Det er fantastisk at kunne handle hos en virksomhed, der er 100% vegansk! De har mange produkter, som man kan vælge imellem, og jeg har aldrig oplevet problemer med levering eller ordre. 🙌
Fem store stjerner herfra. Stort og godt udvalg til hele familien - også i non-food afdelinge. Især imponeret over så mange veganske oste. Fik varerne hurtigt lige til døren. Gennemtænkt koncept ned... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GLS var rigtig grove ved min pakke, der desværre blev beskadiget. Dog var greenos super hurtige, utrolig søde og hjælpsomme. Dårlig fragt håndtering er ikke deres skyld, jeg kan klart anbefale dem: J... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En del af produkterne kan fåes lidt billigere andre steder(evt supermarkeder eller udenlandske webshops), men jeg føler mig stærkt overbevist om, at Greenos ikke forsøger at tage overpris bare for... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordens største veganske online supermarked! Vi har samlet et kæmpe udvalg af veganske varer ét sted, der gør det nemmere (og sjovere) at leve grønt.
Samsøvej 18-22, 8382, Hinnerup, Dänemark
- info@greenos.dk
- greenos.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Gode varer, men langsom levering
Gode varer, specielt non-food-udvalget. Dog er leveringen altid temmelig langsom

Rigtig hurtig levering
Rigtig hurtig levering. Dejligt med hurtig levering. De lagde en lille gave ved da det var første gang vi handlede ved dem :-) Det bliver ikke sidste. De er nærmest de eneste der sælger oatley ikaffe og det er skønt med et bredt udvalg.

Antwort von GreenOS
Super nemt at handle hos jer
Super nemt at handle hos jer. Genialt med genbrugspap til forsendelse. Handler jævnligt hos jer 🤗

Fik hvad jeg bestilte
Fik hvad jeg bestilte så jeg kan ikke klage :) levering er fin, dog var der nogle problemer men det var ikke greenos skyld, så kan kun anbefale dem :)

Antwort von GreenOS
Jeg får altid en fantastisk service
Jeg får altid en fantastisk service, og produkterne er helt suveræne.. Her kan jeg få de varer, som jeg ikke kan få i butikkerne..

Antwort von GreenOS
Stort udvalg og billig miljøbevidst fragt
Utroligt stort udvalg af lækre veganske og økologiske produkter og en kundeservice i top.
Jeg ville give dem 6 stjerner hvis det var muligt!

Antwort von GreenOS
Flot hjemmeside med utrolig mange…
Flot hjemmeside med utrolig mange grønne produkter som jeg ikke finder andre steder!
Dejligt med de nye tiltag og forbedringer den seneste tid med billigere fragt og genbrugsmaterialer.
Jeg har lige bestilt en dyne og pude og glæder mig til at modtage!

Suveræn kundeservice
Hos Greenos er de ikke perfekte (det er vi andre heller ikke), men når de laver fejl, retter de den med det samme og yder kundeservice ud over det sædvanlige. De er i øvrigt altid hurtige til at svare - også om aftenen - og så har de lyttet til kundernes ønsker i forhold til levering og emballering, så det nu er blevet billigere og endda mere miljøvenligt at handle hos Greenos.
Stor ros til Mathias for altid god kundeservice - og skønt med lækre varer i shoppen, som man ikke kan købe andre steder (i hvert fald ikke her langt ude på landet).

Antwort von GreenOS
Hent aldrig selv din mad hos Greenos, få den sendt!!
Har bestilt for lidt over 400kr med min veninde. Vi modtager en mail med info om vi kan hente vores mad på mandage og onsdage mellem 9-17. Min veninde tager til nørresundby for at hente onsdag, efter modtaget mail at vores varer er klar, Kl 12. Min veninde ringer for at høre hvor Greenos bliver af, men får at vide af en nabo, at Greenos ikke er på lageret. Min veninde skriver hvornår vi så kan hente vores mad, vi får svar torsdag kl 15. At vi kan hente mellem 15-17 samme dag, altså uden nogen form for varsel.
Vi forventer nu at Greenos sender vores ordre på egen regning. Jeg er dybt skuffet over denne behandling og manglende/langsom kommunikation. Sidste gang jeg handler der! Det er efterhånden to uger siden, alt for lang tid at vente på sin mad.
Jeg kan desværre kun give 2 stjerner. Rettet til 3 stjerner.
Jeg kan desværre kun give 2 stjerner, for mere er simpelhen ikke muligt. Deres varer kan man ikke sætte fingre på. Hurtig levering også fin. Men så er det at kæden åbenbart hopper af for dem. De sender forkert varer og jeg gør opmærksom på dette. Lige så hurtig de er til at sende varerne lige så stille er de når man gør opmærksom på forkert levering. Normalt er at man i det mindste beklager fejlen, men det vil de åbenbart ikke nedværdige sig til. Dette var første, men altså også den eneste gang jeg handler hos dem. Så om jeg kan anbefale dem? Både og, for de svare ikke selv om de skriver at man endelig bare skal gøre dette.
OBS - OBS - OBS - OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
Efter at jeg har lagt denne op, har jeg fået en henvendelse fra dem, hvor de skriver at de refunderer prisen. Men da de ikke gjorde opmærksom på at det de sendte, var noget som var sendt da det andet ikke var på hylden, kan jeg ikke rette det til mere end 3 stjerner. For det kan vel ikke være meningen at kunden skal gætte sig til om det er en fejl eller fordi at den betilte vare ikke var på hylden.
Godt udvalg
Godt udvalg, rimelige priser og hurtig levering. Men prisen på jeres porto er simpelthen for høj til at jeg vil handle der jævnligt + at man ikke kan vælge hjemmelevering.

Ikke optimalt
Jeg synes at det er problematisk at Greenos ikke er gode nok til at opdatere hvilke produkter de ikke har på lager/ikke kan sende. Man får ingen besked om dette inden man bestiller. Først efterfølgende får man besked om at varer er blevet refunderet - MEN man får intet at vide om hvilke varer det drejer sig om. Det må man vente med at se indtil ordren kommer. Yderst skuffende.
Det er ærgerligt, da man måske bestiller på grund af bestemte varer, og så ender man med slet ikke at modtage disse varer. Vi har bestilt to gange, og begge gange er nogen af de varer vi virkelig ønskede blevet refunderet.
Jeg vil ikke benytte Greenos igen.

Fantastisk hjemmeside.
Fantastisk hjemmeside.. Har handlet hos Greenos i lang tid og jeg har intet at klage over. De har et godt sortiment med gode priser. Jeg føler virkelig at vi veganere, har været heldige med det fantastiske initiativ fra Greenos, hvor vi nu har en mulighed for a handle vegansk 24 timer i døgnet. Samtidig er kundeservicen tip top, hvor de er hurtige til at svare på forespørgsler...

Nydelig webshop
Greenos er det eneste sted jeg har kunnet finde Bailey's lavet på mandelmælk. Og her var de tilmed på tilbud med gratis levering, hvis jeg bestilte nok. Webshoppen virker moderne, da jeg fik en email om at jeg havde glemt at bekræfte min levering, og kundeservice svarede hurtigt og venligt, da jeg var forvirret over tilstanden for min "kurv".

Antwort von GreenOS
dette firma har da vist skulle hedde…
dette firma har da vist skulle hedde GREED istedet for, det går da ikke helt formidabelt for deres trustpliot anmeldelser, Jydsk når det er værst..man vælger at importere et pseudo produkt som Ben & Jerry´s med det stærkt sundhedsskadelige majs glycose, intet sundt , tværtimod skadeligt og så kalde sig green...
Tillige ingen svar på tiltale i deres "kundeservice" på Facebook trods de har set mit spørgsmål, når man spørger om noget. med alle deres tillæg er varen ikke billigere end hos Kvickly, hvor man derimod optjener bonus.

Greenos all the way.. :)
Rigtig godt udvalg, og så har de en rigtig god kundeservice, som er hurtig til at svare og imødekomme ens ønsker.
Jeg plejer at afhente på lager, og skal derfor ikke betale for det ekstra gebyr, og det bliver altid hurtigt krediteret.
Er en tilfreds og fast kunde hos Greenos :-)
Ikke den bedste service..
Mærkeligt emballagetillæg for en lille papkasse. Jeg kan forstå man betaler et lille tillæg for fryseelement, men en papkasse de skal sende det i ? Det burde ikke koste 10k, det meget billigere at købe for dem end den pris. Derudover fik jeg ikke alle varer på min bestilling, jeg kontakter dem og får at vide, at den vare er tilbagekaldt og jeg burde have fået besked (de havde måske bare glemt mig). Jeg får dog tilbageført pengene efter nogle dage .
Selve deres leveringsfirma er jeg ikke glad for. Dagen før, om aftenen, får jeg at vide min pakke nok kommer i morgen. Tidsrummet er "inden kl 18" .. det godt nok svært at få fri/være hjemme så . Pakken bliver jo bare stilt foran døren, selvom der bor mange i mit lejlighedskompleks.. det er jeg ikke så fan af..
Deraf 2 stjerner . Jeg bestiller der nok desværre ikke igen .
Kritisabelt.
Ikke nok med at jeg synes det er lige lovligt kækt at tage penge for diverse ekstra-gebyrer, som Greenos gør, der bevirker at den samlede pris bliver meget høj (emballage-gebyr, frostvare-gebyr)
Så var Greenos meget sløve i optrækket til at få sendt min ordre afsted. Allerede på det tidspunkt fik jeg opbygget en smule irritation. Men det stopper ikke der.
På trods af det emballage-gebyr-krav, som Greenos pålægger ved en ordre, dukkede min ordre op med adskillige ødelagte produkter, åben emballage på varer, knust chokolade (rimeligt antiklimaks at de påskegodter man har købt til sine unger, dukker op itu!) samt en lækket flaske, som væskede ud over det hele.
Sådan som min ordre var pakket, var det for mig ikke noget under, at mine varer dukkede så smadrede op! Der var ikke lagt noget synderlig beskyttelse imellem varerne, hvorfor det for mig er logisk, at størstedelen bliver knust under forsendelse og en glasflaske lækker- ikke bare et sted! Men flere steder på flasken!!
Er det dét, som det emballage-gebyr, jeg har betalt går til?
Som om det ikke var kritisabelt nok, så manglede der også en vare!
Jeg afventer fortsat en respons fra Greenos inkluderet medfølgende billededokumentation.
De har ikke reageret på e-mail. Via Instagram får jeg at vide, at de undersøger nærmere.
Det er bare ikke godt nok!
Der er så mange kritisable punkter ved min oplevelse med Greenos, at det gør mig helt harm.
Bedste danske veganer onLine shopping
Handler her tit, dejlige vare og fantastik kundeservice, det eneste jeg savner er de søde håndskrevne beskeder og den lille slik man altid fik med hos GoVego før de blev slået sammen 😉
Ellers en dejlig side og godt udvalg af vare.
Super god vegetar-/veganerbutik
Super god vegetar-/veganerbutik - de redede min jul (med de mest perfekte Tofurky stege) og de har de lækreste varer! De har stort set ALT hvad man som vegetar kunne ønske sig af fødevarerudvalg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.