Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Mehr ansehen
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad gr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mathias Nørgaard fra kontor og salg har virkelig ydet en førsteklasses kundeservice. Og gjort meget mere end man kan forvente. Vi har været yderst tilfredse med alt hele vejen igennem fra køb til lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte kakao flis for over 60.000 kr. hos Kærvang som leveret til aftalt tid og sted uden forudbetaling men modtog faktura efter levering flotte materialer og lige så flot tillid til første gangs h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik, hvilket vil sige, at alt på www.gruslevering.dk er til direkte levering i bigbags med fragtmand. Kærvang Materialer ApS har 12 års erfaring med handel med sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter osv. Vores store erfaring betyder, at vi kan vejlede dig til det rigtige produkt eller mængde, og derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage 7.00-16.00 – eller på mail: Info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så overskueligt som muligt er alle priser på bigbags på www.gruslevering.dk inkl. gratis levering, så du slipper for uønskede tillæg, når du kommer til betaling.
Tylstrupvej 4, 9382, Tylstrup, Dänemark
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering, gode priser og god kvalitet.
Lastbil med mobiltruck, som kan komme helt ind i vores indkørsel.
De ringer og spørg hvor man skal stille varen.
Bliver ikke sidste gang, vi bestiller derfra.
Støbemix med cement ekspres leveret
God service, da jeg var lidt sent ude i forbindelse med påsken. Jeg fik som aftalt ekspres leveret Støbemix med cement som aftalt i sommerhuset, så jeg kunne få understøbt garagen som planlagt. Så alt gik som planlagt og nu er min trægarage reddet fra at synke i jorden.
Dårlig kvalitet, kommunikation og service!
Dårlig kommunikation og service!
Fik leveret en bigbag med sand, som skulle kranes. For det første fik jeg først kranen, lang tid efter leveringen (som jeg selv måtte ringe til) Så får jeg afvide, de ikke kan komme ind på min vej (selvom der senere samme dag holder en stor flyttebil som er større end en kranbil) Kærvang gruslevering.dk magter så ikke opgaven, og tilbyder så penge tilbage fra kran, som de så alligevel har trukket for. Sandet jeg har fået skulle være en 0-4 sandkassesand men der er masser af store sten på mellem 10-30 mm. Ikke særligt fedt når man har små børn som skal bruge det. Så i vores tilfælde ubrugeligt.
Generelt bare super dårlig information og service.
Super kundeservice
Super kundeservice, vi er meget tilfredse, kan anbefale dem på det varmeste!
Bestilte nemt over Facebook Messenger…
Bestilte nemt over Facebook Messenger og varen (5m3 flis) blev allerede leveret samme dag som jeg takkede ja til tilbuddet. Meget tilfreds 😊
De lever helt op til mine forventning…
De lever helt op til mine forventning med god kundepleje og deres produkter er i top.
God service fra selv ejeren af firmaet…
God service fra selv ejeren af firmaet den fejler absolut intet med deres fragtfirma er en hel anden sag 2 gange er det nu gået galt med enten ødelagte vare eller forkert placering på trods af 3 sedler så fint skrevet af ejeren selv alene på grund af så dårlig fragt fra fragtmanden kommer vi ikke til og bestille der igen desværre. Som sagt er fejlen ikke ved kærvang matrialer deres service er helt i top det fragtmanden det galt med
God og ordentlig kommunikation
God og ordentlig kommunikation, hurtig aftale, nem reservering og fornuftig pris. Alt er gledet perfekt og nemt. Bliver ikke sidste gang, vi bestiller derfra.
Desuden en fin og hurtig levering :)
god dialog på et uheldigt forløb
Jeg startede med at have en meget dårlig oplevelse men det viste sig at der var opstået fejl hos både gruslevering.dk og mig i forløbet.
Vi har efterfølgende haft en rigtig god snak på telefon og aftalt en løsning som er fair og rimeligt for begge parter. Havde vi ikke haft det uheldige forløb ville jeg klart anbefale dem til andre og havde givet dem 5 stjerner.

Antwort von Gruslevering.dk
Super oplevelse
Hurtig levering, fair pris og god kvalitet på brænde.
Alt i alt en super oplevelse, som klart kan anbefales.
Vi kommer helt sikkert til at handle her igen!
Hurtigt levering
Hurtigt levering, og de billigste leverandør af granitskærver vi kunne finde.
Hurtig levering!
Hurtig levering til meget fornuftige penge! Vi kommer bestemt tilbage.
Helt sikkert en hurtig levering og en…
Helt sikkert en hurtig levering og en sindssyg god pris, hvilket også er det den får 5/5 for. De reklamerer med at når man bestiller deres egne produkter, så kommer bilen med mobiltruck, som kan komme helt ind i carporten. Jeg skal dog bare have leveret ind i indkørslen. Jeg bestilte søndag aften og fik en ordrebekræftelse med det samme, men har INTET modtaget siden det. Da jeg er ude at gå med min hund i dag, tirsdag morgen, opdager jeg en random bigbag midt-til siden af vejen ned til mit hus fyldt med sten (dog tættere på min nabo). Jeg tjekker for seddel - det er sørme min! Ingen besked om at den er afsendt, ingen besked om at den er kommet. Jeg opdagede det simpelthen ved et uheld. Den blokerer ikke 100%, men hvis min nabo skal ind af deres låge med en større bil, så kommer de til at have problemer - og deraf os, da det jo er vores leverance der står i vejen. Og vi kan af gode grunde ikke bare flytte på 1500KG bare sådan… jeg havde også noteret ønsket leveringsplacering på ordren, men det blev ignoreret. Men ja, sygt hurtig leverings og god pris giver de 5/5, men det mangler klart noget kundeservice til at sende ud af det er afsendt/hvornår det forventes leveret/hvornår det er leveret.
Hurtig levering til god pris
Hurtig og god service
Super hurtig og god behandling 👍👍
Hurtig levering til ok pris
Jeg syntes det er en god service at man…
Jeg syntes det er en god service at man kan få det løftet ind i haven og ikke kun til fortovet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.