Hier een aantal ringen, kettingen en armbanden besteld. Omdat ik deze shop nog niet kende alleen maar sieraden uit de sale besteld. Super mooie sieraden en ook nog met sieraden doosje wat ik niet verw... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kocht sieraden bij deze website. Hun sieraden zijn heel goede kwaliteit ik ben echt dol op. Zij hebben waterproof sieraden, zij hebben zoveel leuke sieraden bijv, zilver, goud, pareltjes,… Hun s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb nu voor de 5e keer een bestelling gedaan bij Great Musthaves en zoals iedere keer was het weer heel gezellig ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Nu ook weer een superleuke kettin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afgelopen maandag een leuke ring besteld voor mijn vrouw en vandaag al binnen. Was heel leuk verpakt en ze is er heel blij mee. Goede service Gaby!
Unternehmen hat geantwortet
Great Musthaves is een webshop met sieraden en accessoires. Sinds kort is onze collectie uitgebreid met gepersonaliseerde sieraden. Sieraden met een betekenis. Het leven bestaat uit mooie, dierbare en soms ook verdrietige momenten. Hoe uniek en bijzonder is het dan om deze momenten vast te leggen in een mooi sieraad. Ik graveer alle gepersonaliseerde sieraden helemaal zelf. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik op deze manier mag bijdragen aan iemands verhaal.
Den Haag, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Leuke sieraden en snelle levering. Ook nog leuk ingepakt!

Snel ontvangen
Mooi ingepakt.
Goede producten.
Leuke hebbedingetjes om kado te doen
Altijd weer wat nieuws
😘

Antwort von Great Musthaves
Hun service zijn heel goed je wordt goed geholpen. Snelle levering.
Als u opzoek naar een mooie waterproof sieraden koop hun website.
Ik koop andere keer nog weer🤍🤍

Antwort von Great Musthaves
Super site, snelle levering en mooie sieraden.

Antwort von Great Musthaves
Echt een super lieve meid, de ketting was helaas kapot binnen gekomen (waar zij niks aan kan doen hoor). Ik heb contact opgenomen en ik kreeg al snel bericht dat ik een nieuwe kreeg! Super snel verstuurd, ik ben erg blij. Bedankt😊

Snelle levering.
Netjes ingepakt.
En een heel fijn contact per mail.

Antwort von Great Musthaves
Heel blij met het super mooie telefoontasje. Volgende dag al in huis, heel leuk verpakt en ook nog een kado'tje erbij.

Antwort von Great Musthaves
Hele leuke sieraden , goede kwaliteit en stevig verzonden. Echt een aanrader !

Antwort von Great Musthaves
Pas een telefoontasje besteld .
Ik ben heel tevreden , zeker ook met het vriendelijke en behulpzame contact met Gaby !!

Antwort von Great Musthaves
Bestelling heel leuk ingepakt! Kreeg er zelfs een gratis muts bij :). Erg tevreden, sieraden verkleuren niet! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Antwort von Great Musthaves
Hele mooie sieraden, goede kwaliteit en zeker niet te duur. Mooi ingepakt en nog een extra cadeautje erbij. Top!

Antwort von Great Musthaves
Ik bestel regelmatig bij Great Musthaves en ik ben super enthousiast. Prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed. Gaby reageert heel erg snel, regelt alles direct (ook in het weekend) het ziet er mooi verzorgd uit en er zit altijd een mooi cadeautje bij. Zeer tevreden!

Antwort von Great Musthaves
Leuk ingepakt, snel binnen, gratis armbandje, kortom top!

Antwort von Great Musthaves
Super leuk ingepakt en de verzending is ook snel!! ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Er zit ook altijd een lief kaartje bij en een gratis armbandje 😍 heel erg leuk, ik raad zeker aan om hier iets te bestellen!!!

Antwort von Great Musthaves
Snelle levering, leuk ingepakt en super leuke dingetjes op de site!!

Antwort von Great Musthaves
Snelle levering. Ik had een ring en bijpassende oorbellen besteld, erg blij mee! Ook nog zomaar een leuk armbandje erbij en alles hartstikke leuk ingepakt. Bedankt Gaby!

Antwort von Great Musthaves
Super mooie oorbellen en een lief kaartje erbij super blij mee echt een aanrader! 💕

Antwort von Great Musthaves
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.