Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd
Das sagen Bewerter
Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.
Kontaktinformationen
Marielundvej 46B, 2.TV., 2730, Herlev, Dänemark
- mail@gofast.dk
- gofast.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og god service.

Super lækkert løbehjul
Super lækkert løbehjul! Lever op til alle forventningerne. Og god service oveni :)

Super godt produkt
Super godt produkt. Har prøvet nogle andre løbehjul og det her er klart det bedste. Super god og venlig service også!

Antwort von Gofast.dk
Havde mit løbehjul til reparation
Havde mit løbehjul til reparation. 1 time efter var det færdig, samtidig med super god modtagelse. Dejligt og effektivt 😊

Super hurtige
Super hurtige til at få sendt varen af sted, så man ikke skal mangle sit løbehjul. Varen virker også perfekt

Antwort von Gofast.dk
Hurtig levering og reservedel i god…
Hurtig levering og reservedel i god kvalitet til ok pris vil 100% handle der igen da vi har 4 El løbehjul

Jeg kan ikke give mere end 1 stjerne
Jeg kan ikke give mere end 1 stjerne. Det er en uge siden jeg bestilte og det eneste der er sket indtil nu er at de har trukket pengene. Ifølge det track&trace de har sendt mig er pakken ikke indleveret. Så ret beset er det vel slet ikke lovligt at trække pengene.

En fremragende produkt
En fremragende produkt. Kan anbefales. Meget let at samle, der skal kun 4 skruer i. 2 af dem kom faktisk ikke hele vejen ind, da jeg prøvede med hårdt gik skruerne i stykker fra skruestedet men så er det jo godt at man kan købe 2 års garanti, hvis sådan noget sker. Det dækker det nok? Levering tog ca 2 dage ekstra end de 2-3 dage, det kan postnord gøre bedre. De havde fået den til tiden men blev leveret sent, man kan jo følge med på deres app. Jeg kunne se at der var bleve trådt på pakken flere gange. Men løbehjulet var heldigvis intakt. For at finde synderen kan man selvfølgelig følger fodsporene som var sorte og tydlige:)

Antwort von Gofast.dk
Hurtig levering og dejligt løbehjul!
Jeg har nu haft min GX4 Upgraded I snart en måned og den kører bare som den skal. Jeg bruger den til at køre til og fra arbejde (ca. 12,5 km for begge veje), hvor batteriet kun bliver halvt tom i løbet af hjemturen og jeg har kørt lidt over 100 km på den end til videre uden nogle former for problemer.
Levering var hurtig, fik den efter 3-4 hverdage og det var nærmest bare plug'n'play med 4 skruer der skulle skrues i og så var den klar til at køre.
Alt i alt er jeg super glad for mit løbehjul.

Antwort von Gofast.dk
God service og lækkert produkt.
Købte et refurbished løbehjul, og modtog det efter lidt ventetid. Desværre virkede baglygten ikke, så GoFast sendte mig et nyt, og jeg skulle så sende det andet retur. Desværre blev forsendelsen væk hos PostNord, så der gik yderligere tid med at skrive frem og tilbage. Pludselig kunne jeg ikke længere komme i kontakt med GoFast, men efter at have støvet et privatnummer op, viste det sig, at de var i coronaisolation, og de var ikke klar over, deres telefon ikke meddelte dette. Som kompensation for det lange forløb uden løbehjul, fik jeg muligheden for at returnere det det oprindelige løbehjul og blot få pengene retur, men de kunne også tilbyde at sende et spritnyt løbehjul i en opgraderet model.
Jeg valgte denne løsning, og modtog løbehjulet til den aftalte tid. Er meget tilfreds og kan (trods forhindringer undervejs) klart anbefale GoFast.

Antwort von Gofast.dk
Hej gofast jeg er tilfreds med jeres…
Hej gofast jeg er tilfreds med jeres arbejds eller hjemmesider og min søns el løbehjul. Og håber på vi kan alt de bedste til min søn el løbehjul tænker på reserverdel og alt muligt. :)

Fantastisk service
Fantastisk service, både ifm. køb, og værkstedsarbejde! Knækket skærm fejl fra min side! Rigtig godt løbehjul! Køb det med ro i sindet!

Lynhurtig online levering
Lynhurtig online levering! Altid punktlig! Kan varmt anbefales!!!

Antwort von Gofast.dk
Jeg bliver desværre mere og mere nervøs…
Jeg bliver desværre mere og mere nervøs over mit køb, gofast gx4! Kan læse hér at andre har oplevet samme fejl, at styrbolten knække i svejsningen! Dette gør at styret falder sammen! Jeg har slet ikke lyst til at tænke på hvor galt det kan gå hvis det sker under kørsel!
Har nu forsøgt i to dage via mail, tlf og FB (min datter har skrevet til dem) og endnu ikke hørt en lyd fra sælger!
Hvordan kan I fortsat sælge et løbehjul med en så farlig fejl??
Jeg har fortrudt mit køb på alle mulige måder, og må nu bare håbe på at jeg kan få pengene tilbage, har IKKE lyst til at køre på et nyt! Der er også andre fejl men dog ikke livsfarlige!
Ævøv!!

Simpelthen den bedste service
Simpelthen den bedste service. De har alle reservedele. At købe en gofast var den bedste beslutning!!

Kun dårlige erfaringer her
Dårligt løbehjul som nu har været til reparation et par gange og endnu ikke lavet men sendt retur alligevel. Virker mest som et billigt wish produkt som bare skal prakkes af på folk og så videre til den næste kunde.
Dårlig service hvis man da kan kalde det service overhovedet da man bliver "glemt" når man har talt med dem og man skal rykke efter sine ting uger efter.
Aldrig mere et sted jeg kommer til at handle eller anbefale til andre.

Antwort von Gofast.dk
Fint løbehjul, dog ikke på stigninger.
Fint løbehjul, ok kvalitet.
Dog er det meget svagt i motoren og kan ikke trække op ad bakkerne, jeg vejer 80 kg. Og det kan kun lige trække mig op af meget små stigninger.
Når løbehjulet har under halv strøm tilbage, så er det ikke særlig hurtig i optræk længere, og det er svært at nå topfart.

Antwort von Gofast.dk
Livsfarlig, når det ikke virker
Jeg købte mit løbehjul hos gofast for lidt over et år side, og siden da har det været til reparation hos dem 3-4 gang, det har dog været gratis, men der går lang tid før man får det igen... så virker det okay igen, i ca 1-2 måneds tid..
Fejlen er, at den mister forbindelsen mens man køre på det, så den stopper pluslig, og så stater den op igen.. det er seriøst livsfarlig, tro mig... Så hvis du overvejer sådan et til dig selv eller dine børn, så husk livsforsikring!!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.