Green Chef Nederland Bewertungen 853

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Mehr ansehen

Über Green Chef Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Is de wil er om gezond eten in je dagelijkse routine te krijgen, alleen ontbreekt het aan tijd, inspiratie of een mix van de twee? Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen.

Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo weet je zeker dat – hoe hectisch de dag ook was – er ’s avonds gezond wordt gegeten.

Proef het gemak van lekker gezond eten, op jouw manier!

Vegan, vegetarisch, keto, koolhydraatarm, eiwitrijk of <550 kcal. Bepaal zelf welke gezonde gerechten bij jou thuis aanschuiven. Wat jouw persoonlijke menu ook is, lekker gezond wordt het zeker!

Verwacht veel voedingsstoffen, veel variatie en veel smaken uit het seizoen.

Kies. Kook. Klaar!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

853 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke week weer een feestje

Elke week weer een feestje. Heerlijke maaltijden die ons helpen bij het afvallen

28. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi M. Verhagen, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze heerlijke maaltijden. Succes met het afvallen! Groet, Nicole van Green Chef

Bijna altijd lekker

Bijna altijd lekker. Wel erg duur en het is altijd net aan voldoende met sommige recepten.

27. September 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello.Chantal. Fijn om te horen dat je bijna altijd lekker eet! 😊We begrijpen je punt over de prijs en de porties, we proberen altijd de juiste balans te vinden. Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee! Veel kookplezier en hopelijk blijft het lekker! Groetjes, Hannah van Green Chef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker genieten van een goede maaltijd.

Lekker eten, prima recepten stap voor stap uitgelegd: iedere keer weer smaakvol.

25. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Caroline. Wat leuk om te horen dat het eten in de smaak valt en dat de recepten duidelijk zijn! 😊 We doen ons best om het elke keer weer makkelijk én lekker te maken, dus superfijn dat je dat zo ervaart. Eet smakelijk alvast voor de volgende box! Groetjes, Hannah van Green Chef

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg lekker en goeie service

Erg lekker en goeie service. Soms mag het iets meer zijn maar wij zijn goeie eters.

21. Januar 2025

Hi Angelique,
Dank voor je review. Fijn dat het zo bevalt! De portiegrootten van onze maaltijden worden gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Nederlandse Gezondheidsraad. Dit houdt in dat onze recepten voldoen aan de voorwaarden van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Lees: minimaal 250 gram groenten, maximaal 850 calorieën en de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten.
We snappen uiteraard dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft.
Ik heb je feedback betreft de portiegrootten doorgegeven aan mijn collega's van het receptenteam.

We hopen nog vaak met je mee te mogen eten. Heel veel kookplezier!

Groet,
Bente van Green Chef

Echt lekkere recepten

Echt lekkere recepten. Beter dan de andere boxen, die wij bijna allemaal hebben geprobeerd.

20. August 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Jan, bedankt voor het delen van jouw review. 5 sterren! Heel veel kookplezier van jouw boxen gewenst. Groet, Bente van HelloFresh

Aanrader

De gerechten zijn over het algemeen erg lekker en origineel. De producten zijn goed, en de porties zijn ook ruim.
De app werkt fijn. Het feit dat je niet hoeft te denken "Wat zullen we nú weer eens eten" is echt heel prettig.
En de bezorging is echt goed geregeld.
Kortom, wij zijn erg tevreden!

6. April 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Jade! Wat een geweldige review! Wat fijn om te horen dat je de gerechten lekker en origineel vindt. En dat je de porties ruim vindt en dat de kwaliteit van de producten je aanspreekt. Ook fijn om te horen dat de app prettig werkt en dat je geen stress hebt over wat je moet eten. De bezorging is inderdaad een belangrijk aspect! Bedankt voor je mooie woorden. Hopelijk eet je nog lang met ons mee. Groeten, Zora van Green Chef

Weinig vega opties

Weinig vega opties. Ook irritant dat er bij alle vega gerechten de optie is om toch vlees toe te voegen, maar niet bij vlees/visgerechten de optie om het vega te maken. Weinig variantie in vega- heel veel aubergine en pasta.

