Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd
Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.
Marielundvej 46B, 2.TV., 2730, Herlev, Dänemark
- mail@gofast.dk
- gofast.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
EN KÆMPE JOKE!
Jeg har aldrig oplevet lignende "service".
Hele oplevelsen starter med at mit batteri på løbehjulet, der på det tidspunkt er 1,5 mdr. gammel, slet ikke kan lades op mere.
Jeg kommer ind til butikken hvor de skifter batteriet til et nyt, og da jeg kommer hjem er scenariet det samme.
Jeg kræver at modtage et nyt løbehjul, og de vælger i første omgang at tilbyde mig et ældre demo-løbehjul, med ny indmad.
Takker jeg selvfølgelig nej til, og beder om et nyt, tilsvarende til det jeg har købt.
Det nye løbehjul kører langt fra den distance der loves, og jeg skal nu sende det retur til dem igen. De skifter så batteriet og sender løbehjulet retur, og nu modtager jeg så en kasse der er totalt ramponeret i bunden - en kasse jeg vel og mærket har betalt 100 kr. for hos GoFast for at kunne afsende til dem.
Det præcis samme problem gentager sig med det nye batteri. Den distance løbehjulet skulle kunne holde kan det langt fra nå. Det rammer ikke engang 20% af distancen, og det er tiltrods for de påstår de har skiftet batterileverandør.
Nu er min grænse nået, og jeg kræver at ophæve købet, og det bliver accepteret.
Nu skriver vi 9 dage efter besked om at min ordre er blevet refunderet, og jeg har stadig ikke set mine penge endnu.
Jeg kan slet ikke finde ord for hvor frustrerende hele det forløb her har været, og kan på ingen måde anbefale et GoFast-løbehjul, til trods for de meget positive ord der kan findes i forskellige tests. Det her har været én kæmpe stor joke!

Hurtig levering, god hjemmeside, betaling MobilePay - alt fungerer perfekt

Hurtig levering og godt løbehjul
Hurtig levering og godt løbehjul
Bestilte mandag, og havde allerede løbehjulet i tirsdags. Det kører lige som det skal, er meget tilfreds.

Kan anbefales.
Ventede i en uge efter jeg havde fået besked om min pakke var på vej. Men kunne efter otte dage stadig ikke spore min forsendelse. Efter kontakt til GoFast er varen nu modtaget i god behold. God og venlig kundeservice.

Antwort von Gofast.dk
Jeg fik først en forkert vare
Jeg fik først en forkert vare, men det blev lynhurtigt rettet😊

Antwort von Gofast.dk
Super god service og hurtig levering

Super hurtig reservedels levering

Fedt løbehjul
Har været super tilfreds med min oplevelse hos Gofast. Fedt produkt og hurtig levering!

Køb andre steder.
Deres løbehjul kan slet ikke køre langt, jeg kan ikke engang køre 2 gange 2 km uden det er helt dødt, værste skrammel, det gælder endda 2 løbehjul.

Antwort von Gofast.dk
Jeg fortryder inderligt mit køb af et GoFast GX4 løbehjul.
For det første er det alt for svagt, modsat hvad de skriver om at det skulle have en kraftig motor, så det kan "klare de værste bakker", så når jeg har brugt det på sti-systemerne i Aalborg Øst, må der ikke være den mindste antydning af en stigning, før det taber fart, det kører helst ligeud eller nedad. På trods af at jeg møder mange andre på løbehjul, som sagtens forcerer selv reelle bakker.
Hvad der er endnu værre, er at det ikke kan køre ret langt, og her mener jeg ikke rækkevidden på batteriet, jeg har aldrig prøvet at komme bare ned til halvt batteri, det giver op længe inden da, forstået på den måde at det er som om det brænder varmt, og nægter at trække. Så efter 4-5 kilometer, så begynder det pludselig at tabe fart, også selvom det er ud af en lige strækning, og det bliver langsommere og langsommere indtil det går i stå. Så kan man slukke det, vente et minut, og så kan det klare et lille stræk, men så gentager det - bliver langsommere, langsommere og går i stå.
Dette problem havde det helt fra starten, så allerede efter tre uger blev det sendt tilbage til værkstedet. Der havde de det så i et par uger (uden kommunikation fra dem overhovedet), og sendte det tilbage igen - og jeg skal ikke påstå de ikke havde foretaget noget, men der var i hvert fald ingen forandring. Det udviste nøjagtigt de samme symptomer, så jeg mistænker de bare har pakket det ud, testet at det virker, og sendt det tilbage - selvom jeg havde skrevet en uddybende mail, hvor jeg forklarede problemet, og at man skulle køre en tur på nogle kilometer, før problemet viser sig.
Jeg valgte dog at leve med problemet, fordi jeg havde brug for et løbehjul, så det nyttede ikke noget for mig, at det var væk i flere uger igen, specielt ikke hvis de ikke gør noget ved problemet. Og de stræk jeg har brugt det til, kunne det køre 80% af vejen, og så har jeg bare trukket det sidste stykke.
Men så stoppede løbehjulet pludselig brat en dag, ikke noget med at blive langsommere, det gik simpelthen bare ud, og siden kunne jeg ikke få liv i det. Så jeg sendte det på værksted igen. Jeg sendte det den 19. september. Den 28. september ringede jeg til dem, for at høre efter en status (fordi jeg havde intet hørt), der kunne de slet ikke finde mig i systemet. De måtte dog have gravet mig frem, fordi senere på dagen modtog jeg pludselig en sms, at nu havde de modtaget mit løbehjul til reparation, og at jeg ville modtage opdateringer med sms - det var det sidste jeg hørte, altså den 28. september, og nu skriver vi den 19. oktober...
Så løbehjulet er for svagt, har meget ringe rækkevidde uanset batteriets opladning, og så virker det skrøbeligt.
Og virksomheden giver ikke lyd fra sig, hvis ikke man rykker i dem.
Hvis jeg dog bare havde købt et andet løbehjul - et andet sted.

Højt serviceniveau!
Har ikke modtaget mit løbehjul endnu, da det var i restordre, men den venlige, hjælpsomme samt serviceminded medarbejder jeg talte med et par gange, da jeg havde tilføjelser til min ordre var klart til 5 stjerner plus 🙂 - Skal nok vurdere løbehjulet når jeg modtager det om et par dage.

Antwort von Gofast.dk
Fik dag til dag levering på en bærepose…
Fik dag til dag levering på en bærepose til mit løbehjul, og fragten var gratis. Virkelig en god oplevelse!

Antwort von Gofast.dk
Okay men langsom service, fik aldrig min vare.
Hej! Bestilte mit løbehjul den 22/9 og den 23/9 får jeg en mail om der er yderlige forsinkelser. Fedt at de skriver det, men yderligere? Så spurgte jeg dem om hvor længe løbehjul et har været forsinket, det besvarede de med et tilbud om at refundere. Har haft til frem og tilbage med hvornår de får dem hjem igen, blev så garanterer her i forgårs 28/9 om at det ville komme 4/10 og de ville sende det den 1/10. Det er idag 30/9 og jeg har lige fået penge refunderet uden at spørge om det.
Ved ikke hvorfor, har nu ventet som nr 1 i køen på deres tlf i 56 minutter
Update: 93 minutter i kø som nr 1
Update 2: fordi jeg ringede ind lige dér telefonen åbnede, har de ikke nået at lukke den. Telefonen har været lukket idag og en sød medarbejder ringede så snart han så min anmeldelse
Dårlig service efter købet
Jeg købte et løbehjul hos Gofast i 2019, selvom jeg var lidt bekymret over at det var en helt ny og lille virksomhed. Den bekymring luftede jeg for indehaveren, og spurgte om jeg kunne være sikker på service i fremtiden. Det forsikrede han at jeg kunne.
Men da jeg fik brug for service, da løbehjulet punkterede, fik jeg oplyst to værksteder, som imidlertid ikke kendte til, at de skulle være servicesteder for Gofast.
Jeg skrev adskillige mails til Gofast, men fik ikke svar, så tiden gik og mit punkterede løbehjul samlede støv et års tid. Forleden opdagede jeg så, at Gofast nu har eget serviceværksted, så jeg bestilte tid, og rejste ud til værkstedet, der ligger i Herlev.
Her blev jeg mødt af en imødekommende medarbejder, der ikke forstod, at jeg ikke havde fået svar på mine adskillige mails.
Jeg bad om, at forlygten blev ordnet, den var gået i stykker et par måneder efter jeg havde købt løbehjulet, så det er udenfor garanti, men jeg betaler gerne.
Men da jeg hentede løbehjulet, som formedelst 500 kr. havde fået nyt fordæk, og kontrollerede om forlygten lyste, sagde medarbejderen at den ikke kunne laves, da de ikke havde de dele til sådan en gammel model.
Jeg ville ønske, at jeg havde handlet hos Elgiganten eller lignende, så tror jeg, det havde været lettere at have med at gøre.
3/2 svar til Gofast: Under besøget på jeres værksted viste jeg de pågældende mail til jeres medarbejder, og jeg skal med glæde genfremsende dem. Det falder mig svært at tro på, at adskillige mails sådan forsvinder ud i den blå luft.

Antwort von Gofast.dk
Hurtig service god kvalitet intet at…
Hurtig service god kvalitet intet at sætte en finger på 😊

Bedste sted at købe!
Jeg har gennem hele forløbet: fra undersøgelse af el-løbehjul, til køb, til rådgivning og idag service eftersyn blevet mødt af venlighed, kompetence og generel god service. Man skal simpelthen købe sit løbehjul her!!!!

Antwort von Gofast.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.