Gvibes.dk Bewertungen 9

TrustScore 4.5 von 5

4.3

1. Sexspielzeugladen

Vom Unternehmen geschrieben

G-vibes opkøber lagerpartier af kvalitets sexlegetøj. Derfor kan vi tilbyde dig noget af det bedste til en pris langt under udsalgsprisen. ​

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte fredag og fik varen søndag

Bestilte fredag og fik varen søndag - havde endentligt forventet den kom mandag eller tirsdag. 5 stjerne her fra.

18. November 2020

Hej Thomas

Mange tusinde tak for din fine anmeldelse.

Vi gør alt for at ordene kommer hurtigt ud til vores kunder.

Håber du bliver glad for din bestilling.

Ha en rigtig dejlig dag.

Med Venlig Hilsen
Costumer service
Sanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig rådgivning på højt niveau

Absolut anbefalelsesværdig sexlegetøjsnetbuik! :-)

Aldrig har jeg fået en så personlig, professionel og dedikeret hjælp nogetsteds.

100 % engagement og indlevelsesevne for kundens købsbehov, stort eller småt. Meget direkte mailsvar uden omsvøb, men serveret på en imødekommende, nobel og yderst sober måde. Her er virkelig tale om nogen, der ved, hvad de taler om! Man føler sig nærmest tilskyndet til at gøre flere indkøb indenfor få dage, alene for at opleve den betjening, der ydes!

Skynd dig/jer at besøge firmaet, uanset det ønskede produkt, og du/I vil ikke fortryde et øjeblik.

A-Jesper
Danmark

21. Februar 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin side

Fin side - tog lige 5 min før jeg registeret, at man skulle godkende "betingelser" når man lægger vare i kurven. Men ellers ingen klager her fra. Fine vare.

6. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine bedste anbefalinger til Gvibes!

Mine bedste anbefalinger til Gvibes!
Jeg har virkelig gode erfaringer med Gvibes.dk, og kan i den grad anbefale dem. De har en rigtig god og kompetent kundeservice, som også altid er klar til at hjælpe. De har et stort og varieret udvalg. Gvibes.dk har endvidere en meget hurtig og diskret levering.
Jeg er en meget, meget tilfreds kunde.

27. Januar 2019

Antwort von Gvibes.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 flotte stjerner.

Hvor er det godt at høre at du har oplevet en kompetent kundeservice og en hurtig/diskret levering.
Så fedt med din positive feedback, vi smiler stort over at høre din gode oplevelse her hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte på en helligdag, alligevel fik jeg en mail efter 5min, der bekræftet at varen var pakket og klar til afsendelse. Jeg modtog pakken den først hverdag efter.
Masser af fine vare til en fornuftig pris ;)

8. April 2018

Hej Hanne
Vi er rigtig glade for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en fornemmelse af, at deres køb er vigtigt. Det sker jo, at man først køber en vare når man skal bruge den - og så kan vente tiden være lang. Derfor har vi personale på i weekender og helligdage så vi kan levere, så hurtigt som det er muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varm anbefaling til Gvibes!

Har kun gode erfaringer med Gvibes.dk, og anbefaler dem til alle jeg kender. Stort og varieret udvalg. Dygtig og kompetent kundeservice, som altid er klar til at hjælpe. Gvibes.dk er derudover garant for hurtig og diskret levering. Jeg er en meget tilfreds kunde.

16. März 2018

Stort udvalg

Stort udvalg. Hurtig levering. Gode produkter. Kan varmt anbefales.

3. Dezember 2017

Hej S.A.
Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på alt feedback.
Husk vi får jævnligt nye spændende vare til vores sædvanlige lave priser.

Super levering

Hurtigt levering uden problemer - de holder, hvad de lover

8. Dezember 2016

Hej Vibe
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds og vi gør altid, hvad vi kan for at få vores pakker frem så hurtigt som det er muligt.

Gvibes.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr