Goede hulp (telefonisch) bij inmeten

Goede hulp (telefonisch) bij inmeten.
Snelle, nette montage.

16. Januar 2026

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Frank. Fijn om te lezen dat de telefonische hulp bij het inmeten goed heeft geholpen. We nemen daar graag de tijd voor, zodat alles vooraf duidelijk is en verrassingen worden voorkomen. Mooi dat de montage vervolgens snel en netjes is verlopen. Dat is precies hoe we het graag zien.

Team Handigekasten – goed voorbereid en strak gemonteerd sinds 1985

Wat ging dat snel!!

Wat een goed bedrijf. Ik belde om info over de kast.
Binnen een week kwamen ze kijken en opmeten en weer een week later stond de kast in/voor mijn trapkast. Ik ben er zo blij mee. De spullen die ik vaak gebruik staan in deze praktische inbouwkast, meteen voor het grijpen!!

16. Oktober 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Laura. Fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen, van het eerste telefoontje tot het inmeten en de plaatsing. We proberen de lijnen kort te houden zodat je snel duidelijkheid hebt en niet onnodig hoeft te wachten. Mooi dat de Handigekast in jullie trapkast nu precies de spullen bevat die je dagelijks gebruikt. Dat directe gemak is precies waar het product voor bedoeld is. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Handigekasten – snel geregeld en praktisch in gebruik sinds 1985

Hele fijne kast

Hele fijne kast! Duidelijke communicatie over wanneer ze kwamen. Helaas misten er wat onderdelen (planken), die moesten nageleverd worden. Daar moest ik wel zelf nog even achteraan helaas, daarom 4 sterren. Verder tevreden!

19. September 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Saskia. Fijn om te lezen dat je de kast en de communicatie als prettig hebt ervaren. Jammer dat de planken niet direct compleet waren en dat je daar zelf nog even achteraan moest, dat had soepeler gekund. Onderdelen zijn gelukkig gewoon na te leveren en dat doen we ook zonder discussie. Mocht er nu of later nog iets zijn, dan mag je altijd direct contact opnemen, daar is garantie tenslotte voor. Goed om te horen dat je verder tevreden bent met het eindresultaat.

Team Handigekasten – ook na levering blijven we meedenken sinds 1985

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is echt een uitkkomst en ik ben er…

Het is echt een uitkkomst en ik ben er heel erg blij mee enkel de beugle die de kast moet tegenhouden is een niet echt dat ik denk hij verschuivd steeds waardoor de kast soms verder naar achter schiet... dus paar keer per maand moet ik het weer even opnieuw verdraaien

22. Januar 2026

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Sylvia. Goed dat je dit signaleert, want bij een loszittende rem werkt de softclose inderdaad niet meer optimaal. In de praktijk is dit vaak eenvoudig op te lossen door de schroef van de rem iets aan te draaien. Helpt dat niet, dan kan de rem losgehaald worden en met een stukje dubbelzijdig tape tussen bovenstijl of kozijn en de rem weer vastgeschroefd worden. Het belangrijkste is dat de rem stevig vastzit, dan functioneert hij zoals bedoeld. Mocht je hier vragen over hebben, dan denken we graag even met je mee.

Team Handigekasten – de uitkomst voor te weinig kastruimte sinds 1985

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Wilma. Fijn om te lezen dat je de levering en installatie als snel hebt ervaren. We werken met vaste routes en een ervaren montageteam, waardoor we op locatie meestal binnen korte tijd klaar zijn. Die efficiëntie vinden we belangrijk, zonder in te leveren op zorgvuldigheid. Mooi dat dit voor jou zo is uitgepakt. Dank voor het vertrouwen in Handigekasten.

Team Handigekasten – snel geplaatst en goed gemonteerd sinds 1985

Erg blij met de kast.

Erg blij met de kast.

16. April 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Rejhan. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kast. Dat bevestigt voor ons dat het product doet wat het moet doen: overzicht en ruimte creëren op een praktische manier. We streven ernaar dat alles in één keer goed voelt, van plaatsing tot dagelijks gebruik. Mooi dat dit voor jou zo is uitgepakt. Bedankt voor het vertrouwen.

Team Handigekasten – tevreden klanten, daar doen we het voor, sinds 1985

Super handig product

Super handig product, heel
Blij mee

21. Januar 2026

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Guido. Fijn om te lezen dat je het product als super handig ervaart en dat je er zo blij mee bent. Daar doen we het voor: een praktische oplossing die direct merkbaar verschil maakt in het dagelijks gebruik. Mooi dat de Handigekast voor jou zo goed werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Handigekasten – praktisch gemak dat blijft, sinds 1985

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Snel en netjes gemonteerd en fijne toegevoegde ruimte in onze trapkast.

27. März 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Lian. Fijn om te lezen dat de levering snel was en dat de montage netjes is verlopen. De trapkast is precies zo’n plek waar een Handigekast echt het verschil kan maken. Mooi dat je de extra ruimte ook direct als prettig ervaart in het dagelijks gebruik. Dat alles vlot en zorgvuldig is gegaan, is waar we naar streven. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Handigekasten – maximale ruimte op slimme plekken, sinds 1985

Erg tevreden!

Wij kozen ervoor om de kast te laten inmeten. Afspraak maken en het nakomen hiervan is prima en snel gegaan. Communicatie is duidelijk en volledig. De kast werd ongeveer 3 weken na het inmeten geplaatst. Erg blij mee!

20. Januar 2026

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Marina. Fijn om te lezen dat het inmeten, het maken en nakomen van de afspraak en de communicatie allemaal soepel zijn verlopen. Juist door goed in te meten kunnen we de kast in één keer passend en netjes plaatsen. Mooi dat de plaatsing al ongeveer drie weken na het inmeten kon plaatsvinden. Dat tempo en die duidelijkheid vinden we belangrijk. Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent.

Team Handigekasten – goed ingemeten is zorgeloos geplaatst, sinds 1985

Super mooie kast

Super mooie kast, binnen een half uur gemonteerd, afgesproken tijd wordt nagekomen. Topaankoop!

4. Februar 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Ferry. Fijn om te lezen dat je de kast zo mooi vindt en dat de montage binnen een half uur geregeld was. Snel en netjes plaatsen is precies waar we op sturen. Goed om te horen dat ook de afgesproken tijd is nagekomen, dat vinden we vanzelfsprekend. Mooi dat het voor jou echt een topaankoop is gebleken. Bedankt voor het vertrouwen in Handigekasten.

Team Handigekasten – snel geplaatst en strak afgewerkt sinds 1985

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de slimme kast

Goede service bij inmeten mbv teams meeting, duidelijk bericht over moment van levering, plaatsing duurde 15 minuten.
Ben heel blij met de slimme kast.

20. Januar 2026

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Emily. Fijn om te lezen dat het inmeten via de Teams meeting goed is bevallen en dat de communicatie over de levering duidelijk was. Mooi dat de plaatsing binnen 15 minuten geregeld kon worden. Dat snelle en zorgvuldige proces is waar we naar streven. Leuk om te horen dat je zo blij bent met de slimme kast.

Team Handigekasten – slim ingemeten, snel geplaatst, sinds 1985

Opgeruimd uit het zicht

Extra opbergruimte die gezien mag worden voor een schappelijke prijs.

2. September 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Hans. Fijn om te lezen dat je de extra opbergruimte als praktisch én netjes uit het zicht ervaart. Dat is precies waar Handigekasten voor bedoeld zijn: veel ruimte winnen zonder dat het je interieur domineert. Mooi ook dat je de prijs als schappelijk benoemt, we willen kwaliteit bereikbaar houden. We wensen je veel gemak en overzicht in het dagelijks gebruik. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Team Handigekasten – opgeruimd zonder concessies, sinds 1985

Dit is echt fantastisch

Dit is echt fantastisch! Prachtig concept, erg degelijk materiaal en de installatie was ook super snel.

Ik heb nog een mooie tip, als we de kast laten dicht vallen dan valt deze door het gewicht van alle spullen in de kast, redelijk hard dicht. Wellicht kan er een soort deurdranger o.i.d. op komen.

3. März 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Daniel. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het concept, het degelijke materiaal en de snelle installatie. Je tip over het dichtvallen begrijpen we goed en herkennen we. De Handigekast is bedoeld om altijd begeleid te worden tijdens het openen en sluiten. De mechanische softclose rem, de metalen beugel bovenin, is er om de beweging te ondersteunen en te begrenzen, niet om de kast zelfstandig dicht te laten vallen. Bij normaal gebruik blijft de kast soepel en gecontroleerd in beweging. Mooi dat je zo meedenkt en vooral dat je er zoveel plezier van hebt.

Team Handigekasten – degelijk door ontwerp, sinds 1985

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige kast op tijd geleverd en…

Prachtige kast op tijd geleverd en geïnstalleerd door zeer professionele en vriendelijke medewerker. Wij zijn er zeer blij mee en kunnen anderen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

23. Mai 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de kast op tijd is geleverd en dat de installatie als professioneel en prettig is ervaren. We vinden het belangrijk dat alles rustig en netjes wordt geplaatst, met aandacht voor het eindresultaat. Mooi dat jullie er zo blij mee zijn en ons ook aanbevelen aan anderen. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Veel plezier van de extra ruimte en het overzicht.

Team Handigekasten – vakkundig geplaatst en met vertrouwen aanbevolen, sinds 1985

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze zijn netjes op aanvraag komen…

Ze zijn netjes op aanvraag komen inmeten, hebben de kast snel gemaakt daarna en vakkundig geplaatst.
Was binnen no time klaar.
Ben er erg blij mee.
Er kan zoveel in en zo overzichtelijk.
Al mijn visie die de kast ziet wil er ook 1.

20. Juni 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review Jeanette. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het inmeten, de snelle productie en de vakkundige plaatsing. Het mooiste vinden we dat je onze Handigekasten ook aanbeveelt bij mensen om je heen. Dat soort warme aanbevelingen is waar we het al jaren voor doen. Mooi dat je nu zoveel overzicht en ruimte hebt en dat alles binnen no time klaar was. Bedankt voor het vertrouwen en het doorvertellen.

Team Handigekasten – kasten die je met plezier aanbeveelt, sinds 1985

Responsive and helpful

17. Oktober 2025

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Thank you for your review. Good to hear you experienced our team as responsive and helpful. Clear communication and being easy to reach are important to us, especially when planning and installing a Handigekast. We believe that practical service makes the difference before, during, and after placement. Thanks for taking the time to share this.

Team Handigekasten – straightforward service you can rely on, since 1985

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr