Great Musthaves Bewertungen 64

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kocht sieraden bij deze website. Hun sieraden zijn heel goede kwaliteit ik ben echt dol op. Zij hebben waterproof sieraden, zij hebben zoveel leuke sieraden bijv, zilver, goud, pareltjes,… Hun s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu voor de 5e keer een bestelling gedaan bij Great Musthaves en zoals iedere keer was het weer heel gezellig ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Nu ook weer een superleuke kettin... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afgelopen maandag een leuke ring besteld voor mijn vrouw en vandaag al binnen. Was heel leuk verpakt en ze is er heel blij mee. Goede service Gaby!

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Great Musthaves is een webshop volop leuke musthaves, zoals betaalbare sieraden, mode accessoires zoals haaraccessoires, tasjes, portemonnees maar ook handige stationery.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super

Hier een aantal ringen, kettingen en armbanden besteld. Omdat ik deze shop nog niet kende alleen maar sieraden uit de sale besteld. Super mooie sieraden en ook nog met sieraden doosje wat ik niet verwacht had vanwege de hoge korting. Leuk verpakt en binnen een dag of twee binnen , top

11. November 2025

Antwort von Great Musthaves

Hoi Anouk, bedankt voor je super mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier van al je nieuwe sieraden!
Liefs, Gaby

Hele leuke oorbellen besteld

Hele leuke oorbellen besteld, met hartjes en sterretjes. Niet te groot, niet te klein: precies goed! Erg blij mee! In een gezellige verpakking verstuurd, dus een cadeautje om open te maken. Ook het telefoonkoord is super handig en goed verstelbaar. Blij met deze aankoop 😄

3. Juni 2025

Antwort von Great Musthaves

Hoi Ismay, dankjewel voor je super lieve review! Veel plezier van je nieuwe musthaves!
Liefs, Gaby x

Perfect

Snelle service . Heel leuk persoonlijk verpakt met ringen in zakje met kaartje en pepermuntje . Ringen voldoen aan verwachting en precies zoals beschreven !

18. September 2024

Antwort von Great Musthaves

Hoi Anne Marie, dank je voor je mooie review! Veel plezier van de ringen en wellicht tot een volgende aankoop!

Zeker de moeite waard!

Ik wilde even wachten met een review schrijven tot dat ik de producten had uitgeprobeerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van mijn oorbellen! Ik heb ze af en toe aangehad met douchen en zie nog geen tekenen van verkleuring!! Het was echt met liefde ingepakt, ga hier zeker nog een keer kopen :)
Heel erg bedankt Gaby

23. Juli 2024

Antwort von Great Musthaves

Hoi Femke, dankjewel voor je super mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!

Handtasje besteld

Had een tasjes besteld. Deze was snel binnen met een lief persoonlijk kaartje erbij. Zo leuk.
Heel tevreden dus over zowel de aankoop als het leveren
Tineke

29. Februar 2024

Antwort von Great Musthaves

Dankjewel voor je mooie review Tineke. Fijn dat je zo tevreden bent!

Persoonlijk en

De persoonlijke en hartelijke tint voelt goed. Heel leuk ingepakt voor hetzelfde geld. Musthave is Gaby.

13. Januar 2024

Antwort von Great Musthaves

Dankjewel voor je positieve review Dirk-Jan! Fijn dat je tevreden bent!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ring met steen

In december een ring met steen besteld en nu nog geen maand is de steen er al af. Slechte kwaliteit.

12. Dezember 2023

Beste Evelien,

Wat vervelend dat het steentje van de ring is afgevallen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Omdat dit binnen onze garantietermijn valt, kunnen we dit natuurlijk oplossen. Ik heb je inmiddels ook al een privé mail gestuurd.

Mooie Producten zeer tevreden

Mooie sieraden en de tas viel helemaal in de smaak bij de jarige. Bij de verzending zat zelfs mooi inpakpapier wat ik natuurlijk heb hergebruikt. Al met al een mooie aankoop en een hele leuke ervaring al die blije gezichten bij het uitdelen afgelopen kerst. Hier koop ik zeker weer ❤️

26. Dezember 2023

Antwort von Great Musthaves

Fijn dat je helemaal tevreden was over je aankoop en dat de jarige ook blij was! :) En bedankt voor je mooie review! X

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele mooie sieraden voor een heel leuke…

Hele mooie sieraden voor een heel leuke prijs!
Voor jezelf of als kadootje voor een ander.
Mooi verpakt en een persoonlijk kaartje en! een bonus kadootje ontvangen, zo leuk!

20. Dezember 2023

Super lieve review, dankjewel Ginette! Fijn dat je zo tevreden bent! X

Super snel verzonden

Super snel verzonden, alles leuk verpakt met een persoonlijke leuk kaartje met boodschap. Een echt cadeautje! Plus nog een leuk extraatje 👌

16. Oktober 2023

Antwort von Great Musthaves

Hoi Bianca, dankjewel voor je review! Veel plezier van je nieuwe musthaves! x

Persoonlijk & ingepakt ♥️

Heel netjes afgeleverd. Ik had gevraagd om het in te pakken & dat is perfect gedaan! Er zit ook een persoonlijke brief bij & er is niet onnodig veel papier of karton gebruikt. Een echte aanrader.

5. September 2023

Antwort von Great Musthaves

Hoi Lana, fijn dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je mooie review!

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, goede kwaliteit, snelle levering en leuk ingepakt. Echt een aanrader.

8. August 2023

Antwort von Great Musthaves

Hoi Sanne, dankjewel voor je mooie review! Veel plezier van je oorbellen!

Prima prijs/kwaliteit

Snelle levering, mooi ingepakt. Prijs/kwaliteit is prima.

21. Juli 2023

Dankjewel voor je review Anneke! Fijn dat je tevreden bent! Liefs, Gaby

Super leuke ring!

Super leuke ring!
Met een handgeschreven lief berichtje bij de mooie verpakking. Blij mee!

22. Juni 2023

Antwort von Great Musthaves

Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je review! x

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering super mooi ingepakt met…

Snelle levering super mooi ingepakt met een heel lief persoonlijk kaartje
Helaas bij de ringen wat ik heb besteld waren de steentjes er heel snel uit waardoor ik ze nu niet meer draag buiten dit krijgt ze we 5 sterren

26. Juni 2023

Antwort von Great Musthaves

Hoi Nicole, wat vervelend om dit te lezen. Ik stuur je even een privé berichtje via de mail. Maar super bedankt voor je 5 sterren! X

Stijlvol cadeau voor mijzelf

Superhandig en stijlvol tasje mogen ontvangen. Snelle levering en mooi extraatje erbij. Dank je wel, Gaby!

11. Mai 2023

Hoi Janine, dankjewel voor je review! Veel plezier met je handige tasje! ♥

Echt een aanrader!

Wat een mooie sieraden! Ik heb een mooi en stijlvol armbandje besteld. Deze werd super-snel geleverd en het uitpakken was een feestje! Echt een cadeautje voor mezelf, zo mooi ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader om hier iets moois voor jezelf of als cadeautje voor een ander te kopen!

18. April 2023

Antwort von Great Musthaves

Hoi Iris, wat een super lieve review, dankjewel! Veel plezier met je armbandje! x

Echt de moeite!

Snelle levering, ondanks dat je weet wat er in je pakketje zit is het precies een cadeautje wat je uitpakt, mooi papiertje rond je bestelling, persoonlijk kaartje erbij, helemaal top!

20. März 2023

Antwort von Great Musthaves

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je review!

Leuke webshop

Leuk ingepakt
Mooi produkt

19. Februar 2023

Antwort von Great Musthaves

Dankjewel voor je review Nelly! Veel plezier van je aankoop!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr