Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med GP Anlæg i forbindelse med vores have- og terrasseprojekt. Tilbud & dialogfase: Vi talte med over 10 havefirmaer, før vi traf vores valg, og GP... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi fik fjernet hæk og opsat plankeværk. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt af tre personer, som tydeligvis var rigtigt gode til deres arbejde. Eneste minus var, at det tog to uger at få afhente... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig langt væk! Resultatet blev fint, men processen undervejs var helt forfærdelig. Det tog tre gange så lang tid som anslået, kommunikationen undervejs var udeblivende og de er svære at få fat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik hurtigt svar på henvendelse, efterfulgt af behageligt besøg med god rådgivning samt tilbud på opgaven. Flot arbejde - nye fliser i carport og havegang, som blev leveret over kun tre dage. Umidde... Mehr ansehen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

53 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et rigtig flot stykke arbejde

Gp anlæg har lavet er rigtig flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Der er tænkt over løsningerne og slutresultatet er som vi havde håbet på.

2. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have terassen rettet op og…

Vi skulle have terassen rettet op og det blev gjort rigtigt fint. Der er god hældning mod linjedræn, fliser er skåret pænt til og det hele står så flot. Vi er super tilfredse med resultatet og håndværkerne var super professionelle. Jeg kan kun varmt anbefale GP Anlæg.

24. Februar 2022

Stor tilfredshed

Vi fik fjernet og anlagt ny brolægning i forhave og indkørsel og plantet et lille stykke hæk. Tilbuddet kom hurtigt efter besigtelse og var fint detaljeret, og ekstra ting blev tilføjet uden problemer.
Processen tog 8-10 arbejdsdage og blev super veludført selv i dårligt vejr. Spørgsmål og drøftelser undervejs blev hurtigt og præcist besvaret fra projektleder, enten på tlf eller mail.
Undervejs blev der gravet et kabel over (som ikke var gravet dybt nok ned), og dette blev udbedret dagen efter af GP anlæg selv.
Resultatet er meget, meget flot og ensrettet. Vi er meget tilfredse med arbejdet og vil varmt anbefale GP anlæg til andre.

24. Februar 2022

Meget meget uprofessionel

Meget meget uprofessionel. Jeg lavede den fejl at indgå aftale med Gpanlæg på en store projekt til vores nybyg hus (hele udendørs el arbejde, fjernelse af gamle hæk og plantning af ny hæk, fliser på terrasse, fliser på lang indkørsel + at lave skur og carport til os).

Nu 1.5 måned efter planlagt start dato (og mere end 3 måneder siden aftalen var indgået) har Gpanlæg kun nået at fjerne min gamle hæk og flytte en bunke jord ud på vejen ovenpå en afløb (hvor den ikke må stå og har kun skabt mig problemer med kommunen). Det brugte de 3 timer på og er ikke set på matriklen igen. Jeg har bedt mange gange om plan eller dato når arbejdet vil være færdig og det kan man ikke få af dem. Der er en nu undskyldning for ikke at lave arbejdet hver dag.

Hvis I er på udkig efter en professionel anlægs gartner hold jer væk fra Gpanlæg. Vi bor i en villa kvarter hvor der en mange nye hus og der er ikke nogen andre der er udsat for det samme med deres anlægsgartnere.

8. Oktober 2021
GP ANLÆG-Logo

Antwort von GP ANLÆG

Hej Nestor.

Vi er altid åbne for konstruktiv kritik og ris, da vi mener, at der altid er plads til forbedringer.
Men din anmeldelse er langt fra virkeligheden og faktisk meget usand.

Vi har flere gange forsøgt at gå i dialog med dig og klare tingene sammen professionelt, da vi mener en god dialog er grobund for et godt samarbejde, især når vi har et længerevarende projekt hos dig i sigte. Dette var du desværre ikke interesseret i.
Derfor er vi nødsaget til at svare på din meget urimelige anmeldelse.

Du kontakter os den 28.05-2021 med henblik på at få en haveplan og et tilbud på komplet haveanlæg, da du er ved at få opført nyt hus.
Vi har en rigtig fin dialog, hvor vi også sætter en af vores havearkitekter på din sag, som udarbejder en komplet haveplan.

Vi har efterfølgende udarbejdet et skriftligt tilbud til dig samt holdt et møde på din adresse, for at aftale yderligere detaljer, herunder opstartsdato den 6/9-2021.
Desværre bliver nogle af vores kollegaer ramt af covid-19, og vi skriver derfor til dig, at vi er nødsaget til at rykke opstart et par uger. Vi aftaler efterfølgende en ny dato den 26/9-2021.
Der er derfor tale om en forsinkelse på 3 uger og ikke flere måneder som du skriver.

Da vi starter på projektet anmoder vi dig samtidig venligst om, at indbetale faktura på Rate 1, som er over 30 dage til forfald, da vi normalt ikke starter på projekter eller bestiller materialer, før end at indbetaling er registreret.
Da vi efter flere dage stadig ikke har modtaget betaling, vælger vi at nedlægge arbejdet.
I mellem tiden er vi nødsaget til, at finde noget andet at beskæftige vores kollegaer med.

Da vi så endelig starter igen, er du blevet i tvivl om du vil have udvidet El arbejdet til resten haven, samt hvor i haven der skal etableres El. Dette er en afgørende faktor for os, da vi er nødsaget til at vide hvor udgravningerne skal fortages inden vi lægger fliser. Vi står igen og ikke kan komme i gang, vi afventer din beslutning samt plan for hvor og hvad du vil have.

Du beslutter dig for, at udvide El arbejde til resten af haven.
Vi har efterfølgende koordineringsmøde og div. planlægning med elektrikeren som først skal falde på plads.
Vi har altid fuld forståelse for, at man kan have ændringer til det aftalte, dette giver vi altid plads til, men vi oplever, at du har en forventning om, at vi genoptager arbejdet inden for et par timer efter din beslutning.

Vi er faktisk godt i gang med dit projekt, bortset fra at vi i denne uge( uge 42, 2021) ikke har kunne arbejde optimalt grundet skybrud i hele uge 42 - dette oplyser vi dig for en god ordensskyld, og her svare du os på mail med, :" at sidst du tjekkede, havde du ikke matrikel på Mallorca"
Du forventer at vi arbejder under massiv regn, ligesom at du forventer kontakt/dialog klokken 22.00 om aftenen med vores kollegaer.

Bla. Kan det nævnes, at når vi ankommer for at arbejde, så har du ikke klippet hækken ned så vi kan komme til at grave, vores kollega tilbød dig derfor - som en ekstra service, at klippe din hæk ned uden beregning, og da du ikke havde en hækklipper han kunne låne, var vi nødsaget til at køre igen.
Det samme gør sig også gældende for generelt manglende oprydning, så vi kan komme til at udføre vores arbejde.

Da dit projekt også indbefatter udgravning af jord, og der da der ikke var andre steder at lægge jorden, udover på vejen, har vi som vi altid gør, dækket kloakrist til på forsvarlig vis og henstil jorden, der er derfor ikke faldet jord i kloakristen. (dokumentation på dækning af kloakrist haves) jorden er for længst hentet, der er fejet og ryddet op.
Dette var igen noget vi forsøgte at forklare dig, men vi oplever at dialogen er meget svær.

Vi synes selv at vi har været imødekommende og servicemindet, ligesom at du har fået haveplan, detailtegninger af skur, carport samt oprevet og bortskaffet over 30 lbm. Hæk uden beregning.

Selv om dialogen er svær, vil vi under alle omstændigheder levere et godt og flot stykke arbejde.

Mvh
Kia
Gp Anlæg

Uprofessionel proces

Uprofessionel proces
Vi har fået fjernet hæk og sat hegn op og den proces har været helt til grin. Hvad der skulle tage 4-5 arbejdsdage endte med at tage 3 måneder. De arbejdsmænd der kom ind imellem, viste ikke hvad de skulle, så jeg måtte forklare dem det, til trods for at Gpanlaeg hævder at de fra start til slut i processen sørger for, at der er professionel kvalitetssikring. Ikke en eneste gang så eller talte vi med andre end de håndværkere der ikke vidste hvad de skulle udføre. Når de så havde fjernet hækken gik der uger inden de kom igen, når man henvendte sig på mail til firmaet, fik vi at vide der sikkert var en god grund til de ikke var kommet. Hele tiden måtte vi selv tage kontakt for at høre hvorfor der ikke skete noget. Det var som om de slet ikke havde styr på processen eller vidste hvor deres håndværkere var henne. Til sidst fik vi bare dårlige undskyldninger som, at de manglede nogle materialer for at komme videre, til trods for at de materialer lå åbenlyst i vores carport. En pinlig og særdeles utilfredsstillende proces har det været. Resultatet kan man diskuterer til den pris i hvert fald. Kan på ingen måde anbefale dette firma til nogen andre og skal så sandelig heller ikke benytte dem igen.

30. September 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Terrasse og rullegræs

Vi har fået anlagt ny terrasse og rullegræs, og er tilfredse med arbejdet og resultatet. Kommunikationen med gp før accept af tilbud og indtil fliser blev leveret, var også rigtig fin. Men herefter var der ikke mange informationer. Fliser lå på et fællesareal i 10 dage inden arbejdet blev påbegyndt. Vi skulle selv ringe for at høre hvornår de ville komme. Projektlederen talte vi kun med den dag den endelige opmåling blev foretaget. På hjemmesiden står der at gp ville komme at gennemgå arbejdet med kunden . Vi havde nogle småfejl der skulle rettes, hvilket blev gjort, men arbejderne kørte bare uden at sige noget. Håber at Gp bliver bedre til at informere kunder om status og tidsplan, og selv tage kontakt til kunden under forløbet.Det betyder bare utrolig meget.

9. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået anlagt rullegræs af GP…

Vi har fået anlagt rullegræs af GP anlæg. Vi har været tilfredse under hele forløbet. Samarbejdet har været præget af særdeles god kommunikation og service. Endvidere har produkt og udførelse af opgaven været af rigtig god kvalitet og indenfor aftalt tid. Vi kan stærkt anbefale GP anlæg.

27. Mai 2021

Flot hegn og flot have

GP Anlæg har opsat et meget flot komposithegn omkring hele vores grund og efterfølgende anlagt hele vores have.
Et meget flot resultat for både have og hegn som vi glæder os meget over.
Igennem hele projektet har der været en god dialog med med både håndværkere og firmaets ledelse.
Vi er yderst tilfredse og har været glade for samarbejdet.

22. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot, stor terrasse i natursten

GP Anlæg har lavet en stor, flot terrasse i Sandstone natursten med faste fuger samt en flot bue i herregårdssten som kant til beddet mod terrassen. Den er lige prikken over i’et. Vi glæder os til solrige dage på vores nye terrasse 👌

31. März 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt resultat - dårlig proces

Vi er glade og tilfredse med resultatet af vores nye indkørsel. Deres tilbud var godt, men vi var bestemt ikke tilfredse med processen. Jeg er ikke sikker på at vi ville vælge dem igen. Vi har hele tiden nødt til at kigge brolæggerne efter mens de arbejdede, det havde projektlederen på ingen måde styr på, og han var også svær at få fat på. Mens projektet stod på, gjorde vi opmærksom på at vi ikke var tilfredse med kommunikation og den information vi fik - men projektlederen sagde at alt var som det skulle være og vi blev fortsat ikke informeret om ændringer i planen. Hvis vi ikke havde været hjemsendt under corona til hele tiden at gå alt efter hver dag og også kigge det efter i løbet af dagen - er vi ikke sikker på at vi ville have været tilfredse med resultatet. Håndværkerne der gik og arbejde hos os var meget søde, venlige og imødekommende, men lavede mange fejl, som projektlederen ikke havde styr på. På den baggrund er vi til slut glade for resultatet af vores indkørsel, men meget utilfredse med processen.

20. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt GP anlæg til at lave min…

Jeg har brugt GP anlæg til at lave min forhave da jeg havde set de havde lavet meget flotte indkørelser flere steder på min vej.
Jeg er meget tilfreds med dem, utroligt flot arbejde og meget venlig service. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

9. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GP anlæg gør et fremragende arbejde

GP anlæg har netop færdiggjort et haveprojekt for os. De har nivelleret, grubbet, lagt fliser og bygget skraldeskjuler. De er så dygtige og hjælpsomme. De har en stor faglig viden og er ekstremt effektive.
Vi kan varmt anbefale GP Anlæg

29. März 2020

Haveanlæg

GP Anlæg havde opgaven til at anlægge have, hæk og belægning.
Jeg har været yderst tilfreds under hele forløbet, især med Kaspar som hurtigt har fulgt op på evt. spørgsmål man nu måtte havde haft.
jeg vil helt klart anbefale GP Anlæg.

15. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr