Een mooie vuurschaal gekocht voor in de tuin. Mooi stevig ontwerp en het vonkenscherm past perfect. Had een klein obstakel maar na het bellen met de klantenservice (direct contact met een medewer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn met onze kerk vanuit de binnenstad van Kampen naar kerk in IJsselmuiden verhuisd. Hier hebben we het een en ander verbouwd en ook een geluiddichte wand gemaakt en hiervoor een ruimte met verh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vuurtafel set gekocht bij Godu. Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De levering was vlot en was degelijk verpakt. Een prima Vuurtafel om makkelijk zelf in te bouwen. Op de website zijn nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godu heeft mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Onze 120 cm doorsnee vuurschuul werd netjes afgeleverd en we kunnen nu ons snoeiafval direct op de schaal leggen en genieten van ern gezellig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godu is de plek waar je begint met het zoeken naar nieuwe huis- en tuinartikelen. In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan plantenbakken voor binnen en buiten, vuurschalen, inbouwbranders, vuurtafels en nog veel meer waardoor je altijd de beste keus kunt maken! Wij bieden merkproducten met een hoge kwaliteit aan voor de scherpste prijs.
Gooimeer 6-12, 1411DD, Naarden, Niederlande
De panelen dempen het geluid absoluut goed ! Dat was voor mij de reden van aanschaf incl. de lengtemaat van 300cm. Dat was exact wat ik nodig had. Bovendien was de levering precies op tijd volgens afspraak
Kortom, zeker een aanrader.
De panelen waren goed te zagen, totaal geen stukje afgebroken. Top kwaliteit voor een prima prijs.
Mocht je acoestische panelen nodig hebben. Raad ik je aan ze bij Godu te bestellen!!
Zeer tevreden over de levertermijn en de communicatie.
Alles duidelijk vermeld in de mail en ook mensen van hun woord.
De dag voor de levering een mail ontvangen met het correcte tijdslot.
Chauffeur was er tussen die tijd en was ook heel vriendelijk.
Aan te raden bedrijf.
Snelle goede levering. Mooie potten en goed verpakt.
Tijdje geleden samples besteld. Deze waren van prima kwaliteit. De levering wijkte iets af, maar na telefonisch contact wel gekregen wat ik wilde. Nu eindelijk de panelen besteld van mijn keuze. De website gaf aan dat ze binnen 1 a 2 werkdagen geleverd zouden worden. Bleek toch langer te duren, mijn geld werd direct terug gestort. Thomas was zo vriendelijk ze direct in backorder te zetten met betalen bij levering. Na een aantal dagen heeft hij mij gebeld dat de panelen te leveren waren, veel eerder dan verwacht. Door eerlijke en directe communicatie van hem en het mooie product, kan ik niet anders zeggen dat ik super tevreden ben.
Dank je wel.
Onlangs Mexicaanse houtkachel aangeschaft via dit bedrijf.
Geweldige aankoop, contact en aflevering helemaal in orde.
Super tevreden!
Snelle service.
Goede kwaliteit vuurtafel. Had altijd tafel van Happy Coccooning. Maar deze is minstens net zo goed en veel goedkoper.
Geweldige ervaring bij godu,
De klantenservice is erg snel en duidelijk, ze leggen je alles wat je wil en moet weten uit. Ik heb na deze positieve ervaring gelijk 12 akoestische panelen besteld en deze kwamen de volgende dag al binnen, de kwaliteit van deze panelen zijn indrukwekkend, al helemaal als je naar de prijs kijkt wat erg betaalbaar is.
Al met al een topervaring.
Wat een top ervaring ik heb 2 dagen geleden een aantal akoestische panelen besteld, en ze waren de volgende dag al in huis. de prijs is geweldig niet teduur en je krijgt er echt super kwaliteit voor terug. De website werkte voorspoedig en het personeel die ik aan de telefoon had, gaf mij alle extra informatie die ik nodig had. Wat en geweldigen beleving!
Onlangs twee maal wat besteld en beide zendingen incompleet geleverd. Eerste zending werd netjes afgehandeld maar bij de tweede zending zit ik nog steeds te wachten op de missende delen. Hierdoor staat nu een project stil en wanneer ik de delen kan verwachten is men ook onduidelijk.Uiteindelijk is alles goed gekomen .

Snelle levering.
Goed verpakt, dus het kwam zonder beschadigingen aan.
Nette prijs voor deze tafel haard .

Antwort von Godu
Van bestellen tot levering uitstekend. Het product is nog mooier dan op de website te zien is, super tevreden!

Antwort von Godu
Levering zeer correct. Bestelde maat was niet meer voorradig, maar na contact met de klantenservice kregen we een iets langere maat voor diezelfde prijs geleverd. Top!
Panelen zijn prachtig van kwaliteit en het bevestigen met de bijgestelde kit niet moeilijk

Antwort von Godu
Heel blij met onze nieuwe gasbrander.
De service, mail verkeer en levering echt top!
Nogmaals super dank daarvoor.

Antwort von Godu
Inbouwbrander gekocht, goede levering mooi product. Dopje van de ontsteking miste of ben ik kwijt geraakt. Na wat mail contact nieuw dopje opgestuurd gekregen.

Antwort von Godu
Afgelopen maanden 4 plantenbakken Adezz besteld. Allen netjes volgens afspraak ontvangen. Eén van de plantenbakken bleek afgelopen zondag kapot te zijn. Daarover melding gemaakt bij Godu. Op maandag eerste reactie ontvangen, de dag erna al terugkoppeling dat ze in samenspraak met Adezz nieuwe plantenbak zouden leveren. Die is afgelopen donderdag volgens afspraak geleverd.
Service en kwaliteit blijkt gelukkig nog steeds te bestaan! Top geregeld Godu!

Antwort von Godu
Klantenservice is de top en in het bijzonder Thomas

Antwort von Godu
Beste Godu, ik was op zoek naar hardhouten plantenbakken waarvan ik er al twee elders had gekocht vorig jaar. Dus ben ik gaan zoeken naar dezelfde bakken van het merk Adezz maar dan in een kleinere maat. Toen ik bij Godu kwam waren deze op voorraad en heb ik ze besteld. Toen ze wilde uitleveren belde ze op dat er iets mis was gegaan. Geen vreemde verhalen maar gewoon eerlijk. Wat een goed gevoel als er nog mensen wel eerlijk zijn. Ze wilde nog iets sturen ter verzachting van alle ongemakken. Niet nodig eerlijkheid was voldoende. Ze hebben hun super best gedaan om alles a.s.a.p. te leveren.
Een verdiende 5 sterren voor Godu en met name voor Thomas.

Antwort von Godu
Very good fast delivery, we had an issue with a part that quickly broke, their reaction time was great. Happy customer

Antwort von Godu
Na 2x gebruik van Ooni een kapotte steen. Geen probleem voor Thomas, hij heeft snel een nieuwe geregeld zonder gedoe, top!

Antwort von Godu
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.