Mega god oplevelse ❤️ jeg bestilte en str. 21, men blev kontaktet dagen efter med info om at skoen anbefales i en str. mindre pga målene på min søns fødder. Ændrede min bestilling til str. 20 og de pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig fin hjemmeside og utroligt hurtige til at sende. Dog et mindre udvalg og til priser som man godt kan forstå, men som samtidig er mange penge. Min mindste er hypermobil og derfor fik vi anbefa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu for tredje gang handlet hos de gode sko, da min lille datter går på tæer. Hvergang har jeg inden bestilling, ringet og fået den bedste vejledning af deres kompetente medarbejdere. Super ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig godt udvalg af sko til de særlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at få vurderet om de passede korrekt undervejs, o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Solrød Byvej 15, 2680, Solrød Strand, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har fået kyndig vejledning over mail ift. hvilke sko der bedst støtter mit barn. Jeg havde sendt føddernes mål ind og efterfølgende billede ift. at afgøre hvor bred skoen skulle være. Skoene er gode og passer helt perfekt.

Antwort von Godesko.dk
Jeg har benyttet GodeSko.dk siden 2017. Jeg har altid været tilfreds med deres ekspertise og service. De har et stort udvalg af sko til børn med særlige støttebehov, som begge mine drenge har stor gavn af.
Jeg anbefaler også altid GodeSko.dk til andre forældre, hvis børn har brug for ekstra gode sko.
Eneste minus er, at man ikke får gratis fragt til ens eget hjem, når man lægger ordrer for over 1000 kr. eksempelvis. Det ville være god stil.

Antwort von Godesko.dk
Fin og brugbar fjern vejledning ifh til hvilke sko der ville passe vores søn bedst. Dernæst hurtigt levering.
Vil helt sikkert købe flere sko hos jer. 😃

Antwort von Godesko.dk
Super god og hurtig service. Meget kyndig og kompetent vejledning via mail med konkrete forslag til sko. De hjalp os i efteråret med at finde vinterstøvler og indesandaler til vores hypermobile datter - og sikke en forskel det gjorde for hende. Indenfor en måned efter hun fik indesandalerne på, begyndte hun at løbe og finde mod til at kravle op og ned af ting og gå på trapper. Pædagogerne i hendes vuggestue pointerede det endda overfor os. De varmeste anbefalinger herfra - jeg vil til enhver tid anbefale GodeSko!
Ved seneste handel havde jeg skrevet en kommentar/spørgsmål til min ordre, og tænk engang; der kom et svar med retur på min følgeseddel på den vare jeg havde bestilt. Det er altså god service.

Antwort von Godesko.dk
Virkelig god og nem hjemmeside. Og da jeg modtog sandalerne var der en lille håndskrevet note omkring at jeg havde lavet voksemål en smule for stort og det skulle jeg være opmærksom på :) det syntes jeg er stor dedikation og proffesionalitet.

Antwort von Godesko.dk
Super god service hver gang, også ved ombytning... Kan varmt anbefales.

Antwort von Godesko.dk
Jeg er så glad for at have fundet denne side - det har været en kæmpe hjælp ift. at finde de rigtige sko til vores hypermobile dreng. Skriver man om et spørgsmål, bliver mailen besvaret lynhurtigt.
En klar anbefaling! :-)

Antwort von Godesko.dk
Altid god og kompetent vejledning. Super service. Både online og fysisk 👌 Har handlet her siden 2022.

Antwort von Godesko.dk
Kan på det varmeste anbefale godesko.dk. Jeg havde en indledende telefonsamtale med Malene som var utrolig vidende om vores barns udfordringer som tågænger og kom med rigtig god vejledning uden at presse et salg igennem, men for at hjælpe os. Vi fik løbende hjælp over mail ift hvilke sko vi skulle vælge ift tågang. Han har kun gået med sine indesandaler i to uger men vi kan allerede se hvor meget det hjælper, og vi havde faktisk mistet troen på at noget kunne hjælpe,efter at have været igennem rigtig meget træning og behandling. Vi er meget begejstrede og har allerede også købt udendørs sko til tågængere. Kæmpe anbefaling!

Antwort von Godesko.dk
Altid god vejledning, og hjælp til at finde de rette sko. Godt udvalg, så der stadig kan vælges, på trods af særlige støtte behov.

Antwort von Godesko.dk
Dejligt at man trykt kan købe sko til sit barn.
God service og rådgivning.
Hurtig levering.

Antwort von Godesko.dk
Super god vejledning og imødekommende personale, som hurtigt fornemmer, hvad barnet har brug for. Her menes f.eks, at det fornemmes, at barnet er lidt tilbageholdende ved nye mennesker og derfor træder personalet i baggrunden og lader forældrene tage lidt over i det omfang, som er nødvendigt.

Antwort von Godesko.dk
Tak for fantastisk god service og meget hurtig levering af varerne som kom dagen efter 👍bestemt et sted der kan anbefales og som man vender tilbage til 🥹

Antwort von Godesko.dk
Fint udvalg og hurtig levering. Første gang jeg har bestilt sandaler med ekstra støtte herfra.

Antwort von Godesko.dk
Den bedste service uden tvivl !
De står altid klar til af vejlede omkring str. 😊 med to meget bløde børn som vokser med raketfart er det uvurderligt.

Antwort von Godesko.dk
Meget fin service, hjemskaffelse af pt udsolgte varer og herefter hurtig levering.
Kan trygt anbefale handel via Gadesko’s hjemmeside.
Hilsen glad kunde 👣

Antwort von Godesko.dk
It was a good experience with you. We find a good and fit sandals for my son who has a special need .
Thank you so much!

Antwort von Godesko.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.