Gradualsolutionsltd Bewertungen 14

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Wielkie oszustwo

Nie dajcie się naciągnąć to jest wielka ściema .
Musze przyznać że są mistrzami manipulacji .
Oszukali mnie na 70 tyś funtów

1. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem jedną z osób oszukanych przez…

Jestem jedną z osób oszukanych przez brokera, który nie wywiązał się ze swoich zobowiązań finansowych. Niestety, mimo wielokrotnych prób odzyskania moich środków, do dziś nie otrzymałem należnych mi pieniędzy. Wraz z innymi poszkodowanymi planujemy założyć sprawę. Jeśli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji i chciałby dołączyć do nas, zachęcam do kontaktu pod numerem: 797-304-397.

16. Oktober 2024

Uwaga!! Złodzieje!!

Uwaga!!! OSZUŚCI!!! Perfidnie manipulują naciągając na kolejne wpłaty, każą zakładać kryptoporfele na które niby przeksięgowują wpłatyosoby, ale przeksiegowują w fałszywych fakowych kryprowalutach podobnych do USDT. Złodzieje, wschodni akcent, wszyscy mlodzi i wygadani, mistrzowie manipulacji. Trzymać się z daleka od tego scamu. Pieniędzy od nich się nie zobaczy, będą tylko dopłaty i obietnice. ZŁODZIEJE!!!!!

30. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

złodzieje ze wschodnim akcentem mimo że…

złodzieje ze wschodnim akcentem mimo że każdy z nich czy to facet czy kobieta podają polskie imiona i nazwiska namawiają do inwestowania coraz większych środków pieniężnych a jak cokolwiek chcesz wypłacić to nie ma takiej opcji potem twierdzą że trzeba zweryfikować dane więc domagają się zdjęcia dowodu osobistego lub paszportu kiedy spotykają się z odmową twierdzą ze nie mogą wypłacić środków bo klient może ich oszukać i nie zapłacić im prowizji jeden wielki przekręt

6. August 2024

OSZUŚCI przez duże O

OSZUŚCI przez duże O
Sylwia Dante, Arsen Walker oraz Edgar nazwiska nie pamietam przynajmniej tak się podawali. Uważajcie na nich nie dajcie się wciągnąć nękają telefonami e-mail usuwają i co najlepsze potrafią wydzierać mordy na nas żeby więcej inwestować blokują handel na giełdzie jak chcesz sam coś zrobić na szczęście zainwestowałem tylko 100 CHF i wolę stracić te pieniądze a im nie dam zarobić żadnego centa najbardzie jest zastanawiające jeżeli chodzi o wypłatę swoich środków zainwestowanych odradzają i nakłaniają do dalszej współpracy dodatkowo wschodni akcent
Jestem bardzo zły sam na siebie i życzę im ażeby spotkało ich oraz ich rodziny conajmniej to samo co spotkało nas. Wszystko to stało się za sprawą słynnego BUDDY niby taki pożądny chłopak a dał się kupić jakimś wschodnim Q…
P.S
Ciekawi mnie czy usuną tą wiadomość.
Tak tak to o was pisałem i zaznaczyłem żebyście mogli sobie przeczytać.

31. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszuści !!!Nie Dajcie się nabrać…

Oszuści !!!Nie Dajcie się nabrać .Chciałam wypłacić pieniądze i nie mogłam dopóki manger nie zadzwoni ! Zadzwonił żeby mu dać dostęp do mojego Laptopa i Kąt bankowych! Prubawali wziąć pożyczkę ! Na moim kącie ! zgłaosiłam na Policję i do Banku !
Nie dajcie się oszukać to Złodzieje!!

16. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Próbowałam wypłacić pieniądze i…

Próbowałam wypłacić pieniądze i pokazało że mój account manager skontaktuje się ze mną , czyli nie mogłam wypłacić i nikt się ze mną oczywiście nie skontaktował, £100 straciłam , oszuści nie daj nabrać

12. Juli 2024

Oszuści

Oszuści!!! dzwonią z różnych numerów oraz atakują mailami w stopce brak takich oczywistych danych jak adres siedziby telefon. Wschodni akcent - przedstawiają się polskim iminiem i nazwiskiem. Nie dajcie się oszukać. Mnie chcieli oszukać na 850 pln przerwałem rozmowę mimo tego nadal kontakt z ich strony.

1. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 Stars

To ensure the safety of your funds, it is wise to partner with Gradual. Everyone l partner with including myself, works with this broker. They give guarantees for the safety of the invested capital. In addition, thanks to this broker I heve received favorable returns

22. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr