Greenmango ApS Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har flere gange fået mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lækkert. Oplevede oveni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har oplevet flere gange at når man bestiller en ordre til levering så går der meget længere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prøver at ringe til Green mango Christiansha... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Green Mango i Brønshøj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var åbenbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Thai Restaurant og Take Away

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Worst customer service

Sunday a week ago a friend and I ordered food from their website. Here our order was set to arrive at 19.20. At 19.25 are food had not arrived yet, so I called the restaurant and asked if our food was on its way. Here I was asked where we ordered, where I replied over their website. Here the employee kept stating that it was impossible to order online via their website.(it is not impossible and it is still impossible to this day). After this back and forth interaction another employee told us that it was a mistake and they will make us some new dishes and send them to us. We said okay and waited. After waiting an hour! We called again, and asked where are food was and they replied bluntly that our food was not on the way, and that it was my responsibility to get my money back by contacting their supplier. After again some cold and care-less back and forth I gave them my email where they would send information on how to get my money back. That email never came and I sent them an email the day after and have not got a reply from them. Completely and utterly care-less and unhearpdetly service. Now it was around 21 o’clock and we had no dinner and quite baffled with what just had happened. All of this happened because of the possibility to order online via their website, which you still can to this day! As a customer you feel unprioritized and forgotten, completely unacceptable. And not a single apology or admission of a faulty system. Order with caution and have a backup!

14. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igen og igen står man og venter på sin…

Igen og igen står man og venter på sin mad. Det er ikke kun 5-10 de er forsinket. Det er 20-30 minutter.

Maden er ok, men det er nu sidste gang jeg har ventet så længe på min mad. Det er dem selv der angiver tidspunkt for hvornår maden er klar.

29. Mai 2023

Green Mango - ikke godt nok

Vi bestilte wok retter med kylling og oksekød. Sovsen var vandet, næsten ikke noget kød i nogen af retterne. Vi blev ikke mætte. Vi betalte kr. 344 ialt for 4 små forårsruller og 2 hovedretter. Næste gang bestiller vi et andet sted, hvor vi bliver mætte. Kom nu Green Mango- da I startede var det fantastisk - nu er det en ommer.

22. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle nok have kigget på Trustpilot…

Skulle nok have kigget på Trustpilot inden jeg købte mad. Må give jer andre ret i, at det er kedelig og middelmådig mad. Thai køkken? På ingen måde. De kedeligste grøntsager jeg har fået med opvarmer slatten salat og rå grøntsager.
Det var vist den oplevelse, der ikke gentages. Desuden alt for dyrt - kr. 109,00 for grøntsager og ris 😱

22. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kom ind i kampen Green Mango

Kom ind i kampen Green Mango! Bestilte på Søborg Hovedgade en nudelret med tofu (nr.14). Ventetid oplyst - ca. 20 min, fair nok da jeg kom fra gaden. Reel ventetid ca. 40 min. og rigtig mange i kø. Jeg fik ærlig talt ondt af den stakkels medarbejder, der alene skulle servicere alle kunder, tage telefonen, pakke mad og servere i "restauranten". Jeg fik dog også ondt af mig selv, der brugte 119,- kr. på mad, der ikke var værd at spise. Ingen smag, meget tørt, grøntsagerne nærmest ikke eksisterende og retten halvkold, inden jeg kom hjem. Dårlig kvalitet hele vejen igennem.

Det er virkelig trist, at Green Mango ikke kan holde standarden, som var fin, da de startede, men istedet vælger at ty til dårlige råvarer og i øvrigt også sparer på mængden. Fra tidligere besøg har jeg oplevet oksekød, der var umuligt at tygge, og ris-portioner, der var så små, at man ikke blev mæt.
Det ku være så godt, men så er det faktisk skidt. Virkelig ærgerligt.

18. Mai 2023

Greenmango Frederiksundsvej

Greenmango Frederiksundsvej. Maden er virkelig dårlig. Jeg har været i Thailand mange gange og de her mennesker kan ikke lave thaimad. Maden er tørt,kedeligt og oveni købet giver de dig forkert mad, plus det er pisse dyrt.
Når man ringer og brokker sig forstår de ikke dansk. Der kommer vi ikke mere.

13. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang ventetid på middelmådig mad

Lang ventetid på middelmådig mad.
En aften i selskab med frustrerede kunder hos Green Mango.

At man har travlt er OK. Men hvis man er fuldstændig ligeglad med ens kunders tid, at man lover levering til alle, og så gladelig lader kunder vente i over en time med nye deadlines uden en undskyldning, så har man i opgivet.
Madens kvalitet repræsenterede fint den ligegyldighed Green Mango leverede i aften.

10. März 2023

Vi bestilte lidt forskelligt

Vi bestilte lidt forskelligt, ved 17.00 tiden til levering ved 18.30 - 18.45, fra Green Mango i Gentofte.
Vi kunne se på den medsendte Wolt app tracker, at maden var færdig kl. 18.45. Men så skete der ikke mere, og 19.15 ringede jeg til restauranten for , at høre hvordan det gik med vores mad. Der fik jeg at vide, at dem der skulle levere maden ikke var kommet for og hente den, men de var på vej.
kl. 19.45 fik vi maden leveret, men der var den kold og kedelig, den havde jo været færdig siden kl. 18.45.
Alt i alt, en meget kedelig oplevelse, jeg havde håbet, at man i det mindste havde lavet noget nyt og varmt til os, når vi nu havde ventet 1 time på maden, men det var den ikke.
Jeg forstår at man kan have travlt, men man må ikke sende kold mad ud af huset, når den skulle være varm.
Øv aldrig mere Green Mango.
Ordre 1276

21. Februar 2023

Dårlig mad, dyre priser

Plejede at bestille mange gange hos den der ligger i søborg, men må desværre erfare at noget er gået galt, da maden er blevet dårligere og priserne dyrere, elskede de tigerrejer de havde men dem jeg har fået de sidste 2-3 gange har bare være noget blødt gummi -_-'

26. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ked af det🥹For hver gang vi bestiller…

Ked af det🥹For hver gang vi bestiller mad hos green i Søborg, bliver det bare dårlige og dårligere. Oksekødet kan ikke tygges, kylling spyd er helt tørre og Tiger rejerne er bløde. Meget kedeligt og dyrt mad. Vi har købt siden den åbnede og nu bliver vi nødt til at finde et andet thai sted da alle 4 herhjemme er så utilfredse med det der kommer.

26. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

EN medarbejder til at betjene siddende…

EN medarbejder til at betjene siddende gæster, tage bestillinger på telefon og betjene take away kunder.

Den unge pige (medarbejderen) var med god grund stresset og laaaangt bagud med takeaway bestillinger. Ca ti gæster stod og ventede

Udsugning i Køkkenet var ikke tilstrækkeligt. Meget røg i selve butikken.

25. November 2022

Kære Mathias Nielsen.

4.12.2022 - endnu ikke nogen tilbagemelding !!

Kære Mathias Nielsen.

Jeg kan se at du har travlt på jeres hjemmeside, men jeg syntes at det er vigtigt at du følger op på de ting du har meldt tilbage på !!

God aften
Mvh Therese

21. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde måske have læst Trustpilot inden…

Burde måske have læst Trustpilot inden jeg bestilte. Virkelig elendig mad. Kød og kylling overstegt og tørt. Grøntsager snittet i store, klodsede stykker, dressinger søde og kønsløse. Vi havde bestilt 4 forskellige retter og ikke EN af dem var gode. Der sætter jeg ikke mine ben igen hvilket er ærgerligt siden det plejede at være godt.

22. November 2022

Smagte kun af sukker …

Virkelig kedelig sukker-smag!
Den mest dominerende smag var sukker. Altså sødt sødt.
Ingen syrlighed, ingen styrke. Grønsager fint friske og pæn farve.
Kylling overkogt og tør.
Dette her var det jeg kalder “spild af måltid”. Take away betjeningen var dog hurtig og venlig.
Der er tre andre thai restauranter i Lyngby/Virum/Sorgenfri - vælg en af dem - de er langt bedre !

17. Oktober 2022
Greenmango ApS-Logo

Antwort von Greenmango ApS

Hej Annelise
Jeg er ked af at høre, at du synes, vores mad smager for sødt.
Jeg tager naturligvis din henvendelse med videre til køkkenet, så vi kan kigge på, om der skal ske justeringer.
Vh Mathias, Green Mango

Dårlig service

Dårlig service, har købt 2 gange hos green mango gentofte og været gange fik jeg ikke rejerchips, selvom de siger at rejerchips kommer gratis. Jeg ringet to dem og det siger det var få travlt til at åbner chips pakker… selvom jeg har ikke bestilt rejerchips, jeg synes det er løgn at det siger mand får gratis chips med madden. Jeg vil aldrig bestil igen fordi madden er heller ikker gode.

16. Oktober 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr