DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de små bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrævet depositum! Aflå... Mehr ansehen
GoService overtog vores flytteopgave med meget kort varsel grundet aflysning af andet firma. Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres de... Mehr ansehen
Vi fik tilbud fra GoService via en anden hjemmeside med tilbud på flytning. Prisen var fin og hurtige svar fra dem. Selve flytningen gik dog meget blandet, da flyttemændene (der i øvrigt er et tredje... Mehr ansehen
Du skal lede længe for at kunne finde bedre service og bedre pris. Helt igennem gennemtænkt koncept, hvor de gør flytning oprigtigt meget nemmere. For det er ikke kun selve flytningen der følger med e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gør det nemt at få løst opgaver inden for flytning, rengøring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvær. Vi forbinder kunder med professionelle håndværkere og serviceudbydere, så hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sørger vi for, at opgaven bliver udført korrekt første gang. Vores fokus er kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. Med et stærkt netværk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid får en løsning, der matcher dine behov.
Herstedvang 7, 2620, Albertslund, Dänemark
- +45 61 40 44 94
- info@goservice.dk
- goservice.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Professionel flytning
Professionel flytning
Meget effektivt og professionelt flytning, som vi er meget tilfredse med!
Det er 100% anbefadelsesværdigt firma ✌🏻
Flyttemændene kom til den aftalte tid
Flyttemændene kom til den aftalte tid, med godt humør og arbejdede hårdt under hele flytningen.
Efter vores mening var det en flytning til en top karakter, for det hårde arbejde flyttemændene har leveret giver vi dem en god anmeldelse og bestemt anbefalelsesværdigt.
I dag har jeg benyttet mig af firmaet…
I dag har jeg benyttet mig af firmaet Goservice og det gik som det skulle. Alt fungerede og vi er kommet trygt ind i vores nye hjem i Karlslunde.
Hav fortsat rigtig god dag til jer!!
Et godt firma
Et godt firma, som jeg kan klart anbefale!
Servicen var i orden, arbejdet var nok 95 procent fejlfrit, selvom der var en hel masse udfordringer såsom en meget meget smal ensrettet villavej! Tak fordi I klarede det så fint drenge - Betina
Udmærket oplevelse med flytningen
Udmærket oplevelse med flytningen, som blev booket med kort varsel.
Flyttemændene arbejdede hurtigt og effektivt samt var meget venlige og flinke gutter.
Jeg kan anbefale dette firma til alle…
Jeg kan anbefale dette firma til alle og enhver
Hurtig svartid, hurtig til at lave en booking
Imødekommende flyttefolk, hurtige og effektive.
Deres udførte flytning pr den første juli var yderst tilfredstillende.
Der var ingen store problemer, endnu en gang tak for hurtig svar og en god flytning.
Fremragende service
Fremragende service
Utrolig venlige flyttemænd, der er gode til deres job.
Smilende, flittige og dygtige
De var gode til tunge flyttearbejde. En rigtig stor ros herfra!
Det kan bestemt gøres væsentlig bedre.
Fik tilbud via flyttepriser.dk - 4-5 tilbud indenfor få dag. Vurderede og lavede check på Trustpilot. Der så GoService ok ud- prisen fornuftig efter min mening, men jeg har nu heller ikke tidligere benyttet mig af flyttefirmaer. Bestilte flytningen ca 1 måned før flyttedato. Efter bekræftelsen med faktura fik jeg 3-4 mail om hvad jeg syntes om deres tilbud skønt at ordren var afgivet. Så kom flyttedagen aftale kl 10.00 - blev så udsat til kl.13.00 for derefter igen at blive udsat til kl.15.00. Rykkede så kl. 15.10 og fik at vide at han ville være der i løbet af 1 time. Tålmodigheden var opbrugt og jeg bad dem vende om og køre hjem. Der blev tilbudt et afslag på Kr. 1500,00 men NEJ tak. Kontaktede et lokalt flyttefirma som kom dagen efter kl.9.00 og de var kr. 2500,00 billigere og udførte opgaven til fulde.
NEMT
NEMT! Flytningen gik fint. Virkelig nemt og effektivt! Tak for i dag 😌
God kommunikation og flinke flyttefolk
God kommunikation og flinke flyttefolk.
Flyttemændene arbejder som de skal og er meget effektive.
Vi har benyttet Goservirce for første gang, det bliver bestemt ikke sidste gang.
Hjælpsomme flyttemænd stod klar til at…
Hjælpsomme flyttemænd stod klar til at hjælpe mig i morges. Rigtig god til at flytte en hel hus fyldt med store møbler og diverse. Dygtige til deres arbejde, vi kan klart anbefale dette firma hvis man skal flytte tunge sager.
Hej GoService
Hej GoService
Jeg synes i ER NØD TIL AT SKIFTE NAVN FOR GOD SERVICE , har I fuldstædig misforstået. Vi havde en aftale med jer i går kl 7 , på Søndre Ringgade i Århus og I mødte ikke op, og kontaktede os heller ikke !?!?!??!?!?!?
Hvad F....... er det for en opførsel ? Vi står 2 mand og venter på jer og har taget frifra arbejde . I har selv bestemt tidspunktet fordi I har travlt fik vi at vide da vi modtog jeres tilbud. Et tilbud som I selv havde budt ind med !!!!!! Vi havde søgt på tilbud til flytning og I sendte et tilbud. Så I KENDTE OPGAVEN, DATO OG I VALGTE TIDSPUNKT !!!!!!!!!!!
KL 710 er I ikke mødte op vi prøver at ringe, og får at vide at kontoret åbner kl 8 ?????? kl 8 ER DET KUN telefonsvarer og INGEN gider ringe og fortælle hvad der sker , om I kommer eller hvad ?
Jeg er tosset kan love at I aldrig får en anbefaling herfra og det nye flytte firma kender også jeres navn så det bliver sendt videre
Katastrofal flytning!
Katastrofal flytning! GoService kom 7 timer for sent til min flytning og endte med at efterlade en en håndfuld kasser m.m i huset, jeg skulle fraflytte samme dag. Da jeg så insisterede på, at det skulle de hente næste dag, blev jeg afkrævet 2500 kr oveni den faste pris, jeg allerede havde betalt. Tro det eller ej, næste dag kom de slet ikke. Kl 21 måtte jeg så selv køre ud på adressen og hente tingene, fordi den nye ejer forståeligt nok ville have dem ud. Jeg er enlig kvinde på 58 år. Det har godt nok været en hård omgang. Og jeg vil advare enhver imod at bruge GoService. De udnytter deres kunder og er fuldstændig uberegnelige.
Hvis du søger en tryg flytning med god kommunikation, skal du lede andetsteds.
Jeg bestilte flytning i god tid, mere end tre uger i forvejen, til en fast pris og aftalt tidspunkt. Jeg ringede derudover dagen forinden og bekræftede tidspunktet. Goservice er meget behjælpelige og opsøgende i kommunikationen, så længe de er ved at sælge noget.
På selve dagen kommer bilen ikke på aftalt tidspunkt og jeg kontakter Goservice, da den bliver en halv time forsinket. Her vil kundeservice undersøge sagen og vende tilbage. 10 minutter senere bliver der ringet tilbage, at bilen er ca. yderligere en time forsinket. Jeg spørger hvem man kan kontakte, når kunderservice lukker og kunderservicemedarbejderen lover at stille videre til sin chef. Efter 1 time er intet sket, og jeg forsøger at ringe igen. Telefonen går på telefonsvareren. Efter yderligere en time dukker to flyttemænd op, dvs. i alt 2 1/2 times forsinkelse, UDEN nogen har forsøgt at kontakte, eller opdatere mig på situationen. Jeg var begyndt at søge andre flyttemuligheder og havde på dette tidspunkt en anden aftale, med et andet firma i baghånden.
Derudover bemærkes at de to flyttefolk der kommer, har været i gang hele dagen og fortæller de umuligt kunne have nået det til tiden. De behandler og håndterer mine ting ordenligt og den ene stjerne er udelukkende for deres indsats.
Alt i alt en meget utryg flytning, der efterlader et indtryk af et firma der overbooker og ikke går op i kundeservice på nogen måde, hvor det er den manglende koordinering og kommunikation, som jeg finder meget kritisabel. Jeg har for øvrigt kontaktet dem med en klage forinden dette indlæg, men denne har de heller ikke vendt tilbage på. Som sagt virker det til at kommunikationen stoppede ved salget.
Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen.
Skulle bruge en klaver flyt til en…
Skulle bruge en klaver flyt til en kunde, på hjemmesiden reklameres med 1.899,- + 299,- pr. etage i Storkøbenhavn.
Når man så ringer får man en pris på kr. 3.500,-
Vi gør opmærksom på at de har en anden pris på hjemmesiden, og efter at "telefonist" har rådførts sig med sit bagland, er beskeden blot, at de. 3.500 er prisen.
på trods af at prisen skulle have været 1.899 + 3x 299 ialt kr. 2.796,-.
endte med at smide røret på.
DYBT useriøst firma
Ringede i sidste øjeblik og fortalte at de var 4-5 timer forsinkede.
Jeg bestilte en flytning til d. 31.05.2019.
Jeg blev ringet op, og fik bekræftet at de ville være der kl. 10.00 - fint indtil videre.
9.15 ringer de så for at oplyse at de er "lidt" forsinket. 4-5 timer er estimatet. Det er simpelthen ikke i orden.
Forklaringen jeg fik, var at det er den travleste flyttedag på måneden. Det vidste de udemærket godt da jeg bestilte, og det tager jeg ikke imod som en acceptabel undskyldning.
Jeg var nødt til at finde en anden løsning i sidste sekund, hvilket heldigvis kunne lade sig gøre. Men det er ikke i orden at stille sine kunder i den situation, og slet ikke med så kort varsel.

Antwort von GoService - alle skal have go' service
Dygtige!
Dygtige, effektive og venlige flyttemænd. Vi vil meget gerne bruge dem igen.
Vi bestilte flytning gennem GoService
Vi bestilte flytning gennem GoService, og det var helt i top.
Flyttemændene var 1 time forsinket grundet tidligere flytning, men vi blev informeret i god tid.
Der blev ringet fra kundeservice under flytningen for at tjekke alt var godt.
Vores ting blev behandlet pænt og hele oplevelsen var rigtig god.
Vil klart bruge dem næste gang hvis vi skal flytte igen :)
Værste oplevelse i mit liv.
Værste oplevelse i mit liv.
Jeg skulle flytte fra Helsingør til Middelfart i sidste uge og havde lavet en aftale med GoService om at ankomme kl. 10. Efter en masse opkald ankom der 2 flyttefolk kl. 12.30 i en gammel, lille lastbil.
De kunne ikke have det hele med, og passede generelt ikke på vores ting. De var yderst uhøflige.
Da jeg i Middelfart sent på aftenen brokkede mig over den ringe service, og den uanmeldte forsinkelse fortalte jeg at jeg ville fortælle om det på Trustpilot. Chaufføren grinede blot hånligt, og sagde at de ville kalde det en falsk anmeldelse.
Bemærk i øvrigt, at alle gode anmeldelser på det her firma, allesammen har lavet 2 anmelder. Én til Goservice og én til Nordiskbyg.
Pudsigt at flere tusinde mennesker lige nøjagtig har brugt de 2 firmaer og er så glade....
GoService er et NO-GO.
Update!!!! Fik en mail i starten af april 2020. Her lover GoService mig en buket blomster, hvis jeg vil ændre min anmeldelse. De er presset pga Corona, så har efter sigende mistet en del erhvervskunder. Ud over blomster bliver jeg lovet en belønning, når krisen er overstået.
Jeg vedstår min anmeldelse, da jeg ikke tænker GoService vil kompensere mig for ekstra husleje og udgifter i forhold til den aftale de ikke kunne/ville overholde.
Såfremt firmaet stadig eksisterer, så betal aldrig forud. Hverken depositum eller andet.
GoService er et NO-GO.Jeg lavede en booking og skrev under på en kontrakt med GoService. På den aftalte dag, (1. maj 2019) skete der intet, som i absolut intet. Ringede ind og fik en sludder for en sladder. Knapt 6 timer efter de skulle have været der, ringede de og fortalte, at flyttebilen var kørt galt, så de kunne desværre ikke komme den dag. Men de kunne garantere 110 %, at der ville komme et firma med 3 mand næste morgen klokken 7. Klokken 10.59 bliver jeg ringet op af GoService som meddeler mig at kontrakten desværre måtte ophæves, da de ikke kunne finde en underleverandør. Min opfattelse er, at de over-booker, for at det skal se godt ud udadtil, men hvad hjælper det, når de ikke overholder aftalerne? Kan i øvrigt fortælle, at jeg fik et lokalt firma til at flytte for mig lørdag morgen. De kom 10 minutter før den aftalte tid og var 563,75 kr. billigere! Aldrig mere GoService!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.