GRF Gravstenar Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.2

Jag vill rikta ett stort tack till Maria på GRF för ett otroligt fint bemötande under hela processen. Gravstenen håller mycket hög kvalitet och resultatet blev precis som önskat. Att få så här profess... Mehr ansehen

Det gick mindre än ett år, vit färg blev missfärgat med fläckar på, svart färg bleknat marginellt. Ingen har informerat om detta vid beställning. De säger att färga om inte ingår i försäkringen och b... Mehr ansehen

Smidig och snabb handläggning och utförande. Fick fin hjälp med att korrigera ritningen jag gjorde på GRFs hemsida så att stenen blev som jag vill ha den.(kombinationen och placering av symboler o... Mehr ansehen

1. Gedenkstätte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vill du beställa en ny unik gravsten? Har du en sten som behöver renoveras eller textkompletteras? Hitta den gravsten du söker hos Sveriges ledande tillverkare och leverantör, GRF Gravstenar. Vi hjälper dig hela vägen till montering av stenen på gravplatsen.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Beställd gravsten.

Jag beställde en gravsten. Jag tyckte att jag fick kompetent hjälp vid besök i butiken och all vidare kontakt via mail och telefon fungerade utmärkt. Vi är mycket nöjda med stenens utseende, monteringen och servicen.

28. Februar 2021

Leveransmeddelande…

Kompetteringen av text som gjordes är ok men inte topp. Önskar att man fått ett mer precist leveransdatum och ett leveransmeddelande när allt var klart. Det är ändå ganska dyrt.

17. Februar 2021

Hej!

Tack för er återkoppling. Vi tar med oss er upplevelse i vår strävan efter att hela tiden bli bättre och utvecklas vidare.

Johan
GRF Gravstenar

Kunde inte varit mycket bättre

Kunde inte varit mycket bättre. Snabb och bro korrespondens, stenen levererades i tid och var precis som vi ville ha den. Jättebra allting, tack så mycket.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, väl utfört arbete.
Detta under en tid då det säkerligen var ett oerhört hårt tryck på verksamheten.
Sommaren 2020.

16. Februar 2021

Är så tacksam att vi valde er

Är så tacksam att vi valde er! Ni var så empatiska, lyssnande och snälla i vår svåra stund och ni gjorde ett otroligt arbete med gravstenen, kunde inte ha blivit bättre! Rekommenderar alla som befinner sig i att köpa gravsten, att vända sig till er, finns inget annat företag som gör helheten bättre än ni. Så tack!!!!

16. Februar 2021

Mors sten blev precis så fin som vi…

Mors sten blev precis så fin som vi önskade och även fars sten som ni "renoverade" blev jättefin, så tusen tack. Ni har varit helt underbara enda från dag ett när jag kontaktade er.
/Monica

1. Dezember 2020

En fin sten så det var bra men..

En fin sten så det var bra men tog alldeles för länge innan den levererades, beställt i juli och levererad i november efter att vi frågat vad som hänt.

11. November 2020

Hej!

Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att utreda vad som du inte var nöjd med kopplat till vårt arbete. Ta gärna kontakt med mig direkt på johan.bagewitz@grf.se.

Johan Bagewitz

Uselt

Uselt. För stor text för långt ned. Verkligen dåligt utfört. Linnea Tojen och Christer Hamp

5. November 2020

Hej!

Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att utreda vad som du inte var nöjd med kopplat till vårt arbete. Ta gärna kontakt med mig direkt på fornamn.efternamn@grf.se.

Johan Bagewitz

Bra bemötande

Bra bemötande, orientering om olika stenar. Verkligen ansträngt sig för att korrigera text och bild efter våra önskemål.

5. November 2020