Stort udvalg af produkter som man ikke finder hvor som helst. Jeg var på udkig efter en menste menstruationskop efter min fødsel, men så så at Gudindetemplet også solgte menstruationsskriver, som jeg... Mehr ansehen
venlig og god service, godt udvalg og flexible i forhold til ordre - og hurtig levering <3 det vil være rart, hvis der er mere tydelige og flere valgmuligheder i forhold til levering hjemme/pakkes... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse med hjælp og guidning på hjemmesiden til alle deres skønne produkter. Jeg modtog hurtigt pakken og er mega glad for mine produkter Jeg købte en menstruationskop, en glas dildo og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Gudindetemplet er helliget ønsket om at højne det feminine og bringe Gudinden til live i verden! Templet er for kvinder, der har brug for seksuel heling, og som ønsker at forbinde sig til sin nydelse, sensualitet og seksualitet. Missionen for Gudindetemplet er opstået med ønsket om at bryde tabuer og tavsheden omkring smerter, traumer og følelsesløshed i den kvindelige seksualitet og være med til skabe en forandring til heling, nydelse og livsglæde for alle kvinder.
4700, Næstved, Dänemark
- info@gudindetemplet.dk
- gudindetemplet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget personlig oplevelse at købe…
Meget personlig oplevelse at købe menstruations disk hos Gudindetemplet
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. Alt gik glat. Smukt og blødt tæppe modtaget, med fine anvisninger på vask og andet, for at bevare tæppet bedst muligt.
Snabb och säker leverans
Snabb och säker leverans, min adress dubbelkollades till och med för att försäkra sig om att varorna skulle komma fram väl. Tack för fin service!
Och de fina glasstavarna är fantastiska verktyg i min dearmoureringsprocess. Ger massa njutning! Desstuom levererade i söta små velourpåsar som gör hela upplevelsen sensuellare.
Hurtig service
Hurtig service . Utrolig lækre tæpper . Flotte farver især pink og leopard . Perfekte til workshops eller derhjemme .
Virkelig øv oplevelse med et af deres…
Virkelig øv oplevelse med et af deres produkter, hvor jeg efterfølgende fik et rigtig øv svar tilbage, da jeg tog kontakt, hvor jeg ikke følte at min ærgerlige og farlige oplevelse med et af deres produkter ikke blev taget seriøst.
Tager ikke ansvar for egen virksomhed. Kan på ingen måde anbefale.

Gode produkter og vejledning
Jeg købte en menstruationskop, en glas dildo og et rosakvarts yoni æg:))

Antwort von Gudindetemplet
Mine varer var pakket smukt ind og…
Mine varer var pakket smukt ind og nåede hurtigt frem.
Fantastisk tæppe
Det er nogle virkeligt lækre produkter
Det er nogle virkeligt lækre produkter, der har gjort både min blødning og sensuelle rejse meget mere nydelsesfuld.

Antwort von Gudindetemplet
Aggressiv feministisk attitude efter…
Aggressiv feministisk attitude efter spørgsmål om levering.
fejlen var min men den dårlige attituden var sælgers, og det resultere i at jeg ikke handler der igen.

venlig og god service
det vil være rart, hvis der er mere tydelige og flere valgmuligheder i forhold til levering hjemme/pakkeshop ved bestilling
men det er også det eneste :-)
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Gode produkter. Kan varmt anbefale Gudindetemplet ♥️
Ikke pengene værd
Købte en mens disk da jeg havde en fra usa jeg er mega glad for, så da jeg fandt ud af jeg kunne anskaffe mig en til på gudindetemplet.dk blev jeg super glad og skyndte mig at købe….. nu kom dagen hvor den så endelig skulle isættes… det er noget være lxxxx, den er virkelig dårlig udformet og ikke særlig elastisk. Bestilte en stor men den er halv str af den jeg havde i forvejen (købt i target usa) dårlig investering. Øv
Jeg lagde min ordre 1 november
Jeg lagde min ordre 1 november, her 6 dage senere har jeg endnu ikke modtaget min ordre. Kan ikke svare på om det er fine produkter. Dog ved jeg at jeg ikke kommer til at bruge flere penge hos dem, med den langsomme forsendelse

Fornem service
Fornem service, da der følger en grundig vejledning med og en guidance og meditation, som hjalp mig med at lære produktet at kende og begynde min yonirejse. ✨❤️
Kvalitet og æstetik i højsædet
Gode beskrivelser, god kvalitet og smuk indpakning. Alt i alt en luksus-oplevelse.
Spænende og intenst
Jeg har både købt onlineprodukter af…
Jeg har både købt onlineprodukter af super god kvalitet, og også haft fornøjelsen af at møde Helle og hendes mor på messe, så dejligt!
Helle har også lavet lærerige videoer, og hun gør virkelig en forskel for os kvinder, min allerbedste anbefaling ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.