Vi har haft en rigtig god oplevelse med GP Anlæg i forbindelse med vores have- og terrasseprojekt. Tilbud & dialogfase: Vi talte med over 10 havefirmaer, før vi traf vores valg, og GP... Mehr ansehen
Hold dig langt væk! Resultatet blev fint, men processen undervejs var helt forfærdelig. Det tog tre gange så lang tid som anslået, kommunikationen undervejs var udeblivende og de er svære at få fat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik hurtigt svar på henvendelse, efterfulgt af behageligt besøg med god rådgivning samt tilbud på opgaven. Flot arbejde - nye fliser i carport og havegang, som blev leveret over kun tre dage. Umidde... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi et meget tilfredse med resultatet F…
Vi et meget tilfredse med resultatet F vores nye belægning. Arbejdet foregik hurtigt og er professionelt udført.
Super service, overholder aftaler og fornuftige priser.
Er 3 gang vi bruger dem til en opgave 💪
GP anlæg: Super professionel fliselægning og hækplantning
På anbefaling af vores søn og svigerdatter, engagerede vi i 2021 GP anlæg til at lægge ca. 50 m2 fliser og sætte ca. 8 m ligusterhæk i vores kolonihave inkl. en del manuel udgravning. I den forbindelse har vi haft et meget fint samarbejde med Kira W som kontaktperson. Desuden er vi imponerede over, at tidsplanen holdt og at ikke en eneste hækplante er gået ud eller en eneste flise har forskubbet sig siden, selvom arbejdet delvis blev udført i snevejr fra 22-25.11.
Helt konkret blev arbejdet blev udført virkelig pænt af nogle meget venlige, omhyggelige og dygtige medarbejdere fra Rumænien, hvoraf formanden talte flydende engelsk, og de øvrige nok til, at vi kunne forstå hinanden. De arbejdede meget intenst og koncentreret, men så ud til at have et rigtig godt teamarbejde og en god omgangstone med megen indbyrdes humor. Desuden var de dybt professionelle med en høj grad af faglig stolthed: Det generede dem f.eks. at fliserne kom til at ligge lidt linje forskudt der, hvor vores plantekasser skulle være, fordi disse var lidt smallere end fliserne, og rundt om vanddæksel, i hjørner osv. skar de fliserne SÅ flot til så fladen blev helt jævn og fik en fin linje.
Konklusionen er, at vores søn og svigerdatter har haft hjælp af dette firma 2 gange, og vi ville ikke betænke os et øjeblik på atter at søge deres hjælp.
Flot resultat
God kommunikation inden opgaven blev påbegyndt, effektivt arbejde og et flot resultat samt en konkurrencedygtig pris. Ca 12 meter med rådhusbelægning fra vejen til indgangspartiet.
Virkelig smukt arbejde af GP Anlæg
Virkelig smukt arbejde af GP Anlæg med anlæggelse af indkørsel med støttemur samt carport med Sedum tag, vi er ovenud tilfredse med resultatet. God dialog hen af vejen og flittige gutter på pladsen
Aftalen kom hurtig i stand
Aftalen kom hurtigt i stand. Fint udført arbejde og hurtigt afsluttet
Godt arbejde v/ anlæg af rampe og bede
Teamet fra GP anlæg kom til aftalt tid og leverede et rigtig godt resultat også til aftalt tid. Opgaven var anlæg af rampe og etablering af bede på stor fliseterasse med betoncement/grus som underlag. Der blev arbejdet hårdt, ryddet rigtig flot op og der var fin dialog undervejs. De varmeste anbefalinger herfra til GP anlæg - både teamet og de hurtige svar på telefon/mail i forbindelse med dialog om opgaven.
Snorlige forhavehegn
GPanlæg har opsat et forhavehegn hos mig (ca. 24 m.). Så nok ikke deres største opgave, men min opgave blev taget seriøst både før og efter aftalen var indgået. GP hjalp mig med rådgivning om valg af hegn og vendte altid hurtigt tilbage med gode svar på mine spørgsmål. Selve opsætningen foregik professionelt, hurtigt og med et smil. Og der blev ryddet op på efter. Nu står der et snorlige hegn i forhaven, som er en fryd for øjet.
Lene, Amager
Hurtigt og kompetent firma
GP Anlæg står for hurtig og kompetent administration, og også hurtigt og veludført fysisk arbejde. Vi har oplevet en meget smidig proces, og entreprenørarbejdet i form af ny overkørsel har resulteret i fint flise- og brolægningsarbejde. Der blev fokuseret på detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på eller efterspurgt. Anbefalelsesværdigt både i f.t. tidsramme, service og fysisk løsning.
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk!
Resultatet blev fint, men processen undervejs var helt forfærdelig. Det tog tre gange så lang tid som anslået, kommunikationen undervejs var udeblivende og de er svære at få fat på, der er ingen der rigtig tager styring fra deres side (slet ikke deres driftschef, som var direkte nedladende og ubehøvlet i hans kommunikation) og når det går galt bebrejder de kunden for diverse forhold. Efter endt arbejde forsøgte de endda med en ekstra faktura, men dette var ikke en del af det tilbud vi accepterede ved start.
Vi kan på ingen måde anbefale GP anlæg!

Antwort von GP ANLÆG
Pænt arbejde
Kom som aftalt og lavede et rigtig pænt stykke arbejde.
Kan varmt anbefale GP ANLÆG
Kan varmt anbefale GP ANLÆG
Har fået lavet en flot terrasse af nogle dygtige og effektive medarbejdere 👍🏻 Og en sød og tålmodig telefondame 😉
En flot ny have!
GP har udført et fantastisk stykke arbejde i vores have. Der var et par uforudsete udgifter og nogle uheld, men GP håndterede dette professionelt og overholdt deres deadline.
Kun varme anbefalinger her fra!
Flot anlæg af have !
Da vi skulle have anlagt terrasse, hegn og græs gik vi med GP Anlæg, et valg vi ikke har fortrudt ! Her fem uger efter aflevering står græsset flot grønt og terrassen perfekt ! Det tog dem 8 dage at levere produktet og der var løbende dialog, der var fart på da de leverede 460 m2 anlæg.
God oplevelse - Strandbovej Hvidovre
Ny terasse
Vi har fået fjernet vores træterrasse og fået lagt fliser i stedet samt en lille havestige og fliser under vores halvtag. Grunden har en hældning som de har lavet en fin løsning på.
De har lavet et flot stykke arbejde og faktisk lagt det hele på tre dage.
Vi er meget glad for resultatet .
Der har været et par udfordringer med kommunikationen men de blev løst på en professionel måde.
Opsætning af komposit hegn.
Vi har fået opsat 18 meter komposit hegn af GP anlæg.. Det har været en ekstrem dårlig oplevelse..Uanset hvornår man ringer til firmaet bliver telefonen aldrig taget..Nu 3 måneder efter ligner det noget som er sat af en blind.. Det er piv skævt.. Nogle af stolperne er sunket.. Det ser forfærdeligt ud.. Vi har betalt Ca 27000 kr for hegnet..Jeg har kontaktet firmaet flere gange.. Det sidste vi har hørt fra GP anlæg var før påske.. Der skrev de om vi var hjemme lørdag i påsken.. Det skrev vi ja til og vi aftalte kl 9..vi sad og ventede det meste af dagen.. Men ingen dukkede op.. Ingen fra GP anlæg aflyste vores aftale.. Jeg skrev en mail til firmaet. Men har intet hørt fra GP anlæg.. Man skal lede længe efter et firma som er mere useriøst.. Jeg har MEGET svært ved at tro på alle de positive roser folk skriver om GP anlæg.Hele vejen igennem har der været misforståelser gang på gang.. De benytter sig af arbejdskraft fra østeuropærere. En veluddannet håndværker kan umuligt lave sådan noget skævt/dårligt arbejdet...JEG KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE GP ANLÆG TIL OPSÆTNING AF HEGN... Magen til dårlig kundepleje skal man lede længe efter..desværre.. Carsten Hansen
Del 2..SKREVET EFTER SVAR FRA GP ANLÆG.
Tak for jeres svar..
Dog kan jeg på ingen måde forstå de ting som I skriver.. Det er meget langt fra det som er sket...
1. Vi er aldrig blevet gjort bekendt med at hegnet ikke ville holde.. Hverken mundtligt eller skriftligt..ellers ville vi jo nok heller ikke have sat det igang.. Derimod har jeg personligt talt med folk fra GP Anlæg før påbegyndelse.. Hvor jeg gjorde opmærksom på det ikke ville holde hvis stolperne ikke kom 90 cm ned i det faste grund.. (vi har en niveau forskel på 50 cm..hvor de første 50 cm er bygget op af fliser.) . Det sagde formanden det sagtens kunne holde.. Jeg skrev også til firmaet at de stolper ikke var lange nok.. Firmaet skrev tilbage at det var godt jeg var vågen.. (Det har jeg på mail) der blev endda bestilt længere stolper.. Som GP Anlæg valgte ikke at bruge.. Da deres bor kun har en længde på 90 cm..
Nr 2..
At skrive der har været nogen fra GP Anlæg at ringe på vores dør er jo IKKE sket
.. Vi sad og ventede Ca 4 meter fra døren.og ivrigt har vi hund som altid gør ved den mindste lyd fra dørklokken.. Prøvede også at maile GP Anlæg for om vores møde var aflyst.. Igen ingen respons..
Nr. 3..At påstå der ingen østeuropæere er ansat i GP Anlæg er jo også usandt.. Med mindre jeres danske ansatte går rundt og taler udenlansdsk indbyrdes.. Det tvivler jeg på.. Jeg har ikke noget imod Polakker.. Slet ikke.. De var også super flittige.. De arbejde i mørke med pandelygter på.. Men undrede mig undervejs over de ikke brugte laservatterpas..Hegnet var okay lige da det var færdigt, dog ikke i "vatter"det gjorde jeg også opmærksom på da jeg talte med formanden. Men 3 måneder efter er stolperne sunket og hegnet ligner noget en blind har sat op..
Det er grotesk og sørgeligt at GP Anlæg vil være bekendt at
give et så usandt svar.. Det burde give stof til eftertanke hos de fleste.... Mvh Carsten Hansen..

Antwort von GP ANLÆG
Flot udført arbejde
Vi fik fjernet hæk og opsat plankeværk. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt af tre personer, som tydeligvis var rigtigt gode til deres arbejde. Eneste minus var, at det tog to uger at få afhentet hækaffaldet, men det skyldtes efter sigende, at firmaets lastbil var på værksted, og det kan jo ske.
Opsætning af komposithegn
Jeg have fornøjelsen af at gøre brug af Gpanlæg da jeg skulle have genetableret mit komposit hegn.
Der var inden arbejdets udførelse en super god og professionel behandling af mine forespørgsler og håndtering af mails samt en god dialog.
Hurtig svar tid og super service.
Da håndværkerne kom gik de straks i gang med opgaven.
Udførte den professional og med godt håndelag.
Resultatet er et super flot og et solidt og holdbart hegn.
Jeg kan varmt anbefale Gpanlæg.
Oliver Højer.
Hurtigt og pænt arbejde
Hurtigt og pænt arbejde, stor anbefaling herfra!
Flot ny indkørsel
Vi har fået lagt nye fliser i vores indkørsel. Hele processen, lige fra tilbud til færdigt arbejde, har bare fungeret perfekt. Flot resultat, dygtige og arbejdsomme håndværkere, og tidsrammen på projektet blev overholdt. Vi kan kun give ros samt anbefale GP anlæg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.