Een mooie vuurschaal gekocht voor in de tuin. Mooi stevig ontwerp en het vonkenscherm past perfect. Had een klein obstakel maar na het bellen met de klantenservice (direct contact met een medewer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn met onze kerk vanuit de binnenstad van Kampen naar kerk in IJsselmuiden verhuisd. Hier hebben we het een en ander verbouwd en ook een geluiddichte wand gemaakt en hiervoor een ruimte met verh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vuurtafel set gekocht bij Godu. Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De levering was vlot en was degelijk verpakt. Een prima Vuurtafel om makkelijk zelf in te bouwen. Op de website zijn nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godu heeft mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Onze 120 cm doorsnee vuurschuul werd netjes afgeleverd en we kunnen nu ons snoeiafval direct op de schaal leggen en genieten van ern gezellig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godu is de plek waar je begint met het zoeken naar nieuwe huis- en tuinartikelen. In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan plantenbakken voor binnen en buiten, vuurschalen, inbouwbranders, vuurtafels en nog veel meer waardoor je altijd de beste keus kunt maken! Wij bieden merkproducten met een hoge kwaliteit aan voor de scherpste prijs.
Gooimeer 6-12, 1411DD, Naarden, Niederlande
Waterschaal Cortenstaal
Ondanks het gewicht en omvang werd deze waterschaal op tijd geleverd als verassingscadeu voor mijn man.
Heel blij met deze vlotte service van de firma Godu
Dank u
vlotte en duidelijke bestelling, product werd netjes optijd geleverd. we hebben de vuurschaal besteld als geschenk voor de school waar onze zoon afgestudeerd is. We hebben de woorden 'vuur van 2025' aan de rand van de vuurschaal gelast.
top product
Na het bestellen dadelijk mail gekregen met duidelijke feedback over levertermijn.
Op de beloofde datum geleverd.
Goed verpakt.
En de pizza's zijn super lekker 👌
Super goede klantenservice!!! Onmiddellijk antwoord en correcte informatie!!! Vuurtje ook snel geleverd. Heel tevreden over ons vuurtje.
Prachtige wandpanelen van goede kwaliteit.
Snelle levering, netjes verpakt en goed contact met het bedrijf.
Na deze levering nog een bestelling gedaan, ook voor de buren die er heel blij mee zijn!

Antwort von Godu
De licht eiken Wandpanelen zijn zeer mooi en van goede prijs / kwaliteit. Wij zijn alvast heel tevreden met onze aankoop!

Antwort von Godu
gofire inbouwbrander set snel geleverd,tijdens bezorging ombouw glasplaat stuk gegaan,na contact werd nieuwe glasplaat bezorgd zonder kosten.
alle lof .
Goede service en een snelle levering van onze vuurschaal. Deze is super stevig en van een zware kwaliteit.
De site is duidelijk, de service is snel en de bezorger was erg behulpzaam door het pakket op een goede plek achter te laten. Hele fijne ervaring!
Snelle levering en goede klantenservice. Ik heb de gang en woonkamer bekleed met de akoestische panelen en het ziet er enrom warm en mooi uit!

Antwort von Godu
Prachtige akoestische wandpanelen. Verrijking voor onze nieuwe zolderkamer.
Geeft een goede demping van het geluid. Het was prettig zaken doen met de eigenaar.
Kan het iedereen aanraden!
Snelle goede service en levering. Ook goed verpakt zonder beschadiging. De chauffeur kwam kijken of hij de straat wel in kon met zijn grote vrachtwagen en wilde het tuinpaneel zelfs wel naar achter rijden. We zijn erg tevreden en het Adezz decoratieve tuinpaneel is prachtig!
Mooie panelen, 3 zijdig gefineerd alsof het echte latten zijn. Levering was super, werd netjes tot binnen gebracht. Goede spullen en fijne service
Correcte snelle levering en zeer goede communicatie.
kwaliteit voldoet aan de verwachtingen
Prima service. De levertijd bleek langer dan geadverteerd omdat we onze bestelling hartje zomer plaatsten. Bij de klantenservice kregen meteen iemand aan de lijn, duidelijke en eerlijke informatie over de levertijd en de optie om de order kosteloos te annuleren. De op de site vermelde levertijd werd aangepast.
Blij dat we geduld hebben geoefend, de terrashaard kwam op het aangekondigde moment en is super.
Heel goed bedrijf. Via WhatsApp contact gezocht en na overboeken kon ik de akoestische wandpanelen 15 min verderop ophalen bij een magazijn.
Kwaliteit van de panelen zijn zeer goed. Aan 3 kanten bekleed met houtfineer wat bij duurdere panelen van andere merken niet het geval is. Montage ging ook soepel en ook al had ik vragen gehad had ik deze kunnen stellen via de app waar snel op gereageerd word.
Al met al de 5 sterren meer dan waard.
Reeds twee maal bloembakken in cortensstaal besteld. Mooie kwalitatieve stevige bakken met mooie en sterke las. Correcte prijs, snelle levering, vlotte communicatie. Eigenlijk zoals het hoort te zijn, maar absoluut niet overal zo is. Top!
Zeer snelle levering en de vuurtafel is fantastisch!!!
Algemeen tevreden met de aankoop van mijn cortenstalen plantenbak. Had er beter de roestversneller bij gekocht want moet nu wachten tot hij zelf zijn patina creeerd.
Complete set: alles wat je nodig hebt om een vuurtafel te maken. duidelijke handleiding. alles zeer goed verpakt. Snelle levering. Gezellige sfeer onder onze overkapping.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.