Glostrup biler har et stort og fornuftigt udvalg af specielt Mercedes biler. De er fornuftigt prissat og den jeg købte lever fuldt ud, op til mine forventninger. Hele opstarten med det første møde me... Mehr ansehen
Meget imødekommende, venlig, rolig og kompetent sælger (Tibet), som tog sig god tid til at forklare/fortælle om bilen, både ved første besigtigelse og i særdeleshed ved afhentningen. Han er yderst b... Mehr ansehen
Mega fed sted, sindssyg god service, flotte biler til rimelig priser, man bliver taget med alt alt Hva der sker, skarpe og hurtige medarbejder. Kan klart anbefales hvis man er på udkig efter ny bil,... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, dejligt smil på læben og hjælpsom. Ville klart anbefale at komme her, hvis du leder efter en dejlig bil. 😃
God handel og god service så +++++ her…
God handel og god service så +++++ her fra.
Jeg købte for et par dage siden en bil…
Jeg købte for et par dage siden en bil hos Glostrup Biler.
Det var en rigtig god oplevelse.
For mig er det en rigtig stor ting at købe en bil.
Jeg fik en rigtig god behandling og det føltes trygt og godt. Så jeg kan varmt anbefale Glostrup Biler.
Fantastisk service
Fantastisk service, kan kun anbefales 😃😃
Venlige og imødekommende også når jeg…
Venlige og imødekommende også når jeg kommer tilbage med en reklamation
Har købt 2 biler hos Glostrup Biler
Har købt 2 biler hos Glostrup Biler
Er meget tilfreds super service
Det gik fejlfrit
Det gik fejlfrit.
Behagelige mennesker at snakke med og meget medgørlige.
Kan godt anbefales.
De bør få 0 stjerner
De bør få 0 stjerner
14/5-2025 købte jeg en bil hos Glostrup Biler.
Jeg har været rystet siden købet!
Jeg prøvede bilen inden køb, sammen med en veninde. Den var lækker at køre i, men anlægget virkede ikke, højttalerne skrattede og jeg prøvede sædevarmen, da dette var vigtigt for mig, da jeg har enorm mange smerter.
Sædevarmen virkede på passagersiden, - dog ikke i ryggen.
På Føresiden virkede varmen slet ikke. Jeg fortalte alt dette til forhandleren, som så vitterligt bad mig om at betale en MERPRIS, altså udover den pris jeg så på nettet, - fordi reparation af sædevarmen ville koste ca. 4500,-
Jeg blev meget paf og sagde så at jeg da absolut ikke ville betale for at bilen ikke levede op til salgsannoncen!
Sædevarmen skulle så fikses. Samt lygten som ikke virkede - anlægget/højttalerene virkede sørme heller ikke. Motorlampen lyste med det samme. Noget var galt. Ville Glostrup Biler hjælpe? Nej! Jeg måtte betale for at få lavet bilen/partikelfiltret på et andet værksted.
Tilbage til sædevarmen.
Jeg stilllede bilen ved Glostrup Biler to gange, da den skulle fikses. Ingen lånebil.
Bilen kunne ikke laves; så den skulle til en anden mekaniker, som JEG skulle kontakte. Jeg måtte undvære bilen af to omgange, da den eksterne mekaniker heller ikke kunne lave sædevarmen.
Igen ingen lånebil!
Bilforhandleren kontaktede mig efter jeg den 26/12 var meget træt af den behandling samt ligegyldighed over min defekte bil, og tilbød mig at jeg enten kunne få 1500,- som reservedelen kostede, ellers ville han købe reservedelen.
Jeg spurgte ham så om hvem der skulle lave bilen. Det var han ret ligeglad med. Jeg skulle selv betale!
Jeg blev ret vred IGEN og snakkede så med hans kollega, som gav mig ret i, at jeg selvfølgelig ikke selv skulle sørge for en mekaniker.
Jeg fik så aftalt at bilen kom ned til den eksterne mekaniker for tredje gang. Blev bilen lavet? Fik jeg lånebil? Nej!
Den eksterne mekaniker havde endda kørt i min bil, samt røget i min bil! Ikke ok! Pludselig har passagersædet ingen varme, efter bilen var til rep. 😡 var Glostrup Biler ligeglad?! Ja!
Jeg har optaget alle telefonsamtaler med både Glostrup Biler, som var meget flabet, samt den eksterne mekaniker!!
Hold jer fra Glostrup Biler!!!! Så dårlig service
Føler sikkerhed under køb.
Søde og rare mennesker, meget hjælpsomme i forhold til mit køb af bil.
Meget effektive og er søde til at tage sig af ting og oplyse omkring ting på bilen samt stå med dæk ved behov af køb.
Kan kun give 5 ud af 5
Kan kun give 5 ud af 5, flinke sælgere og værksted. Man er i trygge hænder hos Glostrup Biler.
Glostrup biler har et stort og…
Hele opstarten med det første møde med Tibet og efterfølgende prøvekørsel og forhandling omkring min gamle bil var til topkarakter. Den blev fornuftigt landet så alle var glade. Kan kun anbefale Glostrup Biler.
Super god og professionel service
Super god og professionel service, fra start til slut.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Fantastisk service hos Glostrup Biler! Personalet var venlige og professionelle, og hele købsprocessen var nem og tryg. Bilen blev leveret i topstand. Kan varmt anbefales!
Super service, meget imødekommende personale. Jeg er yderst tilfreds med mit køb, og rigtig dejligt med rådgivning samt vejledning i forhold til det er mit første bilkøb.
Stor anbefaling herfra til bil interesserede der skal købe bil. 🤩
Yderst serviceminded og imødekommende
Yderst serviceminded og imødekommende. Nemt at booke tid og ingen lange ventetider når jeg har skulle til.
Fantastisk service og en tryg handel
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Glostrupbiler. Servicen var venlig og professionel, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. Personalet var hjælpsomme og besvarede alle mine spørgsmål på en ærlig og grundig måde. Handlen gik hurtigt og problemfrit, og bilen levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg kan varmt anbefale Glostrupbiler til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler.
Fantastisk service og oplevelse
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Glostrup Biler. Personalet var professionelle, hjælpsomme og ærlige hele vejen igennem. Købet gik hurtigt og uden problemer, og bilen lever helt op til mine forventninger. Jeg kan klart anbefale Glostrup Biler til andre.
The best
Absolut anbefaling herfra.
Absolut anbefaling herfra.
Alle aftaler, skriftlige og mundtlige, overholdt 100%.
Nr.2 Mercedes vi har købt og vi er…
Nr.2 Mercedes vi har købt og vi er fuldt ud tilfredse! Super service og biler til fair priser.
Super nem og hurtig handel
Super nem og hurtig handel!
Tibet gav et fair og fint bud på min bil, han var seriøs og stod ved sit ord og prisen da jeg dagen efter kom med bilen.
Handlen blev afsluttet hurtigt og problemfrit! God service og venlig mand!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.