Gudosbarbershop Bewertungen 10

3.1

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Vi kommer ikke igen

Kom der efter anbefaling, aldrig har jeg set en værre klipning, en dreng på 12 år gik der fra med en frisure der var hakket, hvirvler der sprang frem. Frisøren var ikke dansk talende. Fik støtte af andet personale med det gjorde det ikke bedre 🤨

30. November 2025

Tag aldrig jeres små børn med her!

Tag aldrig jeres små børn med til denne frisør. De siger at de klipper børn, men for os var oplevelsen utrolig voldsom!!! og der blev på ingen måde givet den rette tid/taget hensyn til barnet eller forældre. Jeg var selv nødt til at stoppe frisøren flere gange, fordi han ikke selv kunne se hvor voldsomt en oplevelse det var for barnet, selvom gråden var til at høre. Fuldstændig uegnet til at klippe små børn! Ærgerligt at de ikke er ærlige omkring det, når man spørger!!!

15. September 2025

Knald eller fald for mit vedkommende

Det er altafgørende hvem du får. Mit første besøg var en 11/10. Han havde fuldstændig styr på det. Mit næste (og sidste besøg) var skrækkeligt grundet følgende
- Han nyste flere gange i hænderne og vaskede ikke hænder.
- Han kunne ikke selv se at linjerne var skæve.
- Han linede op med klinge på enkelte dele af linjen, i stedet for alle, så min linje er skarp nogle steder og tydeligt uskarp andre steder.
- Første gang blev der brugt 40-45 minutter og det var grundigt. Denne gang tog det 15 minutter.
- Prøvede at voice det her 3 gange, men forstod det tydeligvis ikke.

28. Juli 2025

De er virkelig dygtige og dedikerede…

De er virkelig dygtige og dedikerede til deres arbejde. De var meget opmærksomme på mine ønsker og gav mig en klipning, der virkelig passer til mig. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale denne frisør til alle, der leder efter en god klipning.

14. Juni 2025

Top service, enormt dygtige

Top service. Søde medarbejdere, verdensklasse.
Som en der virkelig går op i detaljerne på min frisure, kan jeg varmt anbefale at blive klippet her! Du bliver taget varmt imod med et smil og føler dig velkommen 🤝

14. April 2025

Helt perfekt

Helt perfekt. Første gang jeg var der i dag, efter en anbefaling fra en kollega.
Har nu fundet min nye frisør.

20. Januar 2025

Bedste barbershop

Bedste barbershop!
Skal din fade og dit skæg stå skarpt så er det her. Og servicen er helt i top!
Jeg føler mig altid meget velkommen når jeg besøger dem.

2. März 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen