Greenmango ApS Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har flere gange fået mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lækkert. Oplevede oveni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har oplevet flere gange at når man bestiller en ordre til levering så går der meget længere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prøver at ringe til Green mango Christiansha... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Green Mango i Brønshøj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var åbenbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Thai Restaurant og Take Away

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad vær med at køb gennem deres hjemmeside, du mister dine penge

Jeg bestilte mad over deres hjemmeside og betalte også der. Da jeg kommer hen til restauranten er den under ombygning og laver derfor ikke mad. Jeg ringer til alle deres andre restauranter og spørger om hjælp, og ender med ikke at kunne få penge tilbage eller noget i kompensation overhovedet.

7. Oktober 2022

Hej Magnus

D. 07.10 sendte du mail til info@greenmango.dk, og d. 08.10 svarede jeg følgende:

Hej Magnus

Det er jeg ked af, og naturligvis skal du have pengene retur.
Vi havde en lille brand natten til torsdag, så vi blev nødt til at holde lukket, til vi havde fået ryddet op og rengjort etc.
Det hurtigste er at sende et konto nr. Så laver jeg en straksoverførsel.

Vi åbnede igen i går kl 16, men det var jo ikke tids nok til din bestilling, og den burde slet ikke kunne gennemføres.

Green Mango

Du er ikke vendt tilbage, og jeg afventer stadig at høre fra dig, så vi kan få lavet en refundering.

Vh Mathias, Green Mango

Green mango Christianshavn

Green mango Christianshavn
Dyrt og dårligt
Tum kah
Har aldrig i mit live smagt dårligere kokos mælk suppe Tum kah, fuldstændig smagløs det er helt sikkert ikke et sted jeg vil anbefale.

30. August 2022

Dårligste thaimad nogensinde!!!!!!

Dårligste thaimad nogensinde. Alt kylling var totalt over stegt, til en grad hvor det var helt hårdt, samtidig smagte maden af absolut ingenting. Vi fik bl.a. en rød karry, der var så dårlig at man fik lyst til at tude. Hvilken thai med respekt for sig selv kan ikke lave en rød karry ? 😒

12. Juli 2022

Green Mango Gentofte

Green Mango Gentofte

Kyllinge spyd mindede om gamle flæskesvær …
Risen var i flere farver og ekstremt klistret …føj !!!
Oksekød stift og fælt sejt..!!!
Uegnet som menneske føde …hvordan kan de være sig selv bekendt !?
Denne anmeldelse kommer ikke på grund af en enkelt svipser….dettte var tredje forsøg, i håb om en eller anden form for bedreing… men nej nej…..
Underligt nok er Green Mango på Chr Havn god…🧐

20. Mai 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang leveringstid og dårlig service

Jeg bestilte kl. 1715 mad fra Green Mango Søborg, og de bekræftede på mail med en forventet leveringstid til kl. 18.00.

Kl. 1825 skrev jeg så til restauranten, som reklamerer med svar inden for ca. 1 minut, hvor mit mad blev af.? - først kl. 18.42 får man er sløjt svar med, at maden ville være der inden for 10 min. Ikke engang et “beklager eller det er vi kede af” - kl. 1900 får vi så endelig leveret vores mad, hvilket også var senere end de 10 min., som de sagde…. Er virkelig skuffet over så lang leveringstid, og så ringe service.

Risene vi fik var tørre/sprøde på toppen, som om de havde ligget for længe. Men et lille plus for smagen i maden, hvorfor det bliver to sørgelige stjerne herfra.

21. März 2022

Dårlig service

Fin mad - ekstremt dårlig service - ventede 2 timer på min mad - kontakte restauranten og de sagde de slet ikke havde min ordre og at jeg selv skulle kontakte udlevering og finde en løsning - pludselig dukker min mad op to timer efter og hverken leverandøren eller green mango ville hjælpe mig, sørge for min mad eller give mig penge tilbage - aldrig om jeg skal bruge penge der igen

18. März 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget forsinket, fin smag

Smager fint, men lidt sjovt valg af grøntsager, agurker, gulerødder og broccoli, ift det er thai mad. Det tog over halvanden time at få maden leveret hjem til mig, hvilket lagde en dæmper på min aften, dog fik vi rabat på næste besøg.

6. März 2022

Hej Nathalie
Tak for anmeldelsen.
Jeg ved ikke, hvilken ret, du har bestilt, men kombinationen af grøntsager er forskellig fra ret til ret. Hvis man bestiller sin ret vegetarisk, vil vi desuden bruge flere grøntsager ift hvis man vælger sin ret med kød. Det skal naturligvis ikke tage halvanden time at få sin mad leveret, men jeg ved heller ikke, hvem du har bestilt igennem.
Det lyder som om, du allerede har været i kontakt med den respektive afdeling af Green Mango.

Risen var kold

Risen var kold
Risen var kold, medarbejdere pillede næse først og begyndte og lave maden, det var os for dyrt,
Hvis i vil have madforgiftning så synes jeg i skal komme her, og jeg tror kyllingen er hund eller kat.. fordi jeg hørte nogen underlige lyde bag i

5. März 2022

Hej Nikolaj
Tak for din henvendelse.
Jeg beklager, hvis risen ikke har været varm nok.

Kan ikke anbefales

Risen var helt kold og var højstsansynligt fra dagen før
Grøntsagerne var for hårde
Saucen var for kogt

Mvh. Ham som ikke kommer tilbage

5. März 2022

Hej Nikolaj
Tak for din henvendelse.
Jeg beklager, hvis risen ikke har været varm nok.

Ris til suppen 😢😢

Jeg har aldrig før fået ris til en thailandsk suppe. Her kan man ikke blive fri for det. I Brønshøj har der været støv på lamperne i over et halvt år. Man skal betale 10 kr. for en lille smule koriander. Jeg synes, at der mangler de sædvanlige thai grøntsager som thai aubergine, galanga, ingefær. Men ellers smager maden okay. Kunne være bedre.

10. Februar 2022

Green Mango Søborg - klamt

Købte flere retter i går. Der var mørke hår viklet rundt om broccolien 🤮. Skrev med foto. Blev ringet op og kunne få noget nyt mad. NEJ TAK.
Fik så tilbud om refusion. Da jeg kom I butik i dag, blev det lagt 100kr på disken med besked om, at det kunne ske at der var hår i maden.
Handler aldrig der mere 😡

4. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vegans beware - NOT vegan.

Vegans beware: We've been ordering yellow curry w tofu from Green Mango for several years (Gentofte or Søborg), specifying VEGAN and they've always said no problem - and when we picked up the food whenever we asked, they re-confirmed that it's vegan. Tonight we ordered from Søborg, and they called to tell us that there is chicken powder in the curry sauce, that there has always been chicken powder in the sauce and that there's no way they can make it vegetarian, let alone vegan. Don't even know what to say, or how to react to something like this. At least they were honest this time. 4 stars for honesty, 1 star for lying to us for years and selling dish with meat as vegan.

14. November 2021

……….

Maden var, på trods af en melding om 20-25 minutters ventetid over en time forsinket, og undertegnede måtte selv kæmpe mig igennem til de ansatte, der tydeligvis ikke havde styr på deres bestillinger, efter at have stået i butikken i langt over en halv time og ventet. Maden var ok, men alt for olieret, og kunne have været væsentligt mere frisk i smagen, prisen taget i betragtning.

3. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr