Jag har handlat av greatdeal i flera år nu. 5-6 gånger varje år. Alltid snabb leverans, mycket bra priser. 1 gång när DHL hade skadat paketet så hjälpte kundtjänst mig omedelbart utan problem. Rek... Mehr ansehen
Köpte en säkerhetsväst som inte gick att ladda om och trots att jag kontaktat dem via alla tänkbara kanaler har jag inte ens fått något svar. Köp aldrig något härfrån!!
Inte fått Mail om restad produkt. Det är absolut inte problemet. Snarare ett riktigt otrevligt översittar-svar via Mail, betalar hellre mer för produkterna nästa gång och trevlig service när man behöv... Mehr ansehen
Jag beställde ett Back on Track täcke till min hund i början av november. Först fick jag en sommarbrynja. Jag fick kontakt med dem efter många om och men. Jag returnerade brynjan. Nu i Januari fick ja... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Kemistvägen 2A, 18379, Täby, Schweden
- info@greatdeal.nu
- greatdeal.nu
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Varning!!
Handla inte här om du vill få allt du beställt och dessutom få det enl. webbshopens egen tidsmarginal. Denna shop har massor av bra varor till bra priser och vad man tycker bra leveranstid. Men de är ena riktiga luringar. Jag mailade och frågade vad min beställning tagit i vägen när den inte dykt upp efter utlovade senast 3 dagar, och ja de skyller på Postnord såklart. Det märkliga är att samma dag någon timme senare står det på Postnords spårningssida att leveransen är inlämnad och på väg. Om jag inte mailat detta företag hade jag troligen fortfarande stått utan mina varor. Och hade de inte meddelat via ett av sina mail att en vara var restnoterad så hade jag inte fått veta det förrän försändelsen dök upp. De hade gjort en notering på en lapp i förpackningen. Ovanpå det så skickar de glasflaskor i en vanlig bubbelpåse. Det enda positiva var att de faktiskt makulerade den restnoterade varan ganska snabbt.
Jag kollade upp företaget för att vara säker på att det är legit, men jag missade att kolla här på Trustpilot,tyvärr.
Usel kundtjänst & packar ömtåligt i en plastpåse
Skickade en påse proteinpulver i en endast en tunn plastpåse, ingen kartong, skyddsplast eller liknande.
Förstås hade proteinpulverpåsen gått sönder och runnit ut i den yttre plastpåsen.
Medans jag skriver detta har jag suttit i telefonkö i en timme, trots att jag började på fjärde plats i kön. I 40 minuter har jag varit på andra plats i kön.
När jag meljade dem om att min försändelse hade legat på terminalen i en vecka och inte kommit ut till ombud. Då fick jag ett mejlsvar utan en enda punkt, komma-eller utropstecken. Inte ens ett namn på personen som påstods undersöka detta, dock ingen återkoppling.
Grymt bra service å trevlig personal!
Fantastisk bra service då de skickat…
Fantastisk bra service då de skickat fel produkt, skickade omgående rätt produkt och bjöd på den första som var fel.
Snabbt o bra agerande!
Beställde genom cdon men fick inte alla…
Beställde genom cdon men fick inte alla varor trots att det står på följesedel att alla är med. Mailade kundtjänst- ingen svar. Jag rekommenderar inte att handla
Gick 8 dagar innan leveransen skickades…
Gick 8 dagar innan leveransen skickades om ens det nu stämmer, och dem har inte svarat på mitt mejl på 4 arbetsdagar.
När jag hade en fråga gällande en fundering för mitt eventuella köp då var dem väldigt snabba, samma dag med svar för att jag skulle köpa varan.
Inget att ha här!
Håller inte leveranstider
Jag beställer regelbundet bra prisvärda varor från Greatdeal.nu. Dessa ska levereras inom 2-3 arbetsdagar. Nu är leveransen försenad IGEN. Brukar inte klaga men jag ringde och frågade varför de inte levererar i tid. Svaret blev, det är tråkigt för dig men vi är försenade. Och detta är som sagt inte första gången. Så nu ville jag på något sätt dela. Inte en ursäkt, ingenting. Ingen kompensation. Ingenting. Så bra pris och produkter men leveranstiden under ALL kritik.
Köpte magnesium till ett superbra pris…
Köpte magnesium till ett superbra pris och behövde kontakta deras kundtjänst. Mycket trevliga.Snabb leverans
Bra och smidigt
Bra och smidigt. Bra pris jämfört med andra webbsidor. Hemleverans inom tre vardagar efter beställningen. Betalning med Klarna.
Enormt lång leveranstid
Enormt lång leveranstid! Har ännu inte få varan efter två veckors väntan
Back on track
Sökte på back on track produkter. Tryckte då på företaget Greatdeal.nu,
Blev mkt imponerad, finns numera kläder, i detta helt fantastiska material. som hjälper kroppen att läka, årerhämta sig efter ex stukning i foten, som blev ett problem för knäet också. Köpte då först ett vrist skydd, knäskydd som gav mkt god effekt. Blev en riktig lycka för mig,som lägger mkt tid på träning kunde nu återgå till löpning, cykel, promenader igen.
Man har ju lite bekymmer med små värk i hela kroppen. Beställde Tröja o Byxa. Dessa plagg tar jag direkt på mig, efter en hel arbetsdag. Även vrist skydden med gel kuddarna. Blir en helt fantastisk härlig må bra känsla, lungn i hela min kropp.
Har även skrivit mail till Greatdeal.nu fick snabba svar, mkt bra hjälp om ngt blivit fel. Fick då ersättning med gåva och en ny vara.
Jag gör nya beställningar, är ju snygga, praktiska bra plagg med god effekt. För att kunna hålla sig, skadefri och lindra värk i kroppen. Är bara att prova, testa om det är ngt för just dig. Ha det fint Mvh Camilla
de säljer varor som de inte har på…
de säljer varor som de inte har på hyllan och glömmer att informera kunder att de inte har möjlighet att leverera beställningar i någon närmaste framtiden
Mycket bra service
Mycket bra service. En reklamation som löste sig med en gång. Så trevlig bemötande och hjälpsam personal.
Kan verkligen rekommendera dem
bra service och bra priser.
Jag fick en leveranspåse skadad
Jag fick en leveranspåse skadad. Den läckte. Ringde och berättade det. Han knappt blinka förrän jag fick en ny påse. Vilken otrolig service.
Jag har handlat av greatdeal i felar år…
Rekommenderas mycket varmt
Agneta
Avråder från detta företag
Avråder från detta företag. Får besked om att det är skickat, men när inget kommer så visar det sig att de inte har skickat och inte har produkten i lager
Oerhört bra service när det blev…
Oerhört bra service när det blev krångel med delar av min leverans. Kommer handla från Greatdeal igen.
Mycket bra sortiment
Mycket bra sortiment, bra priser. Snabb leverans, trevligt bemötande vid mejlkontakt.
Kommer fortsätta att handla där.
Mona
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.