DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de små bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrævet depositum! Aflå... Mehr ansehen
GoService overtog vores flytteopgave med meget kort varsel grundet aflysning af andet firma. Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres de... Mehr ansehen
Vi fik tilbud fra GoService via en anden hjemmeside med tilbud på flytning. Prisen var fin og hurtige svar fra dem. Selve flytningen gik dog meget blandet, da flyttemændene (der i øvrigt er et tredje... Mehr ansehen
Du skal lede længe for at kunne finde bedre service og bedre pris. Helt igennem gennemtænkt koncept, hvor de gør flytning oprigtigt meget nemmere. For det er ikke kun selve flytningen der følger med e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gør det nemt at få løst opgaver inden for flytning, rengøring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvær. Vi forbinder kunder med professionelle håndværkere og serviceudbydere, så hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sørger vi for, at opgaven bliver udført korrekt første gang. Vores fokus er kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. Med et stærkt netværk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid får en løsning, der matcher dine behov.
Herstedvang 7, 2620, Albertslund, Dänemark
- +45 61 40 44 94
- info@goservice.dk
- goservice.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Flyttemændene arbejdede meget hurtigt, selvom vi havde bestilt dem baseret på et timebaseret tilbud… :)
Til sammenligning med andre flytninger jeg har haft, var dette en fantastisk oplevelse.
Fantastisk service!
Kundeservice og koordinering var…
Kundeservice og koordinering var punktlig og personlig. 👏
Meget venligt og hjælpsom kundebetjening. 😊
I modsætning til nogle andre flyttefirmaer, som måske troede, at transporten ikke ville kunne lade sig gøres samme dag, mestrede dette firma korrekt vurdering af omfanget af opgaven. 💪
Yderst hurtig og effektiv flytning med…
Yderst hurtig og effektiv flytning med god service og smil på læberne.
Vi har kun ros og kæmpe tak til de stærke mænd fra Go Service, der gjorde vores flytning til et leg. Prisen var ovenikøbet yderst favorabel og de havde styr på alt. Kan varmt anbefales.
Kun 3 timer tog det at flytte mit 3
Kun 3 timer tog det at flytte mit 3. værelses lejlighed fra 2. sal på Østerbro til hus i Gentofte. De kan virkelig tage fat og give go’ service.
VÆRSTE FLYTTEOPLEVELSE NOGENSINDE
VÆRSTE FLYTTEOPLEVELSE NOGENSINDE! (Læs: Flyttemanden tørrede sig bagi med mit håndklæde..)
De 3 flyttemænd kom 30 min. for sent, men lagde ud med en rygepause (dem blev der desuden holdt 4 af undervejs, på de 4 timer flytningen af en lille 2-værelses lejlighed varede)
Jeg og en bekendt måtte hjælpe med at bære ALT ned, for at kunne nå flytningen i nogenlunde tid. De virkede ikke til at ville effektivere flytteprocessen på nogen måde - nærmere det modsatte.
Da 2. læs i den nye lejlighed var ved vejs ende, skulle den ene flyttemand på toilettet. Han valgte så at bruge mit håndklæde til at tørre sig i r.... med og havde hængt det fint op efterfølgende og lod som ingenting. Der var tydeligvis afføring på håndklædet!
Da jeg konfronterede ham med dette, var hans svar at det var en “metode de brugte..”?!
Jeg har aldrig oplevet noget så absurd - Så NEJ flyttefirmaet “Goservice” kan absolut ikke anbefales og deres måde at håndtere min klage efterfølgende, har været under al kritik.
Brug ikke GoService!
Hold jer langt væk! Pt ved jeg ikk eom de er gået konkurs, eller hvad der sker. Vi havde bestilt flytning mandag d. 12. august kl 8.
Da kl var 8.15 ringede vi første gang uden at komme igennem. Vi valgte at blive ringet op og ventede yderligere. Kl 8.45 havde vi stadig ikke hørt noget, så vi ringede igen. Denne gang blev min hustru i telefonkøen, hvor hun var nummer 6 i køen i 45 minutter!
Vi besluttede derefter at finde et andet flyttefirma og fik fat på H.C Andersens Flyttefirma, som jeg tilgengæld varmt kan anbefale!
Tilbage er så vores depositum på flyttekasser fra GoService, som jeg håber vi kan få igen.
Vi har iøvrigt her to dage senere stadig ikke hørt fra (knap så)GoService.
Dårligt koordineret forløb
Opdateret anmeldelse: Se gammel anmeldelse og GoServices svar.
Gammel anmeldelse: GoService mødte ikke op på den dag, vi havde aftalt. Dette skete, efter de heller mødte op med flytte-kasser på den dag, vi havde aftalt det. Jeg snakkede herefter med dem, udtrykte klart min utilfredshed og bad dem bekræfte, at jeg kunne stole på, at de ville op og flytte på den aftalte dag (den 27. juli 2019). Desværre måtte jeg også her vente forgæves. Ekstremt dårlig service.

Antwort von GoService - alle skal have go' service
Super god service i forbindelse med…
Super god service i forbindelse med vores flyt.
De svarede hurtigt tilbage på vores anmodning om tilbud, herefter velstruktureret blev vores flytning udført uden problemer.
Fantastisk præstation af yderst…
Fantastisk præstation af yderst effektive flyttemænd 💪
De 3 flyttemænd som flyttede for os fik en forholdsvis store flytning overstået i løbet af ganske få timer. Og her gik jeg og troede jeg og min familie på 5 skulle bruge hele weekenden alene på at få vores ting fra vores gamle lejlighed til vores nye hus. En klar anbefaling herfra!
En nær perfekt oplevende
Jamen, hvad skal jeg sige... Alt gik præcis som det skulle og prisen var super god... flyttemændene var rigtig søde og hjælpsomme, kundeservice var også meget hjælpsomme og ringede en time før for at meddele at flyttemændene ville være lidt forsinkede... alt i alt en nær perfekt oplevelse.
Bedre service skal man lede længe efter
Kundeservicemedarbejderen hos goservice var meget vejledende og dygtig til at forklare mig omkring hvilke ting jeg skulle være opmærksom på i forbindelse med min flytning. Denne gode service fortsatte på flytningen, hvor drengene var meget venlige og gode til at passe på mine ting. Jeg vil helt klart vælge dem til en anden gang også.
Goservice er et dygtigt flyttefirma med…
Goservice er et dygtigt flyttefirma med gode flyttemænd og en kundeservice som kan hjælpe en igennem med alle spørgsmål.
Efter en uddybende samtale med Magnus følte jeg mig tryg ved at vælge goservice. Det var det helt rigtige valg, eftersom jeg havde nogle dygtige og søde drenge til at flytte mine ting uden noget besvær.
Emil og Jeppe arbejdede hurtigt og med…
Emil og Jeppe arbejdede hurtigt og med stort overskud. De var meget venlige og arbejdsomme. Jeg følte mig i trygge hænder eftersom at flyttefolkene holdte mig opdateret under flytningen. Jeg anbefaler Goservice til alle som skal bruge flyttehjælp.
Selvom vi boede langt væk fra byen
Selvom vi boede langt væk fra byen, sendte Go Service en flyttekonsulent for at vurdere vores flytning, da det var en noget omfattende flytning med opbevaring og lang Kørsel fra Holbæk til Aarhus. Vi hyrede Go Service til at foretage flytningen inklusiv opbevaring af en 4 værelses hus. På selve flyttedagen fik vi besøg af 3 flinke flyttemænd, som hurtigt fik flyttet vores indbo til opbevaring - her var der ingen unødvendige pauser i arbejdet. 3 uger efter fik vi leveret vores indbo i Aarhus, præcis som aftalt.
Under hele arbejdet var de nem at komme i kontakt med og vi vil sikkert dem igen, hvis vi får brug for hjælp til flytning igen.
Hurtig og god service til en favorabel…
Hurtig og god service til en favorabel pris.
Fra første email og booking til færdigt og veludført arbejde er alle aftaler blevet overholdt.
Har fået utrolig god vejledning og råd under hele processen. De bliver helt sikkert brugt igen!
Jeg kan varmt anbefale at bruge GoService!
De har ikke styr på planlægningen og kommunikerer ikke
Vi havde lavet en aftale med GoService om en flytning incl levering af flyttekasser forinden. Trods ihærdig opfølgning fra min side, blev levering af flyttekasser udsat 5 gange uden resultat. Sidste kontakt var en aften 23.50 hvor en chauffør fortalte at nu havde han kasserne og vil være hos mig om 1:40. Han dukkede aldrig op, svarede ikke på opkald og kontoret var lukket. Vi måtte afbestille flytningen, når planlægningen og kommunikationen er så dårlig, turde vi ikke løbe an på at de ville møde op den aftale flyttedag.
Utrolig søde og flittige flyttefolk
Utrolig søde og flittige flyttefolk. De gjorde det super godt ved vores flytning i København. Jeg kan kun anbefale dem.
GoService hjalp mig med at flytte på…
GoService hjalp mig med at flytte på professionel vis.
Helt utroligt søde fyre og service i top.
2 flyttemænd dukkede op til opgaven og startede med at tage fat og gennemførte flytningen på under en halv dag.
Kan klart anbefales.... Servicen er i top, prisen er i bund 😁
GodService flyttede for os fra Holbæk…
GodService flyttede for os fra Holbæk til Taastrup i starten af sommeren.
Vi blev meget positivt overraskede over hvor nemt og smertefrit for os flytningen blev.
Morten og hans ven var hurtige og effektive, men samtidig meget forsigtige med alt flyttegodset.
Virker som et ihærdig ansvarlig firma - Kan kun anbefales!
Go’ service i verdensklasse
Vi blev brændt af af en anden flytteforretning og havde ingen chance til at finde en anden til de næste 3-4 dage. Det var meget stressende for os, da vi skulle være ude af vores lejlighed senest d. 1. juli kl 12. Så her kom Go Service til vores undsætning, da vi fik kontakten til dem dagen før flytningen.
De arrangerede flytningen til meget tidligt om morgenen dagen efter, selvom de også var fuld bookede, pressede de os i deres kalender meget tidligt om morgenen. Flytningen gik som smurt, og vi var ude af lejligheden allerede kl. 8, så havde vi rigeligt med tid til at istandsætte (rengør) lejligheden, før vi afleverede lejligheden. Det er go' service i verdensklasse 👌
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.