Mega god oplevelse ❤️ jeg bestilte en str. 21, men blev kontaktet dagen efter med info om at skoen anbefales i en str. mindre pga målene på min søns fødder. Ændrede min bestilling til str. 20 og de pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig fin hjemmeside og utroligt hurtige til at sende. Dog et mindre udvalg og til priser som man godt kan forstå, men som samtidig er mange penge. Min mindste er hypermobil og derfor fik vi anbefa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu for tredje gang handlet hos de gode sko, da min lille datter går på tæer. Hvergang har jeg inden bestilling, ringet og fået den bedste vejledning af deres kompetente medarbejdere. Super ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig godt udvalg af sko til de særlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at få vurderet om de passede korrekt undervejs, o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Solrød Byvej 15, 2680, Solrød Strand, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg købte 4 farver skocreme, farver som jeg har haft svært ved at finde og er utroligtakbwmmwlug for købsoplevelsen

Antwort von Godesko.dk
Hurtig og god service. Detaljerede og præcise beskrivelser af skoene, herunder vejledning ift. størrelse. Jeg købte et par sko til min søn, og herefter hurtigt et par sandaler, da skoene var helt rigtige og i god kvalitet. Det bliver ikke de sidste par, jeg køber hos Gode Sko.
Som bonus har ergoterapeuten, på min søns specialskole, anbefalet Gode Sko til børn med hypermobile led og nedsat muskeltonus.

Antwort von Godesko.dk
Personlig og brugbar vejledning via mail. Både til køb af vores datters aller første par sko og nu til de næste par. Både jeg og min datter er glade for både sko og sandaler som vi har købt hos Godesko.dk.
Vi vender tilbage igen når det bliver tid til nye sko.

Antwort von Godesko.dk
God service og nyttige produkter der gør en forskel for dem der har brug for det. Vi vender tilbage en anden gang!

Antwort von Godesko.dk
Malene er simpelthen et fantastisk menneske! Vi har været ude forbi hende flere gange og sidst hjalp hun telefonisk.
Hun sælger gode sko til gode priser og vi køber altid igennem Godesko.

Antwort von Godesko.dk
Jeg har haft købt sandaler 2 gange og været godt tilfreds. Har efter købt “rigtige” sko som blev meget grimme efter et par timer. Hele snuden blev slidt af. Henvendte mig til kunde service med det samme og fik svar på at det kan de gøre ved de fx bliver slidt på asfalt og jeg kunne købe en hvid farve. Det ændre ikke på snuden er ødelagt og det er kun blevet meget værre efter 1 uges brug. Jeg Svarede også tilbage det er jeg klar over sko bliver slidt. Men nu er det børne sko og forventede deres design kunne holde til mere end 2 timer og en til pris på næsten1100,- kan man godt forvente lidt mere. Har herefter ikke fået svar. Så deres kundeservice er dårlig. De har fået 2 stjerner for de 2 gode sandaler jeg har modtaget. Så er produktet fint er det jo dejligt, men er der nogen indvendinger er der ikke noget hjælp at få, andet end du kan købe noget mere og prøvet at dække huller med hvid farve

Antwort von Godesko.dk
Kære Gode Sko, Normalt er jeg ikke til anmeldelser men I gør en kæmpe forskel og jeg prøver virkelig og sprede jeres navn alle steder. Vores datter fik det første par sko fra jer da hun var omkring 1 år gammel og overhovedet ikke kunne gå. Det virkede helt gak men det var vores sundhedsplejerske der anbefale det grundet bløde led. Hun kendte til jeres forretning og anbefalede jer. Vores datter begyndte først og gå da hun var 2 år gammel og er blevet fuldt tæt af læger mm. Alle har givet udtryk for, at det har gjort en kæmpe forskel for hende og gå med det rigtige fodtøj. Det er her I kommer ind i billedet. I har ramt plet stort set hver gang og man kan se hvordan hendes holding er så meget bedre når hun er iført sko fra jer. Vores eneste udfordring er at vores datter har utroligt brede fødder så nogen gange har vi været udfordret med jeres udvalg. Vi har lige kastet os over en åben sandal - selvom jeg var meget skeptisk - Igen har I ret - hun elsker og havde dem på og hendes fødder trives i dem. Tak for jer - jeres altid hurtige og hjælpsomme svar. Håber mange flere vil få øjnene op for jer og se den effekt gode sko har på vores børn. Jeg har nævnt jer flere gange på børneafd. på Hillerød. Her ønsker lægerne, at der kommer meget mere fokus på fodtøj.
Vi vil forsat handle hos jer og hvem ved måske ses vi i dag I jeres showroom selvom jeg må sige at det fungere så perfekt med online rådgivning. De bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Mette

Antwort von Godesko.dk
Så god overblik på hjemmesiden.
Den bedste kvalitet i produkterne og den bedste service i verden!
Vores pige har lært at finde balancen med jeres sko

Antwort von Godesko.dk
Den lynhurtigste service og rigtig godt udvalg. Sandalerne har givet mit barn den sidste sikkerhed til at gå selv.

Antwort von Godesko.dk
Har købt hos Godesko flere gange. Super service hver gang.

Antwort von Godesko.dk
Hurtig forsendelse og rigtig fine sko, der støtter godt. Og så kunne man se på følgesedlen at den var tjekket igennem ift. om størrelsen passer til det fod-mål vi satte ind.

Antwort von Godesko.dk
Fantastisk butik hvor man kan få hjælp til at finde de sko der passer bedst til barnets behov. Stort sortiment. Hurtig og effektiv kundeservice.

Antwort von Godesko.dk
Altid god og hurtig kundeservice. Og så bare nogle fantastisk sko de har, til små fødder der har brug for lidt ekstra støtte ☺️

Antwort von Godesko.dk
Børnelægen anbefalede sko med god støtte og solid bund til vores barn på tre år, som havde smerter pga. platfodethed og kalveknæ. Hun har ikke klaget over smerter, siden hun fik sine nye sko.

Antwort von Godesko.dk
Vi er for det meste meget glad for butikken, især fordi der ikke er andre muligheder for børn med særlige behov for støttende sko i Danmark. Deres kundeservice er meget god.
Den eneste betænkelighed jeg har med butikken er, at der meget ofte mangler skostørrelser. Hver gang du skal købe nye sko (hvilket er næsten hver anden måned nu for vores dreng), den næste størrelse i den model, du købte sidst, er ikke tilgængelig. Igen med at gætte på, hvilken model passer til dem!
Selvom butikken rådgiver dig, engang var der kun tre tilgængelige modeller i den størrelse, vi havde brug for.

Antwort von Godesko.dk
Virkelig god rådgivning, service og produkter.

Antwort von Godesko.dk
Det eneste sted jeg køber sko til min datter med meget hypermobile led, fødder uden svang og meget bred fod! Danmarks bedste service og hjælp! ❤️

Antwort von Godesko.dk
Kunde igennem 8 år, og er super tilfreds, lækre produkter og dejligt med hurtig ekspedition. Har et ønske om sko/støvler også i +40…. Kunne være dejligt og kunne fortsætte med at købe vores søns sko ved jer.

Antwort von Godesko.dk
Det eneste sted, vi køber sko til vores datter med bløde og hypermobile led. Topgod service og vejledning!

Antwort von Godesko.dk
Vidunderlige produkter. Købte et par gummistøvler - som selvom de er købt til at kunne have en ekstra sol i - sidder godt fast på foden og gør, at han går virkelig fint i dem

Antwort von Godesko.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.