GOOD JAMU Bewertungen 64

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Every morning I take a shot of Good Jamu's Tropical Turmeric. It’s become part of my routine. Simple, natural, and a good way to support my body as I get older. What I like is how simple it is. You... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sinds ik tropical turmeric drink in een smoothie en in mijn chai latte heb steeds minder behoefte heb aan koffie. En voel me lichamelijk beter sinds ik tropical turmeric drink. Ik ben 70+ en loop elk... Mehr ansehen

1. Getränkevertrieb

Vom Unternehmen geschrieben

Good Jamu is where ancient wisdom meets modern wellness, offering a line of beverages rooted in the traditional Indonesian jamu. Our foundation is built on the belief that holistic health should be accessible to everyone, transforming the perception of wellness from a luxury to an everyday choice.

4.7

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Every morning I take a shot of Good…

What I like is how simple it is. You can really taste the ginger and turmeric, which gives it a fresh, slightly spicy kick. It actually feels like you’re giving your body something it can use. We love Good Jamu!

1. April 2026

Smaakvol en gezond

Prima service en leveringen. Dat is uiteraard belangrijk. Veel belangrijker zijn de producten zelf. Deze zijn smaakvol en goede dorstlessers. Mijn zoon heeft er veel baat bij. Als zijn maagklachten opspelen neemt hij direct een blikje.

31. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi en eerlijk bedrijf

Ik vind de passie waarmee dit product gemaakt wordt prachtig (zag ik op Binnenstebuiten). Ik heb 3 flessen besteld, waarvan 1 cadeau voor mijn zus die zweert bij de gezondheidsvoordelen van Kurkuma. Dit was voor mij de reden om dit drankje te bestellen. Echter ..... hoe ik het ook drink, ik vind het ECHT niet lekker. Terwijl ik gek ben op de Indische keuken. Maar ik vind het het naar een ziekenhuisdrankje smaken, sorry....

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I take a shot of jamu every morning…

I take a shot of jamu every morning with my vitamin D pill and it makes me feel great. I love both flavours and the sodas are fantastic too. The jamu is also delicious with hot water, especially if you are nursing a cold. I love Good Jamu!

8. März 2026

Ik was blij verrast

Ik was blij verrast toen ik het starterspakket cadeau kreeg van mijn schoonouders. Dankzij mijn Indische roots herkende ik het drankje meteen. De combinatie van de natuurlijke kruiden zorgt niet alleen voor een lekkere smaak, maar voelt ook als een gezonde boost. Absoluut een aanrader!

28. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blij van tropical turmeric

En voel me lichamelijk beter sinds ik tropical turmeric drink. Ik ben 70+ en loop elke dag en 2× sporten mijn energie hersteld zich sneller. Ook is de service heel goed, vriendelijk er ging iets mis met de korting dat werd direct hersteld. Heel fijn 🐞🍀Anna

1. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze…

Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze de drankjes maakten: aan de keukentafel! Nu maken ze het natuurlijk niet meer in de keuken van moeders, maar op een professionele manier en locatie. De jonge eigenaren waren zo enthousiast over hun drankjes aan het vertellen dat ik meteen een fles (kurkuma) bestelde. En die was binnen een mum van tijd op. Dus ik bestelde meer. En die zijn ook bijna op! Het product is dankzij de kruiden erg gezond en ik vind Jamu (kurkuma en gember) in heet water veel lekkerder dan gewone thee. Ik ben er blij mee en raad het iedereen aan!

Lekker en gezond

We hebben 2 flessen kurkuma en 2 ginger besteld. Beide zijn lekker, misschien een lichte voorkeur voor de ginger. We drinken ze met bruiswater of met gekookt water. Ginger met gekookt water is heel verwarmend.
De service van Good Juma was prima.

Antwort von GOOD JAMU

Wat fijn dat jullie van onze Good Jamu Kurkuma én Ginger genieten! Ginger met warm water is inderdaad heerlijk verwarmend — een gezond ritueel. Bedankt! 🙏

De ginger en tropical

De ginger en tropical: wat een geweldige smaakbommen, die geven wel een boost.
Ik mix ze regelmatig met tonic, minder heftig, super verfrissend.

Antwort von GOOD JAMU

Onze Ginger en Tropical als smaakbommen — dát willen we horen! Gemixt met tonic is het inderdaad super verfrissend. Fijn dat Good Jamu je die gezonde boost geeft! 💛

Heerlijke Good Jamu

Na een fles bij de AH gekocht te hebben, bij Good Jamu zelf besteld met een maandelijks abonnement. De smaak Ginger vind ik iets te heftig, maar de kurkuma is echt de bom. Heerlijk. Ben blij met dit heerlijke drankje. En ook nog eens super gezond.

Antwort von GOOD JAMU

Van de Albert Heijn naar een Good Jamu abonnement — wat een compliment! Blij dat onze Kurkuma zo goed valt. Lekker én gezond, daar staan we voor. Bedankt voor je vertrouwen! 💛

Heel goed!

Ik heb de ginger als thee geprobeerd en ben erg tevreden. De turmeric moet ik nog uitproberen. Vooralsnog een tevreden klant.

Antwort von GOOD JAMU

Fijn dat onze Ginger als thee zo goed bevalt! Benieuwd wat je van de Good Jamu Turmeric vindt. Bedankt voor je review! 🙏

Heerlijk drankje

Heerlijk drankje, de Island ginger is een echte boost. Eerlijk product voor goede prijs met een goede service.

Antwort von GOOD JAMU

Bedankt! Onze Island Ginger is inderdaad een echte boost. Geniet ervan!

Heerlijk …

Geweldige gemberdrank ik ben er gek op. Snelle bezorging een aanrader.

25. Februar 2025

Antwort von GOOD JAMU

Leuk dat je zo fan bent van onze gember jamu! Bedankt voor de aanbeveling van Good Jamu!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf heeft er alles aan gedaan…

Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om de fout, die lag bij post.nl, op te lossen. Dit hebben ze naar volle tevredenheid gedaan. Dankjewel Jamu.

7. Februar 2026

Antwort von GOOD JAMU

Vervelend als een bezorging misgaat, maar blij dat we het goed hebben kunnen oplossen. Goede service is voor Good Jamu net zo belangrijk als een goed product. Bedankt voor je geduld! 🙏

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr