den 4. september gik jeg i GuldAdams butik i Odense for at få en salgspris på noget guld og sølv. Prisen lød rimelig, så jeg besluttede at sælge. Fik en kvittering på salget og fik at vide, at... Mehr ansehen
GuldAdam
GuldAdams vurderingstid var meget hurtig, Den pris jeg fik for mit guld var reel og svarede til mine forventninger.Jeg var på intet tidspunkt utryk ved at sende mit guld afsted. Proceduren omkring afs... Mehr ansehen
Alle kan trygt handle med Guld Adam, de er nok det første firma som lever total op til deres reklame som køre på TV. Alt er nemt og hurtigt og man kan umuligt blive snydt, man får endda billeder af si... Mehr ansehen
Måtte faktisk lede efter mit guldur da jeg ikke huskede hvor jeg havde lagt det. Fandt det -tjekkede at det var 14 karat. Vejede det så godt jeg kunne på min bagevægt. Herefter undersøgte jeg hvad gul... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Det schweizisk ejede GuldAdam er nordens største opkøber af guld. Vi køber guld og sølv fra private via www.guldadam.dk. Du kan også møde os i en af vores butikker i hele landet. Vi vurderer og køber guld og sølv under ordnede og regulerede forhold, er registreret og betaler skat i Danmark og handler med licens fra politiet og myndighederne. GuldAdam står for mere end blot en forretning. Det kræver en høj grad af tillid at håndtere guld, og vi har derfor en omhyggelig udvælgelse og uddannelse af vores medarbejdere og har fokus på at være så transparente, som muligt. Mød os og vores teams på vores informationsturneer, eller i vores butikker.
Vesterbrogade 30, 1620, København V
- kundeservice@guldadam.dk
- guldadam.dk
Meget hurtigt, sikkert og en ok god pris.
Onsdag bestilte jeg kuverten, torsdag modtog jeg den, fredag sendte jeg mit gamle guld afsted, og tirsdag stod pengene på min konto. Meget mere effektivt kan det vist ikke blive :)
Troværdig og hurtig
Super god og hurtig vurdering og overførsel til min konto. Ingen problemer overhovedet.
god og hurtig service, pengene inden 5 dage, bedste pris på markedet
har benyttet mig af guldadam nu i 4 omgange, og er meget glad for en hurtig service, svar via sms, og mulighed for at tjekke op på hvad der sker på deres hjemmeside, for derefter at modtage pengene indenfor 5 arbejdsdage på kontoen :)
vil til enhver tid anbefale virksomheden til mine venner og bekendte
Olaf
Kompetent vejledning.
Meget fin vejledning, information, betjening og pris for guldet. Endvidere sikring af, at man havde truffet det rette valg.
Utjekket handel
Har desværre måtte konstaterer flere fejl i handelen, først forkert udregning af guld. Henvendte mig via mail, og fik dette rettet. Efterfølgende forkert udbetaling, henvendte mig telefonisk angående dette, dog er dette en temmelig træg proces, skal vente på flere led kan godkende udbetaling på mit restbeløb.

Antwort von GuldAdam
Hutig afregning
Hurtig afregning
God pris
Man kan stole på GuldAdam
lynhurtig ekspedition
en fornøjelse at handle med. det tog 3 dage fra afsendelse til pengene stod på min konto. endda med en rigtig god afregningspris. jeg ville dog gerne have haft prisen at vide inden. de sender en sms med hvornår de overfører beløbet. der ville det være rart hvis der også var info om beløbet.
Jeg var i starten lidt skeptisk over at skulle sende mit guld med posten. Men er blevet positiv overasket. Det har været en nem og hurtig handel, hvor jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder.
God kundeservice og hurtig ekspedition
Jeg fik guldpakken hurtigt, kom nemt igennem til kundeservice med mit spørgsmål, og de bedømte meget hurtigt mit guld.
Guldadam tjekkede op på, om jeg havde modtaget guldpakken og var meget søde.
jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med mit guldsalg hurtig betjening og pengene sat på min konto meget fint
Jytte egeberg Larsen
GuldAdam holder, hvad de lover.
Jeg har kun ros at give.
Først var jeg i Esbjerg i Butikken der.
Jeg fik mit guld vurderet, af en meget kyndig mand,
fik også at vide, det ville indbringe mere, ved at indsende det i en Guldpose.
OG tak for det, det var virkelig sandt.
Så jeg anbefaler gerne GuldAdam til andre.
Venligst en megefreds tilfreds kunde.
Fanø
ER OVENUD TILFREDS
JEG ER SÅ TILFREDS MED MIN FORRETNING MED GULDADAM .FIN SERVICE OG GO PRIS ( TROR JEG ?) MEN JEG HAR FULD TILLID TIL JER . TAK FOR GO BEHANDLING MVH YVONNE HESTHAVEN
godkundekontakt.
Søde personale at snakke med i telefonen, meget trygt at sende sit guld med posten.
Og de giver den bedste pris , havde tjekket tre andre guldkøber før guldadam, og guldadam var klart det firma der gav mest og gav den bedste service.
Super behagelig og proffesoniel behandling
Vi fik en super behagelig og proffesoniel behandling og vurdering af vores ikke længere brugbare smykker.
superbetjening
Vi var hos Gludadam i København på Vesterbrogade, som vurderede vores guld,
Vi fik en pris på sagerne, og blev hjulpet med at pakke tingene
i den tilsendte guldkuvert.
Efter en tur på posthuset, blev denne afsendt
og dagen efter fik vi en SMS at den var modtaget
få dage efter var pengene at ind på kontoen. superservice.
Vi kan kun anbefale til andre der har guld liggende som ikke
bruges mere , så sælg det til Guldadam....
Super fin forretning
Det er en meget hurtig forretning. Sendt varen den 04.09.12
pengene er allerede inde på min konto den 08.09.2012.
Flink og høflig betjening i telefonen. Det kan jeg kun anbefale
for det er meget super.
Aase Hadsten
Kanon ærlig forretning.
Jeg var fuld tilfreds, både med hensyn til vurdering, det tog ikke lang tid fra afsendelse af brev til pengene var på kontoen.
professionelt
Jeres organisering og implementering er flot
10-4
Har netop gjort brug af GuldAdams service - effektivt og professionelt og ikke mindst trygt - altså mine bedste anbefalinger.
Mette Nielsen
guldeventyr
helt perfekt, alt gik hurtigt, og er yderst proffesionelt.
Tusind tak
Hvis jeg finder mere gammelt guld, ja så får i også det....
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.