Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd
Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.
Marielundvej 46B, 2.TV., 2730, Herlev, Dänemark
- mail@gofast.dk
- gofast.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. Jeg har købt et elløbehjul hos dem og udgangspunktet var så fint. Flot elløbehjul som var som den skulle være. Allerede efter 1 måned Lan jeg lige pludselig ikke lade løbehjulet op, jeg forstår ingenting og forsøger at kontakte dem på deres mail. Intet svar i 72 timer, selvom de skriver på deres side at de svarer inden for 24 timer. Jrg skriver derfor igen, og igen, og igen. Utallige gange skrev jeg til dem uden svar. Jeg begyndte derfor at ringe til dem, men i hele 6 uger fik jeg bare at vide at telefonen var midlertidigt lukket pga sygdom, og at jeg derfor skulle skrive til dem på den mail som de ikke svarer på. Simpelthen skuffende! Så jeg ender derfor med selv at skulle betale for at få den fikset ved en cykelforretning. Mit råd er derfor at i aldrig skal vælge Gofast hvis i forventer noget der virker mere end en måned og hvis i forventer et svar på jeres spg. Angående produktet. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Fik returnering som lovet.
Jeg sendte mit løbehjul tilbage, grundet det ikke virkede. Det var lidt problemer med kommunikation over sommer, men det vel også forståeligt grundet ferieperioder. Jeg har endelig fået mine penge retur som lovet. Dejligt at se at et dansk firma med god service, selvom det var lidt forsinket besvarelse.
Virkelig dårligt
0 stjerner her fra! Min bror køber et løbehjul Fra jer. Han modtager det uden brugsanvisning og den forreste dækskærm sidder og slidrer på det der står på når du drejer.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service
Sendte den 6 juli mit elløbehjul ind til rep da den ikke kunne tænde. Kan se ved PostNord at gofast har modtaget den 7 juli. I dag den 29 juli har jeg jeg stadig ikke hørt fra dem, hverken om de har modtaget eller hvad de laver.
Jeg har skrevet til dem 3 gange, hvor jeg får af vide i standard mail at de vil svare inden for 24 timer. Men jeg har intet hørt.
Så dårligt at de ikke vender tilbage. Og hvor er mit løbehjul??????
I purchased a scooter from this company…
I purchased a scooter from this company 1 month ago. After only 1 hour of use, an error message occurred and the scooter would not work. I tried immediately to contact them through numerous emails, messages through facebook and by telephone without any replies. After waiting 1 month, I have now had to report the company formally in the hope that I will be able to get some kind of reimbursement for my purchase.
Min oplevelse med GoFast
Jeg har gennem længere tid gået og kigget efter et el-løbehjul. Min kærlighed faldt umiddelbart på et GX5 efter nogen tids research på nettet, da det tilsyneladende har fået gode anmeldelser og er et okay løbehjul af en rimelig kvalitet - og til en rimelig pris.
Jeg bestilte således et GX5 d. 2. juni.
D. 7. juni modtager jeg en mail om, at løbehulet er forsinket, men at jeg som kompensation kan bestille for 200kr tilbehør. Jeg bestiller således en lås - via linket i mailen. Jeg ender dog med at skulle betale for låsen selv? men da det drejer sig om 200kr vælger jeg ikke bruge mere tid på det.
Jeg modtager endelig mit løbehjul d. 16. juni. Det er ret fint, nemt at samle og virker til at være en rimelig god kvalitet. Styret sidder en smule skævt da jeg monterer det i de forborede huller, men det kan jeg leve med.
Jeg har købt 30km/t modellen, men det er min oplevelse at det nok nærmere kører 27/28km/t. Rækkevidden er heller ikke de 25km som der ellers foreskrives, og allerede efter 5-8km er der brugt godt 50% strøm hvilket også påvirker løbehjulets hastighed. Måske er det fordi jeg kører i "sport"? Det er dog ikke planen at jeg skal køre længere ture, så jeg lever med det.
Min lader går desværre ret hurtigt i stykker (allerede d. 6. juli) og jeg skriver derfor til support med det samme, da jeg står og skal på sommerferie og gerne vil have løbehjulet med. Intet svar eller kvittering på modtagelse.
Jeg skriver derfor til en medarbejder "Lise" jeg tidligere har kommunikeret med igen d. 7. juni. Heller intet svar.
Jeg ender med at bestille en ny lader på hjemmesiden d. 7. juni (hvor jeg også modtager en ordrebekræftelse) i håb om at en kan nå frem, da der jf. hjemmesiden kan leveres allerede dagen efter.
Jeg rejser på ferie tidlig morgen tirsdag d. 12. juli uden løbehjul, da laderen ikke kom. Den blev leveret natten mellem d. 12-13 juli.
Jeg har i øvrigt stadig ikke modtaget nogen tilbagemelding på min reklamation vedr. laderen fra hverken Lise eller support.
Vil jeg anbefale Gofast? Nej. Køb dit løbehjul et andet sted. Kvaliteten er ok, men generelt synes GoFast en smule for sjusket til min smag, også henset til de mange andre anmeldelser. Jeg forventer lidt interesse fra sælger, når jeg lægger 3.500 for et produkt + tilbehør.
virkelig dårlig kundeservice og lang behandlingstid
Jeg købte i maj et løbehjul, fik det leveret og alt var i første omgang godt, indtil jeg prøvede løbehjulet af. Der var en lille ting som ikke kørte som det skulle og det reklamerede jeg over. De tog pænt imod reklamationen og jeg sendte løbehjulet ind til service, men da jeg så fik det retur fra service var det fyldt med skrammer, ridser og små skader.
Jeg tog kontakt igen, og fik selvfølgelig sendt det ind igen ASAP så de kunne få rettet op på dette, men herefter gik alt bare galt.
Jeg fik ikke svar på hvad status var med løbehjulet, og til sidst fik jeg, via mail, et svar på at nu var sagen kørt for langt ud og de ville returnerer mit køb.
Dette var den sidste kontakt jeg havde med d.1/7!
3 uger senere og jeg har ikke hørt det mindste fra dem, og ej heller fået mine penge retur.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så dårligt hvad angår kundeservice fra en butik som sælger varer der alligevel koster mere end bare et par hundrede kroner.
Jeg kan på INGEN måde anbefale Gofast.dk som et godt sted at købe løbehjul, selvom produktet de solgte mig, i sig selv virkede ganske fornuftigt.
Dårlig kundeservice.
Modtog mit EL Løbehjul for ca. 3 måneder siden men da jeg modtog det var bremsen defekt, og jeg sendte derfor så ind og skrev til dem, inden jeg sendte den ind, og fik et svar fra dem.
- Jeg sendte den så ind, og efter noget tid prøvede jeg og skrive til dem, og fik ingen svar, jeg har så derefter prøvede utallige gang og skrive og ringe til dem i næsten en måned. Har stadig ikke modtaget noget svar
KØB IKKE!
Har for godt en uge siden bestilt et løbehjul, der skulle i følge dem være 1-2 dages levering.
Efter 4 dage var gået var ordren ikke afsendt så jeg besluttede at prøve at komme i kontakt med dem for at høre hvad der var op og ned. Nu efter en uge har de hverken svaret på mail, telefon, facebook eller instagram. Hold jer væk fra gofast - af hvad jeg kan se er det snyd og bedrag. Pas på jeres penge!
Not possible to get in contact
I contacted this company several times via phone and e-mails sent weeks apart. No answer to anything. Although I got a very fast answer before I actually bought something. Now, when I need to return a product, as per EU regulations, no answer.
The only option left is the Danish Consumer Ombudsman.
torsdag d 14/07 bestilte jeg reflekser…
torsdag d 14/07 bestilte jeg reflekser og en ventilforlænger 19/07 modtog jeg pakken hjemme
hurtigt fandt jeg ud af at det var det forkerte der var sendt . jeg skrev en mail og fik hurtigt svar at de ville sende det rigtige 21/07 har i dag modtaget de reflekser
jeg undre mig over at de blev sendt til en pakkeboks og ikke hjem som første pakke
alt i alt en god handel
Hurtig levering god fornøjelse med varen
Fine varer til rimelig pris salt…
Fine varer til rimelig pris salt mulighed for afhentning. Alt godt.
Her var der hurtig levering
Her var der hurtig levering, varen var faktisk i en bedre kvalitet end jeg havde forventet, så derfor 5 ***** fra mig 😃
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Produktet lever op til forventningerne. Dog er der MANGE ridser og skrammer på stellet på denne “refurbished” løbehjul.
Elendig service købte et gofast gx5…
Elendig service købte et gofast gx5 Long range det ankommer efter fire dage og straks efter det er blevet samlet og klar til første køretur vil jeg oprette forbindelse med Bluetooth men her gå det helt galt og min tlf siger at løbehjulet ikke understøtter 🤷🏻 De skriver og henviser til apps på deres side men intet hjælper og tager kontakt over mail efter en uge stadig intet svar eller de tager ikke tlf pga sygedom 😡 vil bestemt ikke råde nogle til at købe et løbehjul hos gofast
Svare aldrig
Nu er det ved at være 14 dage siden jeg skrev en mail om en reservedel jeg ikke kunne finde på jeres hjemmeside. Jeg har intet hørt. Jeg har ringet og ringet og hver gang jeg ringer er telefonen lukket pga. sygdom
Jeg kunne da forstå hvis det var fordi jeg havde en klage I ikke gad svare, men jeg vil faktisk bare købe noget som er gået i stykker! Det er den dårligste service jeg længe har oplevet!! Jeg er så træt af, at have købt et Go fast løbehjul, da jeg ikke kan få reservedele andre steder end hos jer Og I svare jo ikke!!!
Jeg tænker bare stakkels dem som har en klage 😱 jeg håber i ser den her anmeldelse!
Hilsen den frustrerede
Mit løbehjul havde jeg købt i maj…
Mit løbehjul havde jeg købt i maj 2021for 3000kr det nok den dummeste beslutning jeg havde taget til dato. Samt med de reparationer jeg har givet for dem har det ikke været andet end 1 skridt frem og 3 skridt tilbage.
Imens jeg skriver det her kan den ikke køre 2km pga deres dårlig elektronik med flotte fejlkoder
Nu Garantien er udløbet og jeg sider fast med et defekt produkt som kun kunne være mere spild at reparere da jeg har været forbi mange gange før.
Og nu får jeg de samme fejl løbehjulet kom med i princippet
Ellers ville jeg sige at de har gang i en meget Mystisk marketing strateg da det som om de ikke testede deres egne produkter og ifølge min oplevelse en Amatørligt service
Opdatering:
Har sendt mails til dem og har ventet længe,alt for længe, nu der gået mere end 25+ arbejdsdage?!
Føles som om de tog mine penge og løb det er derfor det hedder Gofast😂
Jeg sendte mit løbehjul der op for at…
Jeg sendte mit løbehjul der op for at få det lavet, jeg fik det ikke lavet ordentligt i første omgang.. så jeg skulle sende det derop igen. Det er ca 2uger siden. Og nu har der været lukket pga sygdom lige siden
Hurtig levering og varen var som den…
Hurtig levering og varen var som den skulle være.😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.