I dag besøgte vi Restaurant Mumma brønshøj for at fejre min datters fødselsdag. Desværre var oplevelsen meget skuffende. Vi var flere gæster og havde bestilt: 2 menuer med suppe som forret... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Skuffende oplevelse hos Muma Køge Jeg havde store forventninger til mit besøg hos Muma, men desværre blev det en skuffelse fra start til slut. Maden levede simpelthen ikke op til standarden – hve... Mehr ansehen
Ikke autentisk tyrkisk mad. Gammel ovnvarmet spyd. Så skal man ikke skrive izgara. Grynet klumpet sauce. Kartoffelmos smagte af alt andet en kartoffel. Baklava kunne ikke bides/skæres ov... Mehr ansehen
Alt var godt, Brønshøj. Vi har i dag holdt vores sølvbryllup på Muma i Brønshøj. Vi havde nogle helt specielle ønsker, og alt blev opfyldt, helt som ønsket, alt lige fra borddækning til servering, ma... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg var i Muma i city 2 d.27 feb sammen…
Jeg var i Muma i city 2 d.27 feb sammen med mit barnebarn,for det første så maden ikke indbydende ud ,havde bestilt 2 spyd og heldigvis for det ellers havde tallerken været næsten tom at se på.De kom på en stor tallerken men en skive tomat og agurk samt en lille skål pomfrit,det var til grin..Det værste var jeg reddede mig en maveforgifting og barnebarnet slap lidt heldigere ,det tog mig 3 dage at få ro på maven.Jeg ringede til ejeren dagen efter og de beklagede meget det skete og de ville have jeg skulle tage imod et gavekort,gavekortet har jeg endnu ikke set og det kan være det samme da jeg ikke tør spise der igen,så vil ikke anbefale Muma i staderne i city 2..Tror faktisk de lovede mig et gavekort så jeg ikke skulle skrive en anmeldelse...
I dag besøgte vi Restaurant Mumma…
Vi var flere gæster og havde bestilt:
2 menuer med suppe som forret
4 spydretter med forskellige saucer
Alle hovedretter blev pludselig serveret uden at suppen først var kommet. Suppen kom slet ikke.
Derudover var saucerne til spydretterne forkerte, og de svarede ikke til det, vi havde bestilt.
Hovedretten skulle være bøf med kartoffelmos, men der blev ikke serveret kartoffelmos. Vi gjorde personalet opmærksom på det og fik at vide, at den var “på vej”, men den kom først, da vi allerede var færdige med at spise.
På trods af disse fejl mente tjeneren, at vi skulle betale fuld pris, hvilket vi finder urimeligt, især da det var en fødselsdag og en planlagt fejring.
Vi forventer:
En forklaring på forløbet
En rimelig kompensation eller delvis refundering
Vi håber, I tager denne klage seriøst og vender tilbage hurtigst muligt.
Værste mad har fået madforgiftning og…
Værste mad har fået madforgiftning og var derhenne for en uge siden27/12/2025 maden var ikke tilberedt de er fandm frække I den restaurant anmelder dem også til sundhedsstyrelsen ikke besøg i stedet
De fortjener slet ikke en stjerne
Hvis jeg ikke var nødsaget til at give stjerne, havde de slet ikke fået et.
Jeg har været i Muma Køge. Der er virkelig dårlig service, man føler sig slet ikke velkommen. Tjenerne smiler ikke. De lytter ikke og kommer ikke med det man beder om. Det føles virkelig som om de kun venter på man forlader stedet.
Jeg anbefaler slet ikke stedet.
Kæ*t det var dårligt
Maden var næsten "ok". Servicen var elendig. De var nærmest ligeglade, hvilket er slet ikke uacceptabelt. Håber i dræner ned.
Ass mad
Cold mad, små portioner, dyrt, smagte ikke godt
City 2 Sløv med sløv på..
City 2 Sløv med sløv på..
Det er godt nok en sløv omgang.
Meget langsom og sløv betjening.
og da maden endelig kom.
Så var den kold. Jeg er glad for at jeg kun bestilte en menu.
Havde der været mere.
Så stod jeg nok og ventede endnu..
Fantastisk sted med god mad og flot…
Fantastisk sted med god mad og flot indretning. Samtidig med god service og hurtig betjening.
En virkelig langsom betjening.
En virkelig langsom betjening.
Jeg har en gang tidligere oplevet en service og betjening som ved Muma, City 2. Det tog en halv krig før vi fik vores mad og ud fra vurderingen af kunder, var der ikke travlt.
Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogle og maden var slet ikke prisen og den lange ventetid værd.
Jeg skulle have valgt en burger fra en anden
En rigtig godt lide deres mad
Sidste lørdag var vi sammen med min…
Sidste lørdag var vi sammen med min familie til iftar på deres køge afdeling. Har virkelig aldrig prøve så dårlig service og planlægning. Når det er iftar burde alt være klar til tiden så alle kan starte på samme tid. Vi blev ved med at spørge efter brød da man starter med meze og suppe som skal spises med brød men de kom med brød først da vi kom til hovedretten, og vores ayran og drikkevarer kom først efter hovedretten altså til desserten de sagde de har kun en person der arbejder ved baren som er virkelig dårligt da man som fastende ønsker altid drikkevarer og vand som det første. Vand ja postevand koster åbenbart 19kr pr glas ikke kildevand eller kande det bare et alm postevand i glas koster 19kr som er virkelig skørt. Kort sagt vi havde en dårlig oplevelse så anbefaler slet ikke nogen at besøge til iftar.
Vi var inde ved muma køge den 28
Vi var inde ved muma køge den 28. Virkelig lækkert mad. Service. Var også god. Maden var lækkert servicen var lidt langsom med det går nok.vi var omkring 7 mennesker. Hel sikkert det skal prøves igen
Racister!!!!😡🤬
Racister!!!!😡🤬
Mega dyrt og dårligt mad, og så blir man virkelig prioritet til sidst fordi man er dansk, alle udlandske menesker der inde fik god service og mad til hurtig tid, men 4 danskere får blikke af alle der inde og MEGET MEGET dårlig service. Aldrig om jeg kommer tilbage der til, det sidste man mangler der fra er en god omgang diarre af det……ellers god aften der ude👍
Muma City 2, Tåstrup
Har aldrig før fået så smagløs en sandwich, oplevet lang ventetid på maden og så ringe kundeservice.
Fantastisk mad i Muma Køge.
Fantastisk mad i Muma Køge.
Tog ud og spiste med min familie 7 personer d. 20/1, og lad mig sige det var nok det lækreste mad jeg har smagt deres plankebøf var perfekt ik for meget fedt men lige nok til at give smag deres plankebøf kommer så med kartoffelmos som også smagte rigtig godt, min bror bestilte kyllingespyd og han var mere end glad da han smagte dem de var helt saftige og havde rigtig god smag vil 100% anbefale muma i Køge hele familien var meget tilfreds og servicen var meget god vores mad kom rigtig hurtigt samt vores drikkevare kom før maden som altid er et + deres baklava og bananasplit var også rigtig tilfredsstillende. Der er også gratis the efter man har spist det er et rigtig stort bonus især hvis man er en der drikker the rigtig meget men ja vil 100% anbefale maden og desserterne. Servicen er god personalet er sødt og smilende og hjælpsomme.
Ikke autentisk tyrkisk mad i muma Køge
Ikke autentisk tyrkisk mad.
Gammel ovnvarmet spyd. Så skal man ikke skrive izgara.
Grynet klumpet sauce.
Kartoffelmos smagte af alt andet en kartoffel.
Baklava kunne ikke bides/skæres over. Så gammelt var det.
Personalet kender ikke til menuen og indhold og vejleder forkert.
Dagens suppe som var linsesuppe indeholdte yoghurt.
Alt i alt betalte vi 3 personer overpris for gammel opvarmet mad.
Det har intet med tyrkisk køkken at gøre.
Virkelig synd at kvaliteten af mad…
Virkelig synd at kvaliteten af mad gennem de sidste par år er forsvundet.
Servicen er dårlig, og de bliver spildt drikkevarer på gæsterne, der bliver glemt bestillinger mm.
Har idag været forbi Muma i køge
Har idag været forbi Muma i køge. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Først og fremmest smagte maden fantastisk, men personalet var virkelig smilende og behjælpelig. Håber deres personale får det afvide, det fortjener de 👍
Skuffende oplevelse hos Muma
Skuffende oplevelse hos Muma Køge
Jeg havde store forventninger til mit besøg hos Muma, men desværre blev det en skuffelse fra start til slut. Maden levede simpelthen ikke op til standarden – hverken hvad angår smag eller kvalitet.
Hvis du overvejer Muma, vil jeg anbefale at kigge videre. Der er mange andre steder, hvor du får langt bedre mad for pengene.
Kan godt anbefales.
Virkelig lækker mad! Hurtig servering. Har intet dårligt at sige. Har været på den i Køge.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.