27. Oktober 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi! Bedankt voor je feedback! Ik begrijp je frustratie over het beperkte aantal vegetarische opties en de keuze om vlees toe te voegen aan vega-gerechten, terwijl dit niet andersom mogelijk is. Ik waardeer je opmerkingen over de variatie in de vega-gerechten. Het is belangrijk voor ons dat er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Ik zal je suggesties zeker doorgeven aan mijn collega's die hierover gaan. Ik hoop dat we in de toekomst een breder aanbod kunnen bieden. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groeten, Zora van Green Chef

Over het algemeen prima

Over het algemeen prima. Maar afgelopen keer was het bakje van de labne gescheurd.

9. Juni 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Suzanne, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Wat jammer om te horen dat het bakje labne was gescheurd :(, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn excuses hiervoor. Ik raad je aan om contact met ons op te nemen, dat kan via deze link: www.greenchef.nl/contact-page. Dan zoeken we graag samen naar een oplossing. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Nicole van Green Chef

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekker vers eten met veel groenten

Lekker vers eten met veel groenten. Goede porties. Ik vind alleen dat er iets meer variatie mag komen in de KETO recepten

2. April 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Klimmers, Wat jammer om te horen dat je ons aanbod niet gevarieerd vindt! We doen enorm ons best om elke week meer verschillende gerechten aan te bieden. Hopelijk zit er volgende keer weer iets voor je bij! Ik heb jouw feedback doorgegeven aan ons receptenteam. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-koken :) Groet, Bente van Green Chef

Veel verse groenten.

Veel verse groenten.

9. Oktober 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Pauline. Leuk om te horen! 🥕 We zorgen graag voor lekker veel verse groenten. Hopelijk blijf je ervan genieten! 😊 Groetjes, Hannah van Green Chef

Uitgebreider assortiment in keto

Uitgebreider assortiment in keto. Zonder vis en zonder paddestoelen

22. August 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Marion. Bedankt voor je feedback! 😊 We snappen dat je graag een uitgebreider keto-assortiment zou willen zonder vis en paddenstoelen. Hopelijk zit er binnenkort meer variatie bij die beter bij jouw wensen past. Groetjes, Hannah van Green Chef

van Max 550…

Ik heb altijd de maaltijden van Max 550 calorieën altijd lekker en gevarieerd zo kan ik lekker eten wat past in mijn menu top

15. Februar 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Louisa. Super dat je de maaltijden van Max 550 calorieën zo lekker en gevarieerd vindt! 😊 Fijn dat ze goed passen in je menu, zo kun je lekker genieten zonder zorgen. Eet smakelijk! 🍽️ Groetjes, Hannah van Green Chef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke recepten en bezorging altijd…

Heerlijke recepten en bezorging altijd op tijd.

28. Oktober 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Sanne. Super dat je de recepten lekker vindt en de bezorging altijd op tijd is! 😊 Fijn om te horen, zo kun je zonder stress genieten van je maaltijden. Eet smakelijk! Groetjes, Hannah van Green Chef

4.5 stars for me

4.5 stars for me. The meals are overall tasty, have good portions and overall sufficient vegetables. There are good options when you have little time, which is a huge pro. However, I do sometimes feel that some meals, especially the vegetarian, are overpriced (in terms of amount of ingredients and simplicity of recipe). More variation in the vegetarian meals is also always welcome!

18. März 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Anke! Thank you for your thoughtful review! I'm glad to hear that you find the meals tasty and appreciate the portion sizes and vegetable content. It's great to know that the quick options are a big plus for you. I understand your concerns about the pricing and variety of vegetarian meals, and I appreciate your feedback. Thanks again for sharing your thoughts! Kind regards, Zora Green Chef

Smakelijke en gezonde maaltijden

Smakelijke en gezonde maaltijden, duidelijke recepten. Vaak hele lekkere kruiden erbij, zowel gedroogd als vers. Wij genieten er al een paar maanden van. Het zijn ook ruime porties dus we hebben vaak nog wat over voor een extra gast of in de vriezer. Het is alleen niet goedkoop maar je betaalt niet alleen voor het eten maar ook voor het gemak.

30. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Goedemiddag Rianne! Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je geniet van de smakelijke en gezonde maaltijden en dat de recepten duidelijk zijn. En wat fijn dat je de kruiden, zowel gedroogd als vers, waardeert; zo maken we het koken natuurlijk extra leuk! Het is ook goed om te weten dat de porties ruim zijn, zodat je soms zelfs wat kunt delen of invriezen. Ik begrijp dat de prijs een overweging is, maar ik vind het fijn dat je het gemak en de kwaliteit waardeert. Geniet nog veel van de maaltijden! Groeten, Zora van Green Chef

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De vega recepten zijn niet ons ding

De vega recepten zijn niet ons ding. Voor de rest is het erg leuk om te doen je krijgt recepten die ik normaal nooit zou maken.

4. März 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Sandra, jammer dat de vega recepten wat minder in de smaak vielen. Wel heel erg leuk om te horen dat we voor meer variatie hebben gezorgd! Daar houden we van! Bedankt voor je feedback. :) Groetjes, Milla

Vier keer per week Greenchef

We koken 4 maaltijden per week van Greenchef en de recepten die wij koken zijn meestal 4x per week echt heel erg lekker. Restaurantwaardig, zoals wij dat dan noemen. De ingrediënten zijn vers. De instructies zijn heel gemakkelijk te volgen.

16. März 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Goedemiddag Mariki! Wat een geweldige review! Ik ben ontzettend blij om te horen dat jullie zo genieten van de maaltijden van Green Chef. Het is fijn om te weten dat de recepten in jullie ogen restaurantwaardig zijn en dat de versheid van de ingrediënten opvalt. Ik hoop dat jullie nog veel meer lekkere maaltijden gaan maken en blijven genieten van het kookproces! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! Groeten, Zora van Green Chef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke gerechten en goede kwaliteit…

Heerlijke gerechten en goede kwaliteit vlees en vis

21. August 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Goedemiddag Josette! Bedankt voor je prachtige review! Wat leuk om te horen dat je genoten hebt van de heerlijke gerechten en de kwaliteit van het vlees en de vis. We willen altijd de best mogelijke ervaring bieden, en het is leuk om te weten dat dit gelukt is. Hopelijk blijf je nog lang met ons mee-eten voor culinaire verwennerij! Groeten, Zora van Green Chef

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aangedragen recepten zijn niet al te best

Voorgeplande Recepten (als je niet zelf kiest) zijn saai, smakeloos en goedkoop. App loopt vaak vast zodat je niet tijdig kunt wijzigen. Bereiding is nooit zo snel als aangegeven, reken gerust op +15min.

9. März 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Hi. Jammer om te horen dat de voorgeplande recepten niet helemaal in de smaak vallen en dat de app je in de steek laat… Dat is natuurlijk niet de bedoeling! 😕 We willen dat je zonder gedoe kunt kiezen en dat de bereidingstijd ook echt klopt. Ik geef je feedback zeker door aan ons team. Hopelijk gaat het de volgende keer soepeler en smaken de gerechten beter! Groetjes, Hannah van Green Chef

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een green chef single gekocht…

Ik heb een green chef single air fryer gekocht bij action. Had eerder een van action geen probleem maar deze van green chef blijft ook na herhaaldelijk schoonmaken een vreemde smaak aan eten geven ben elke keer misselijk na eten. Heb ook pannen en kookpotten ze zijn niet onverwoestbaar ze zijn snel beschadigd ondanks voor zichtig zijn. Contact krijg je niet met green chef

4. März 2025

Antwort von Green Chef Nederland

Goedemorgen Patrizia! Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de Green Chef single air fryer. Helaas verkopen wij geen airfryers; wij zijn een leverancier van maaltijdboxen en bieden uitsluitend maaltijdboxen aan via onze website: https://www.greenchef.nl/. Desondanks wens ik je veel succes met de airfryer! Groeten, Zora van Green Chef

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr