Det er fantastisk at kunne handle hos en virksomhed, der er 100% vegansk! De har mange produkter, som man kan vælge imellem, og jeg har aldrig oplevet problemer med levering eller ordre. 🙌
Fem store stjerner herfra. Stort og godt udvalg til hele familien - også i non-food afdelinge. Især imponeret over så mange veganske oste. Fik varerne hurtigt lige til døren. Gennemtænkt koncept ned... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordens største veganske online supermarked! Vi har samlet et kæmpe udvalg af veganske varer ét sted, der gør det nemmere (og sjovere) at leve grønt.
Samsøvej 18-22, 8382, Hinnerup, Dänemark
- info@greenos.dk
- greenos.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bedste kundeservice
GLS var rigtig grove ved min pakke, der desværre blev beskadiget. Dog var greenos super hurtige, utrolig søde og hjælpsomme. Dårlig fragt håndtering er ikke deres skyld, jeg kan klart anbefale dem: Jeg har aldrig shoppet hos så venlig og forstående webshop. Deres kundeservice var hjælpsomme og tilbød mig både en gratis ny bestilling og/eller retur. Selv Coop, helsam, nemlig osv. tager ikke så meget ansvar for det der ikke er deres ansvar. 🌿❤️🙌✨
Vil klart anbefale dem🎉

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales! Bestilte en pakke søndag og modtog den allerede mandag. Lækre produkter i god kvalitet.

Dårlig forsendelse
Jeg har d. 2/11-2020 fået til send min første pakke fra Greenos.dk
Pakken er leveret/sendt med GLS. Pakken var ikke pakket forsvarligt. Det var pakket så dårligt så adskillige varer var der gået hul på, og andre varer var trykket en del. Bla. måtte jeg aftørrer alle mine køle varer. Alle mine karton varer var trykket så hårdt at jeg måtte stå og rette dem ud for at de kunne stå op igen uden og vælte. Og de var også på nippet til at der ville gå hul på dem også. En anden ting jeg bestilte var en vagansk "smørbar" chokolade. Den kunne indeholde spor af mælk. Dette havde jeg ikke set "selvom det stod på tysk" Jeg er af den opfattelse når noget er vegansk så indeholder det ikke og heller ikke spor af dyre produkter.
Jeg må sige jeg er letter skuffet. Dog skal de have den ros og reagere på deres mail lyn hurtigt. Men det hjælper desværre ikke rigtig på deres metode og sende deres produkter på. Jeg ved de forsøger at gøre det så miljøvenligt som muligt, men når deres varer kommer frem på denne måde, så er der noget der ikke hænger sammen. Ærligt med sådan op start fra dem.

Vegansk marked med hjerte
Godt udvalg, hurtig ekspedition og fair priser og elsker de søde beskeder der følger med på ordresedlen.
Så fra mig til dem 'ha en god dag ☺️'

Antwort von GreenOS
Fantastisk udvalg af spændene produkter…
Fantastisk udvalg af spændene produkter og super god kundeservice!!

Varmeste anbefalinger herfra
Altid lynhurtig levering og god service. Min go-to online forhandler af veganske produkter til husstanden.

Antwort von GreenOS
Dejlig udvalg af veganske vare
Dejlig udvalg af veganske vare. Køber altid her når min datter kommer på besøg. De har lidt af det hele

Antwort von GreenOS
Super glad for at denne webshop eksisterer!
En del af produkterne kan fåes lidt billigere andre steder(evt supermarkeder eller udenlandske webshops), men jeg føler mig stærkt overbevist om, at Greenos ikke forsøger at tage overpris bare for at tjene. Det skal jo kunne løbe rundt. Det er jo sværere end når man er et stort kædesupermarked.
Tydeligt etisk bevidst firma!
De har nogle gode produkter, der er svære at finde ellers.
Hurtig levering.
Vigtigst af alt - En sød lille håndskrevet "god dag" og "velkommen til" på fakturaen. Det giver da et smil på læben :-)

Antwort von GreenOS
Utrolig sød og personlig service fra…
Utrolig sød og personlig service fra enden til anden og selvom jeg ved en fejl modtog forkert vare, blev det vendt til en superfin oplevelse og en lyst til at genbesøge Greenos og handle mere.

God vegansk online supermarked
Har bestilt flere gange uden problem. Ingen problem med levering.
Priserne er lidt for høj, men er det forstørligt da de sælger specielle varer og har monopoli i veganske varer i dk. Men udvalget er ikke stor nok. Jeg vil gerne betale ekstra, hvis jeg kan finde lidt af hvad der kan findes på engelske eller tyske vegansk onlinesupermarkeder (som man ikke kan få sendt til dk). Greenos er den eneste vegansk supermarked i dk og har mere ansvar i at have en store udvalg især i frostvarer.

Antwort von GreenOS
Virkelig god kundeservice og elsker…
Virkelig god kundeservice og elsker produktudvalget ❤️ kan kun anbefale at handle ved greenos ❤️

Antwort von GreenOS
Har købt hos Greenos flere gange
Har købt hos Greenos flere gange. Er meget tilfreds med varerne og de har det jeg skal bruge. Leveringen er meget hurtig. Kan anbefale Greenos

Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefales, både for et stort udvalg, samt miljøvenligheden.
Oveni købet, hvis der skulle opstår noget, er kundeservicen venlig og hjælpsom.
Mange tak... og Glædelig Jul!

Dejligt og lækkert udvalg
Dejligt og lækkert udvalg. Ingen problemer ved levering.

Stort lækkert vegansk udvalg
Stort lækkert vegansk udvalg! Altid fin levering og service ☺️

Anbefaler Greenos
Greenos har mange varer til fair priser. Varerne er i orden og altid super hurtig levering.

Antwort von GreenOS
Very quick delivery, great customer service
Very quick delivery, great customer service, sweet note and even a gift packed with my order! I´m perfectly satisfied and can recommend to everyone :)

Antwort von GreenOS
Super godt sted at handle
Greenos har et kæmpe udvalg af spændende ting, og både bestilling og fragt forløb uden problemer. Jeg bestilte fredag og modtog pakken tirsdag. Pakken kom med en lille hilsen og klistermærker indeni. Det er super god service!
Det eneste minus er, at de er i den dyre ende, og man skal købe en del for at få gratis fragt. Derfor handler jeg der desværre ikke så meget, som jeg gerne ville.

GreenOs er fantastisk!
Jeg elsker GreenOs, fordi de helhjertet går ind i miljø kampen.
Miljøvenlig emballage, stort udvalg, god service og lækker tilbuds side.
Leveringstiden kan man ikke sætte en finger på, og kølervarer er ISKOLDE når disse modtages - perfekt.

Fem store stjerner herfra
Fik varerne hurtigt lige til døren. Gennemtænkt koncept ned til mindste detalje hvor selv fragt emballage er genbrug.

Antwort von GreenOS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.