Gofast.dk Bewertungen 373

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Mehr ansehen

1. Motorrollerhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

373 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et el løbehjul hos gofast

Købte et el løbehjul hos gofast. Den vil ikke lade, har prøvet at kontakt dem både på telefon, mail og Facebook, intet virker, syntes det er for dårligt, man køber et produkt og så skal det også virke. Der er andre små fejl ved løbehjulet også.

10. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter som jeg har brugt mit løbehjul…

Efter som jeg har brugt mit løbehjul som transport til job, og min håndbremse går i stykker. Og skal bruge en ny og finder gofast som skulle vise sig var det værste jeg længe har gjordt. Efter 8 dag og 5 mail til dem. Modtager jeg en mail. Hvor der står de vil sendt det den 13 som så heller ikke er sket. Ikke et sted man skal handle der man ikke kan komme i kontakt med dem. Er meget skuffet over det firma gad vide om det overhoved er et firma

13. September 2022

Dårlig oplader

Har købt to opladere igennem go fast den ene døde efter en 7 måneders tid den anden købte jeg for en 2 måneders tid siden og virker ikke mere kan ikke anbefale deres oplader.

12. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte for 2 måneder siden et…

Jeg købte for 2 måneder siden et løbehjul, hvor Bluetooth ikke fungerer i, jeg skrev dagen efter modtagelsen en support henvendelse, den har jeg aldrig fået svar på, umiddelbart 1 måned efter skriver jeg endnu én besked, denne har jeg heller ikke fået svar på. Ringer man til dem bliver man mødt af en telefonsvarer som forklarer grundet sygdom og manglende mandskab over sommeren er telefonen lukket. Det er simpelthen under alt kritik at en virksomhed lukker fuldstændig ned i så lang en periode (2+ måneder?!?!?!), der er absolut INGEN kundeservice at hente, mit løbehjul kan køre uden problemer, men der er fortsat ingen funktionel Bluetooth.

7. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et løbehjul i foråret

Købte et løbehjul i foråret. Har brugt det ca. 20 gange og er nu gået i stykker i foldesammen mekanismen. Jeg hr skrevet 4 mails og på Facebook til virksomheden for at få hjælp. Men de svare ikke på min henvendelse. Hvilket har resulteret i et løbehjul som ikke virker. Så hvis I læser med her vil jeg gerne kontaktes hurtigst muligt.

5. September 2022

Svarer ikke på reklamation, 7 henvendelser uden svar

Jeg har været okay tilfreds med mit løbehjul købt i Februar måned. Der har dog fra start været problemer med fastgørelsen på styret, og der er vel efterhånden sendt 3-4 pakker med skruer for at styret kunne sidde ordentlig fat. Styret er dog nu så løst at det er uansvarligt at køre på det, og jeg reklamerer derfor over det igen. 7 henvendelser i alt, 4 på mail og 3 på deres Facebook uden svar, det er simpelthen for useriøst, og sådan kan man simpelthen ikke drive en forretning, og jeg kan derfor IKKE mere anbefale dem, da jeg nu står med et ubrugeligt løbehjul efter små 7 måneder, det er simpelthen ikke godt nok, og jeg vil tage sagen videre.

5. September 2022

Do not buy from here

Bought 2 scooters over the past year and both have broken. I have attempted to contact them numerous times and been to the store which is in the middle of nowhere.. no-one was there.

Scam company, do not buy from here.

I now have 2 broken scooters, both with warranty that I cannot use.

1. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at købe fra dem!

Ja jeg er bare endnu en i rækken af utilfredse kunder.. Har prøvet at lave en reklamation på et refurbished løbehjul der har en fejl der begyndte efter jeg havde brugt det 3 gange. Nu 2 måneder og 4 mails senere, har jeg stadig intet hørt tilbage fra de. Gud hvor ville jeg ønske jeg havde købt fra en af de større butikskæder!

1. September 2022

Desværre en dårlig oplevelse

Jeg må desværre tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser de sidste par måneder, da jeg efter to måneder (siden d. 30 juni) ikke har fået svar fra dem, med et defekt løbehjul, med fejlkoden E7.

Man kan ikke lave en ny servicesag, man får ikke svar på mail og telefonen går på telefonsvarer og henviser til mail.

Jeg ville gerne prøve at fixe løbehjulpet selv, men kan ikke finde delen til GX5 versionen.
Det ville hjælpe meget hvis jeg vidste hvilke Kina dele jeg skulle bestille, men jeg kan ikke umiddelbart finde ud af, hvilke løbehjul gofast sætter deres mærke på.

I et desperat forsøg laver jeg denne anmeldelse, i håb om at en medarbejder ser det, så jeg kan finde en løsning.

29. August 2022

Elendig service!

Dårlig service! Som mange andre skriver, er der ingen respons når man skriver til firmaet. Vi købte et løbehjul for et år siden, og pludselig vil det ikke køre selvom batteriet er fuldt opladet. Der er ingen telefonnummer på hjemmesiden og man får kun et autosvar tilbage når man skriver til dem, har forsøgt i ca. 1 måned uden at høre noget. Nu står vi med et ubrugeligt løbehjul😡😡😡

26. August 2022

Svindel

Løbehjulet blev købt i maj, i august står jeg så med et løbehjul som ikke virker længere og som viser fejlkode E6. Ingen svar på mail og telefonsvareren siger at i er syge og på ferie. Nu står jeg med et ubrugeligt løbehjul, hvad vil i have at jeg stiller op med det?

26. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en el løbehjul hos gofast i…

Købte en el løbehjul hos gofast i december 2021. Vi har ikke brugt den særlig meget og lige pludselig så kan vi ikke tænde den. Kontaktede Gofast juli md men har intet hørt fra dem- har skrevet flere gange og stadig intet. De har heller ikke er telefon nr som man kan ringe til. 3000kr ud af vinduet - tak for det

24. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr