Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mathias Nørgaard fra kontor og salg har virkelig ydet en førsteklasses kundeservice. Og gjort meget mere end man kan forvente. Vi har været yderst tilfredse med alt hele vejen igennem fra køb til lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte kakao flis for over 60.000 kr. hos Kærvang som leveret til aftalt tid og sted uden forudbetaling men modtog faktura efter levering flotte materialer og lige så flot tillid til første gangs h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik, hvilket vil sige, at alt på www.gruslevering.dk er til direkte levering i bigbags med fragtmand. Kærvang Materialer ApS har 12 års erfaring med handel med sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter osv. Vores store erfaring betyder, at vi kan vejlede dig til det rigtige produkt eller mængde, og derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage 7.00-16.00 – eller på mail: Info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så overskueligt som muligt er alle priser på bigbags på www.gruslevering.dk inkl. gratis levering, så du slipper for uønskede tillæg, når du kommer til betaling.
Tylstrupvej 4, 9382, Tylstrup, Dänemark
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
De opdagede lynhurtigt en fejl i…
De opdagede lynhurtigt en fejl i bestillingen (manglende hus nr.) + hurtig levering.
Hurtig og præcis levering 😊
Prisen & kvaliteten passede.
Prisen & kvaliteten passede.
Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak.
Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kran.
Stor anbefaling herfra
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton…
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad grusvejen til hovedindgangen for at kunne læsse det af hvor det skulle på vores plæne. Det løste gutterne ved at sende en ekstra chauffør og flytte pallen fra bagindgangen til hovedindgangen. Tak for den flotte service.

Antwort von Gruslevering.dk
Afgav bestilling på perlesten torsdag…
Afgav bestilling på perlesten torsdag havde det mandag hurtigt og effektivt.

Antwort von Gruslevering.dk
Produktet er som forventet og levering…
Produktet er som forventet og levering som aftalt. Så kan klart anbefales😀

Antwort von Gruslevering.dk
Leveringstiden OK, produktet ringe.
Leveringstiden var helt fin. Men kvaliteten i sandkassen, som jeg købte, er utrolig ringe. Brædder med uhøvlet kanter, den største her hjemme, fik to splinter i hånden, da hun hjalp med at samle den. Den måde som brædderne skal kunne låse sig selv sammen på, er slet ikke optimalt.
Jeg er udannet tømrer og arbejder med stadig i faget, med mange års erfaring. Denne gang ville jeg sparre noget tid, ved at købe et færdigt produkt. Men det har slet ikke været pengene værd.
Jeg ville ikke købe den igen. Og den holder nok ikke sæsonen ud.

Antwort von Gruslevering.dk
Havde bestil fortovslevering men…
Havde bestil fortovslevering men chaufføren leverede produktet ved hoveddøren
Fedt

God oplevelse
Levering, leveringstid og materialer helt som forventet.

Antwort von Gruslevering.dk
Super gode produkter til gode priser
Super gode produkter til gode priser. Samt super hurtig levering 👍

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Lige til kantstenen som lovet
Lille minus var at cement poserne ikke var dækket ind, hvis det nu skulle regne.
Ellers var alt godt!

Nemt og effektivt
Super nem bestilling med mængdeberegner. Hurtig levering. En helt igennem stabil oplevelse, som jeg vil vende tilbage til, når det bliver aktuelt.

Fin oplevelse
Fin oplevelse.
Nemt at bestille og hurtig levering
Kan godt anbefales

Super levering
Hurtigt levering og Super god levering af af chaufføren fra danske vognmænd der havde tid til at få placeret big bag (2 stk.) med kranen - stor hjælp.

God kvalitet
God kvalitet. Hurtig levering. God pris.

Super hurtigt levering
Super hurtigt levering
Jeg har bestilt top dressing til plænen og produktet var 100% i orden- de får min absolutte anbefaling.

Antwort von Gruslevering.dk
Fik hurtig bekræftigelse med…
Fik hurtig bekræftigelse med leveringsdato. Chaufføren ringede ved levering så vi kunne aftale, hvor han måtte stille varen.
Varen levede fuldt ud op til forventningen.

Antwort von Gruslevering.dk
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, prisen var god og leveringen kom ganske kort tid efter. Materialet var af høj kvalitet og helt som forventet. Her vil jeg handle igen.

Antwort von Gruslevering.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.