Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.
Unternehmen hat geantwortet
Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vereinigte Staaten

Antwort von Green Chef Nederland
Lekkere recepten, kwalitatieve producten.
Het zou nog beter zijn als er nog meer ingrediënten (alle) biologisch zouden zijn. Ook vind ik de hoeveelheid vlees/vis te weinig. Meestal koop ik daar zelf extra van bij.

Antwort von Green Chef Nederland
Er zijn wisselende recepten waar je uit kunt kiezen, dus keuze genoeg. Het wordt goed verpakt verzonden en de receptomschrijvingen zijn heel goed te volgen.
Een verbeterpunt voor ons zou de keuze voor biologisch vlees zijn en keuze bij kip tussen kipfilet en kippenpoten. Daarnaast mogen de eieren 0 Eieren zijn, zodat je weet dat de kippen een beter leven hebben. En ikzelf zou vaak graag meer verschillende groenten in één gerecht zien.

Antwort von Green Chef Nederland
Over het algemeen lekkere recepten maar erg veel op elkaar lijkend als je geen vlees eet. Verder wordt ik gek van de pitjes en nootjes zakjes. Echt overal zit het op. Daarnaast niet erg duurzaam met al dat plastic. Mag wat ons betreft minder.
Goed beschreven receptuur en het zorgt wel voor een uitbreiding van je eigen menu. Kruiden vind ik wel altijd aan de ruime kant, gebruik tegenwoordig de helft en dat is wat beter. Maar anderen zullen dit wel een juiste dosis vinden.

Antwort von Green Chef Nederland
De maaltijden zijn heerlijk. Voldoende en smaakvol. Vlees en vis zijn biologisch.

Antwort von Green Chef Nederland
Great dishes and a perfect service. We use Greenchef at least once a month. Very satisfied.

Antwort von Green Chef Nederland
Ik ben heel tevreden. De recepten zijn heel goed samengesteld, de hoeveelheid goed uitgekiend. Ook de bezorging verloopt soepel en netjes.

Wat een oplichters!
Een link aangeklikt in mijn mail en tadaa... er verschijnt een box die ik niet wil, nog besteld heb, nog eet omdat het allemaal varkensvlees is.
Via klantenservice "is u eigen verantwoordelijkheid, want wij hebben een mail gestuurd"
In het verleden goede ervaringen gehad, maar dit is buitengewoon brutaal en in mijn ogen oplichterij!
Reactie op Reactie: zolang ik niet op de knop "bestellen" druk, wil ik dus ook niets ontvangen! Een link openen vanuit een reclame mail is in mijn ogen geen bestelling. Dat jullie daar anders over denken zegt wat over jullie beleidsvoering, en klopt gewoon niet. Daarnaast zijn jullie in schrift poeslief, maar over de telefoon ronduit onbeschoft en uit de hoogte.

Antwort von Green Chef Nederland
Alle ingrediënten zijn altijd van echt goede kwaliteit.
Producten zijn vers en er is genoeg keuze uit de diverse maaltijden.
In ons gezin zijn we met behulp van deze Keto maaltijden al zo'n 15 kg per persoon afgevallen.
De hoeveelheid is ook mooi afgepast en voldoende.
Top

Antwort von Green Chef Nederland
Waanzinnig lekkere recepten. Veel afwisseling en gezonde opties. Goed werk.

Antwort von Green Chef Nederland
Heerlijke gezonde originele recepten !
Het voelt als een feestje.
Eerst het recept doorlezen , gezellig samen snijden , koken en bijkletsen en dan heerlijk samen aan tafel !

Antwort von Green Chef Nederland
Verse- en lekkere maaltijden maar iets gevarieerde keuzes zou prettig zijn
Als je niet van vet houd zeker geen kippendijen filet bestellen want dat is niet meer dan dat!
Verpakking van eieren mag meer aandacht want ca 20% overleeft de levering niet.
Aflevering van het pakket is altijd keurig op tijd, bezorgers zijn attent en bijzonder vriendelijk

Antwort von Green Chef Nederland
Heerlijk eten. Elke keer weer. Ik ben erg tevreden over de Keto maaltijden. Het scheelt mij enorm in bedenkwerk,"wat gaan
We nu weer eten", het scheelt enorm in het boodschappen doen en mijn man kan het ook allemaal volgen en klaarmaken. Niet geheel onbelangrijk. Ik ben blij!!

Antwort von Green Chef Nederland
Na jarenlang hellofresh zocht ik wat gezonders: altijd ruim in de groenten en niet steeds overal mayonaise bij. Dat is zeker gelukt met greenchef. Het is ook bijna altijd vlot klaar en lekker. Er is genoeg keuze voor zowel vega als wel vlees. Enige nadeel vind ik dat het vaak wat laag in de energie is. Begrijpelijk, want veel mensen willen niet teveel eten en er worden weinig koolhydraten gebruikt, maar ik sport veel en heb meer van dat soort energie nodig.

Antwort von Green Chef Nederland
Gerechten zijn smaakvol. Bezorging is goed en geen missende items. Wat ik echt jammer vindt is dat het vlees allemaal van dat goedkope bio industrie vlees is. Meestal 1 ster. De melkproducten zijn ook meestal niet bio. Geef klanten in ieder geval een keuze. Ik zou het niet erg vinden om daar wat extra voor te betalen.

Antwort von Green Chef Nederland
Kwalitatief goede en verse producten. Heel gezond eten. Ik check altijd van tevoren of ik nog wat maaltijden wil wijzigen of dat het prima is wat Green Chef voor mij heeft uitgekozen. Het is meestal heel smakelijk en bordjes gaan leeg. Wat ze van ons niet hoeven doen is vlees marineren, dat doe ik liever zelf desnoods met een marinade die ze erbij kunnen leveren. Wordt altijd op tijd bezorgd en als een ingredient uit voorraad is, krijg je of een beetje geld terug of ze geven iets vervangends. Netjes geregeld. Mij ontzorgt het een aantal dagen in de week. Hoe ik niet na te denken 'wat eten we vandaag weer?'. Gezond en volgens een dieet dat ik volg.

Antwort von Green Chef Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.