Gotain Bewertungen 135

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättenöjd med Märta som kom hem till oss och hjälpte oss med gardiner till sovrummet. Vi bor i en sekelskifteslägenhet med 3+ M i takhöjd så det krävs ordentliga gardiner för att ge rummet rättvisa. M... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gardinengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Måttbeställda gardiner enkelt, skräddarsydda i vår ateljé i Sverige. Med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid så jobbar vi mot en finare värld, ett hem i taget.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

135 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hörde av mig till Gotain för att få…

Jag hörde av mig till Gotain för att få hjälp med gardiner till vårt nya hem i Zürich där jag ville få in en skandinavisk känsla och arbeta med ett svenskt företag. Vi fick professionell och personlig hjälp och service i både planering och val av gardiner till hela vårt hem av Yasmine. Kan definitivt varmt rekommendera - hade inte kunna vara smidigare och roligare att planera gardiner!

22. April 2026

Rekommenderas varmt!

Supertrevligt och proffsigt besök från Märta som gav precis den guiding vi behöver för att välja rätt gardiner

15. April 2026

Antwort von Gotain

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att Märta kunde guida er rätt - precis så vi vill att det ska kännas i processen. Vi ska självklart hälsa henne 😊 /Gotain

Supertrevlig och kunnig!

Märta var fantastisk! Väldigt noggrann och lyhörd med flera genomtänkta förslag som mötte mina önskemål om att nå en fin helhetskänsla i lägenheten.

8. April 2026

Antwort von Gotain

Så roligt att höra, stort tack för ditt omdöme! /Gotain

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd! Tog hem er för att ni ska mäta så att gardinerna blir rätt med längd osv. Men vid uppsättning så påpekar jag att gardinerna hänger snett (ena sidan släpar i golvet väldigt mycket och andra är över marken). Jag påpekar detta till han som hänger upp man han säger att det kommer hänga ut sig. Jag kontaktar min kontakt person jag haft under denna process, otroligt otrevliga svar får jag tyvärr. Har många fler rum att fylla men med detta bemötande så är det inte er jag kommer använda mig av. Rekommenderar INTE för den summa pengar!

16. März 2026

Antwort von Gotain

Hej Belle! Tack för att du delar din upplevelse, och vi är verkligen ledsna att höra hur detta har känts för dig - så vill vi absolut inte att det ska upplevas. Vi beklagar också om du uppfattat bemötandet som otrevligt, det tar vi på stort allvar.

När det gäller linnegardiner är det ett naturmaterial som påverkas av fukt, värme och gravitation. De behöver ofta tid (ibland upp till några månader) för att “hänga ut sig” och nå sin slutgiltiga längd.

Självklart vill vi att det ska bli rätt hos dig och hjälper dig gärna vidare i detta - hör gärna av dig till vår kundservice så tittar vi närmare på din lösning tillsammans.
/Gotain

Shipment missing critical pieces

Our curtains arrived without any equipment to install them. I have to pay the installer twice now. So disappointing.

Update: Gotain sent the wrong parts, did not expedite the shipment, and we now have to pay a technician a THIRD time. We have been waiting months since the original order and weeks since we recieved the shades. A terrible customer service and operational experience overall.

31. März 2026

Hi Ash,

Thank you for your feedback and for taking the time to update your review. We’re very sorry to hear about the experience you’ve had.

We have looked into your case and identified that the initial issue was caused by a mismatch in fittings due to different roman blind models in your order requiring different hardware. This resulted in the first incorrect delivery, and we take responsibility for this mistake.

As soon as this was identified, we arranged express shipment of the correct fittings so you can proceed with installation as quickly as possible.

We fully understand how frustrating delays can be, and we sincerely regret the inconvenience this has caused. We are continuously working to improve our processes to avoid situations like this in the future.

If there is anything further we can assist you with, please don’t hesitate to reach out directly.

/Gotain

Home visit

We had Märta visit our home to help with the design and measurements of our new curtains. She made the whole process so easy and stress free! I would highly recommend to others.

30. März 2026

Antwort von Gotain

Thank you so much for your kind words 🤍
We are so happy to hear that Märta made the process easy and we really appreciate you taking the time to share this! /Gotain

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt och bra service!

Trevligt, professionellt och tryggt bemötande! Så bra stil och känsla för var som passar hemma.

26. März 2026

Antwort von Gotain

Tack snälla för den fina recensionen! /Gotain

Märta var helt fantastisk

Märta var helt fantastisk. Professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderar!

16. März 2026

Antwort von Gotain

Tack snälla för ert omdöme, Märta blir jätteglad för er fina feedback! ✨ /Gotain

Mycket proffesionellt

Mycket proffesionellt, snabbt och smidigt besök! Toppen med tygprover för att live se vad som passar bäst i rummet.

13. März 2026

Stort tack för din fina recension! 🌷 /Gotain

Märta på Gotain

Märta på Gotain var mycket proffsig och seriös i sitt bemötande när hon kom för att ta mått på vårt kontor. Hon gav också väldigt bra råd kring vilka gardiner som skulle passa oss bäst. Kunnig, trevlig och förtroendeingivande – kan varmt rekommenderas!

4. März 2026

Antwort von Gotain

Så glada vi blir, stort tack för ert omdöme och för rekommendationen! /Gotain

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Märta var supertrevlig och inlyssnande…

Märta var supertrevlig och inlyssnande till mina önskemål. Jag är mycket nöjd med hembesöket!

3. März 2026

Antwort von Gotain

Så fint att höra, tusen tack för din recension! 🌷 /Gotain

Fantastisk service och resultat

Fantastisk service och resultat! Jag njuter av våra nya gardiner hemma, det blev verkligen ett stort lyft i vårt vardagsrum.

27. Februar 2026

Antwort von Gotain

Tack snälla! ✨ Så fantastiskt att höra att gardinerna blev ett lyft för vardagsrummet – precis så vi vill att det ska kännas! /Gotain

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beställde en gratis konsultation

Beställde en gratis konsultation och fick väldigt snabb, lättsam och professionell hjälp!

Jag kan tycka att priset blev lite väl högt, men jag har samtidigt inte så mycket erfarenhet av gardiner. Gotain har säkert hög kvalité på sina gardiner!

Rekommenderar😊

23. Februar 2026

Antwort von Gotain

Stort tack för din rekommendation, vi är jätteglada att höra att du fick bra hjälp med din beställning! Vi uppskattar din ärliga feedback ✨ /Gotain

Jättebra!

Fick snabbt förslag på tid för hembesök efter att jag skickade en förfrågan. Hembesöket var jättebra. Märta var väldigt duktig, professionell och trevlig. Fick ställa alla mina frågor, titta på olika tyger osv. Fick offert samma dag :) Kändes tryggt med Märta och Gotain.

18. Februar 2026

Antwort von Gotain

Så fint att höra, tack snälla för din recension! Vi är så glada att få hjälpa dig! 💛 /Gotain

Yasmine was great!

Yasmine was flexible, knowledgeable, and happy to assist

10. Februar 2026

Antwort von Gotain

Thank you so much for your review! /Gotain

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastic design consultation that…

Fantastic design consultation that helped me land on exactly what I wanted. Very responsive communications.

12. Februar 2026

Antwort von Gotain

This means so much to us, thank you for sharing your feedback! /Gotain

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr