Kast laten inmeten waardoor deze perfect op maat is geleverd. Communicatie is duidelijk en prettig. Plaatsing ging snel en volgens afspraak. Ik ben daarnaast ook super blij met de extra ruimte en de... Mehr ansehen

Om de ruimte goed te benutten in de trapkast hebben wij besloten om een kast te bestellen bij handigekasten. Eerst kwam er iemand langs om de maten op te nemen en vervolgens enkele weken daarna kwam k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verbeterpunt zit in de afstemming (service) over bijvoorbeeld de montageafspraak maar ook in de interne afstemming met de monteur over de materialen die diegene meekrijgt om de klus te klaren. De ka... Mehr ansehen
Hele fijne kast, via vrienden op het idee gekomen. Blij dat jullie ook in Drenthe plaatsen. Vriendelijk in contact, een kleine miscommunicatie vanuit beide partijen werd probleemloos opgepakt. Nu nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Vom Unternehmen geschrieben
Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.
Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.
Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.
Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.
Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.
Info over Handigekasten.nl
Vom Unternehmen geschrieben
- Verdubbel je opergruimte
- Welkom bij HandigeKasten.nl, de specialist in de unieke draaiende inzetkast. Onze missie is simpel: iedereen voorzien van meer slimme opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid in huis. Wij geloven dat elke centimeter in een woning telt. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat van een ongebruikt deurkozijn een volwaardige opbergplek maakt. Of het nu gaat om een overzichtelijke voorraadkast, een georganiseerde spelletjeskast of een praktische kapstokoplossing; wij helpen onze klanten om rust en orde te creëren in hun interieur. Onze kasten zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Met een frame van gepoedercoat staal en planken van het beste spaanplaat bouwen wij aan oplossingen die decennialang meegaan. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind: van hulp bij het inmeten tot de gratis montage bij u thuis. Samen maken we van elk huis een slim georganiseerd thuis.
Onze garantie
10 jaar garantie
Rijksweg-Zuid 79, 4715TA, Rucphen, Niederlande
- +31165799463
- info@handigekasten.nl
- handigekasten.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Klantvriendelijkheid zoals je niet vaak meer meemaakt.
De ervaring was al prettig vanaf het eerste moment dat ik contact met Handige kasten opnam. In eerste instantie stelde ik een vraag via WhatsApp en kreeg ik al binnen een minuut een antwoord (laat op de avond!), dat had ik niet verwacht.
Alvorens en tijdens het daadwerkelijke bestellen van de kast ben ik zeer efficiënt en vriendelijk te woord gestaan door Elian in diverse e-mailcontacten.
Binnen 3 weken is de kast netjes geplaatst. Via een app kun je exact volgen hoe laat de bezorging/plaatsing is, zeer handig! En zelfs na 4,5 uur rijden daarvoor (ik woon in het noorden van het land) was Rover vriendelijk en behulpzaam. Ik ben uitermate tevreden! De kast paste perfect in het kozijn en ziet er uit zoals ik had gedacht.

na lichte onvrede
na enig overleg via mail en telefoon
is de monteur weer langs geweest
en de kast naar volle tevredenheid gemonteerd.
dus ik ben blij met de kast
vr gr Dirk-jan kuvener

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Kast was supersnel geplaatst en je hebt…
Kast was supersnel geplaatst en je hebt ontzettend veel extra opbergruimte!

Een absolute aanrader!
Goede service vanaf het begin.
Aardig en professioneel zowel aan de telefoon als bij de aflevering.
Een lelijke kast is nu een mooie functionele kast!
Een aanrader voor iedereen die wat met een soortgelijke kast wil doen!

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Ik ben helaas niet tevreden over mijn…
Ik ben helaas niet tevreden over mijn ervaring met Handigekasten.nl.
Na het plaatsen van de bestelling moest ik ongeveer 7 weken wachten op levering. Vervolgens werd er eerst een verkeerde kast geleverd, waardoor ik opnieuw meer dan twee weken moest wachten op de juiste.
De afwerking van de kast valt erg tegen. De planken passen niet goed en de kast voelt niet stevig aan. Ook de uitsparing bij de traptreden had beter opgemeten moeten worden. Hierdoor heb ik nu onnodig veel ruimteverlies.
Al met al ben ik teleurgesteld in zowel de levertijd als de kwaliteit van het product.
Update 6 maart 2026
Na mijn eerdere review heeft Handigekasten.nl contact met mij opgenomen om de situatie te bespreken. Ik waardeer het dat zij de moeite hebben genomen om mijn klacht serieus te nemen en samen naar een oplossing te zoeken.
Inmiddels is alles netjes opgelost en ben ik tevreden met de manier waarop het is afgehandeld. Het laat zien dat het bedrijf verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat.
Dank aan het team van Handigekasten.nl voor de service en het meedenken in een passende oplossing.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Soepel bestel proces en snelle plaatsing

Was snel gedaan
Was snel gedaan. Erg fijn zo een constructie. Enige minpunt vind ik wel de prijs. Vind het aan de hoge kant

Leuke monteur
Leuke monteur snel en goed werk helaas niet helemaal compleet maar daar kon de monteur niets aan doen

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
De installatie was erg snel gefixt
De installatie was erg snel gefixt, en het was makkelijk de planken er verder zelf in te leggen. Deurklink losmaken was wel nog een lastige, een tutorial over wat te doen & hoe het er uiteindelijk, ná installatie, uit komt te zien, zou fijn zijn.

Goede levering
Goede levering, en een kundige monteur die ook goed uitleg gaf.
De monteur werkte zeer netjes.

Super oplossing!
Al vaker naar deze handige kast gekeken en uiteindelijk op een woonbeurs de kasten in het echt gezien. Dat heeft de doorslag gegeven. Eenvoudig online bestellen en nog even een korte online inmeetafspraak gehad omdat er toch door de trap een stukje uit moest. Prima geholpen.
Vandaag de kast snel en vakkundig geplaatst. Precies wat we verwachten.
Draait mooi soepel en toch nog genoeg ruimte erachter. Hiervoor hebben we de kasthaken erbij aangeschaft.
Prima product.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
De kast werd heel snel geplaatst
De kast werd heel snel geplaatst. Hij ziet er goed uit en is erg doelmatig voor de dagelijkse voorraden.

Let op
Mijn buurvrouw wees mij op slimme kasten die inmiddels door handige kasten was overgenomen. Mijn een vriend heeft de beugel boven en een piep verholpen. Had niet zoveel vertrouwen meer in jullie. Na een melding dat de kast niet open bleef staan kreeg ik als antwoord dat ik er toch iets voor kon zetten.

Superblij mee
Superblij mee. Moest uiteindelijk maatwerk worden, was allemaal geen probleem. Blij met de extra opbergruimte. Fijn bedrijf

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Duidelijke communicatie over prijs en…
Duidelijke communicatie over prijs en levering .
En goed en snel gemonteerd.

Mooie extra bergruimte
De kast was in eerste instantie iets te scheef gemonteerd waardoor hij te hard dichtviel. Dit is prima verholpen. We zijn erg tevreden met de extra bergruimte en de kwaliteit van het materiaal.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Rust als je de kast opent
Rust, als je je kast opent. Fijne communicatie vooraf en bij planning denken echt meee, bij plaatsing snelle werkers en zorgen ervoor dat het werk echt goed afgeleverd wordt. Heel blij met het resultaat en zal ze aan iedereen aanraden!

Super blij met de kast
Super blij met de kast. Bestelproces was makkelijk, de periode daarna werden we via mail goed op de hoogte gehouden van de status en de kast werd op 2 december netjes geïnstalleerd. Inmiddels hebben we 'm ingericht en al even in gebruik, en ik kan het aan iedereen aanraden!
1 tip: leg een deurstop om de hoek in je kast. Ik moet ook nog best vaak achter in de kast zijn, en voor je het weet krijg je de handige kast tegen je bips. Die sluit namelijk langzaam vanzelf. Wij hebben onszelf aangewend om deze kast open te houden met een deurstop als je wat langer achter in de trapkast moet zijn.

Super blij
Wat zijn wij super blij met de inzetkast.
Montage was super snel.
Monteur was behulpzaam echt een topper.
Wat hebben wij nu een ruimte erbij gekregen zo fijn.
Ik zou het werkelijk iedereen aanraden.

Antwort von Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.