Bewertet mit 1 von 5 Sternen

den 4. september gik jeg i GuldAdams butik i Odense for at få en salgspris på noget guld og sølv. Prisen lød rimelig, så jeg besluttede at sælge. Fik en kvittering på salget og fik at vide, at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GuldAdams vurderingstid var meget hurtig, Den pris jeg fik for mit guld var reel og svarede til mine forventninger.Jeg var på intet tidspunkt utryk ved at sende mit guld afsted. Proceduren omkring afs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle kan trygt handle med Guld Adam, de er nok det første firma som lever total op til deres reklame som køre på TV. Alt er nemt og hurtigt og man kan umuligt blive snydt, man får endda billeder af si... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Det schweizisk ejede GuldAdam er nordens største opkøber af guld. Vi køber guld og sølv fra private via www.guldadam.dk. Du kan også møde os i en af vores butikker i hele landet. Vi vurderer og køber guld og sølv under ordnede og regulerede forhold, er registreret og betaler skat i Danmark og handler med licens fra politiet og myndighederne. GuldAdam står for mere end blot en forretning. Det kræver en høj grad af tillid at håndtere guld, og vi har derfor en omhyggelig udvælgelse og uddannelse af vores medarbejdere og har fokus på at være så transparente, som muligt. Mød os og vores teams på vores informationsturneer, eller i vores butikker.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lad dig ikke snyde

Jeg fik bedømt en guldring hos to lokale guldsmede. Den første bød 1260,- og den næste 2200,-. Jeg havde sat mig ind i guldpriserne og vidste at den var mere værd. Jeg gik på nettet og fandt GuldAdam som har en fin hjemmeside der i enkelte trin fortæller hvordan man indsender sit guld rent praktisk samt hvilke priser de giver for guld - bare man véd hvilken karat man står med er det jo til regne ud.
Jeg endte med at modtage kr. 2999,- for ringen. Dvs. 800 kr. mere end højstbydende lokale guldsmed... Det er da rystende at guldsmede ikke vil give mere for guld. Men jeg er overbevist. Næste gang gider jeg ikke gå til guldsmeden - jeg kontakter GuldAdam straks!

22. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt og helt uden dikkedarer ...

Såvel besøg i butik som afsendelse med post har fungeret fint. Eneste lille minus er, at man får en lavere pris ved at henvende sig personligt og højere pris ved at sende med posten.

19. Oktober 2012

Antwort von GuldAdam

Det er rigtigt at vi giver de højeste priser, hvis man sender sit guld med posten fordi vi her har de laveste omkostninger. I vores butikker får man til gengæld en gratis vurdering og en snak med vores professionelle valuarer om guldet.

Heldigvis kan vi se, at vi generelt ligger i toppen både i vores butikker og for guld, man sender med posten. Du kan også altid benytte dig af vores prisløfte - hvis du finder en bedre pris for guldet et andet sted, lover vi dig en endnu bedre pris.

Lyn hurtig ekspedition !

Det har været en meget behagelig oplevelse, med sikkerhed og
meget hurtig ekspedition.
Måske jeg manglede forståelse på mit lokale posthus angående en postkvitering det mente de ikke at kende noget til, desuden kostede den godt 17 kr osv osv
Jeg forstod på jeres oplæg at det var en selvfølge på posthuset, men åbenbart misforstået af mig?
Ellers tak for god behandling..

Antwort von GuldAdam

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelige kede af det besvær, du har haft på dit lokale postkontor. PostDanmark har lovet, at man altid kan bede om en kvittering for indlevering af et brev (uden opkrævning). Men der kan desværre være enkelte postkontorer, der ikke er opmærksom på dette.

Hvis du har betalt penge for en almindelig postkvittering, må du meget gerne sende en kopi af den til os, så skal vi straks refundere beløbet.

mvh

Super

En rigtig god oplevelse, inden for 3 døgn var guldet vurderet og pengen på kontoen.
Vil absolut anbefale GuldAdam til andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig handel, god service og over det dobbelte udbetalt til os i forhold til et andet netsalgssted.

Vi er meget glade for handlen, vi havde en idé om hvad der ca. var for i beløb og har 1 gang før sendt det til vurdering et andet sted på nettet. Der bød de 2600,- og sagde at meget af det, slet ikke var guld. Vi sendte det afsted til GuldAdam i fredags og idag, torsdagen efter står der 5500,- på vores konto. Vi er meget glade for handlen for det var også det beløb vi mente der var for sådan ca.
Vil til enhver tid anbefale Guld Adam til andre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition

Mangler lidt feedback omkring de ting man sender ind, får bare en mail om at de har sat penge ind. Ville da gerne have haft lidt viden om hvad tingene egentlig indbragte hver og evt vægt. Bare til lidt oplysning, da jeg ikke havde nogen ide om hvad det vejede eller præcist var for nogle karat.

17. Oktober 2012

Antwort von GuldAdam

Vi er først og fremmest glade for at du har fået dine penge udbetalt så hurtigt, også selv om du ikke har nået at modtage din kvittering med billeder af guldet.

Hvis man sender guldet til os tager vi altid billeder af guldet, medens det ligger på vægten. Guldet er sorteret i de forskellige karatværdier - på den måde kan man være sikker på vægten og værdien. Hvis der skulle være smykker som ikke indeholder guld, tager vi også billeder af dem.

Vi håber du har modtaget din kvittering, og dine billeder. I modsat fald må du meget gerne kontakte vores kundeservice.

mvh

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode tider at sælge ud af sit guld

Måtte faktisk lede efter mit guldur da jeg ikke huskede hvor jeg havde lagt det. Fandt det -tjekkede at det var 14 karat. Vejede det så godt jeg kunne på min bagevægt. Herefter undersøgte jeg hvad guldpriserne ligger på i disse tider og derefter var beslutningen let.... Det skulle sælges. GuldAdams priser lå højest og jeg kunne gå ned i en af deres fysiske butikker først og få den nøjagtige vægt af guldet og bestilt en guldpakke (højere pris ved at indsende det end ved afvikling i forretningen!!). Guldet blev sendt afsted og kort efter var der sat penge ind på kontoen. Meget nemt og troværdigt

16. Oktober 2012

PERFEKT..

Sendte min kuvert ind med mit guld en fredag aften, og torsdagen efter fik jeg en sms om at der var sat pengene ind på min konto,- tjekkede netbank og VUPTI der stod de sørme allerede :)
Helt kanon service, fra jeg bestilte kuverten og fik min første sms til nu hvor handlen er afsluttet.
Fik også en rigtig god pris for mine indsendte smykker.
Anbefaler varmt GuldAdam til andre..

11. Oktober 2012

Sikker Penge

Hej. Jeg vil gerne anbefale GULDADAM til andre.
Jeg har fået en meget god behandling, og de er meget hurtig
med at udbetale penge. Fra jeg havde sent brevet til dem, gik der kun 4 dage så havde jeg pengene, så derfor kan jeg kun anbefale dem til andre. Jeg vil helt sikker bruge dem igen.
Mvh Anette Nielsen

10. Oktober 2012

GULD VÆRD !!!!

At sælge guld hos GuldAdam går bare som smurt, altsammen overstået på mindre end en uge, modtog kuvert, dagen efter var guldet bedømt, 2 hverdage efter var pengene på kontoen. Flot service fra GuldAdams opkøbere.

9. Oktober 2012

Tjente kassen!

Hej
Solgte mit guld til Guld Adam. Super nemt og tjente kassen på det. Kan varmt anbefale det.
Mvh Kkr

8. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr