Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Ovenud god service, fornuftige priser og kvalitetsarbejde. Har igennem mere end 30 år belemret værkstedet med flere (gamle) biler. Får altid en venlig og forklarende behandling - og lidt ekstra med... Mehr ansehen
Vestauto, Albertslund er uden sammenligning det bedste værksted, jeg nogensinde har haft. Og jeg har haft bil i 42 år :-) De er dygtige, jeg stoler på deres vurdering og dømmekraft. Deres arb... Mehr ansehen
vestauto, vestauto aps, vestauto.dk, biler, værksted, mekaniker, stenslag, dækservice, lapning af dæk, ruder, 4 hjulsudmåling, afbalancering, sulfi, gulli, meko card, finansiering af bil, udbetaling, garanti, fdm test, a test, a plus, bestille tid syn, latif, vestegnens autoservice, brugte biler, billige biler, sexede biler, fede biler, autogummi, motoservice, olieskift, service, stor service, lille service, tandrem skift, sølvmedalje, kvalitet, tillid, førstegangskøber, forsikring, daf, bildæk, anlæg, mercedes, skoda, toyota, golf, volvo, honda, hyundai, seat, accent, nissan, mitsubishi, space wagon, bmw, audi a6, glostrup auto, peugeot, citroen, ford, renault, bilia albertslund, altid en go bil, billig bil, vallensbæk autoservice, taastrup bilcenter, bilcenter, automobil, autocenter, centrum biler, roholmsvej, roskildevej, autoforhandler, bilforettning, bilhandler, bilforhandler, motorcykel, bremsevæske, bremseprøve, nysyn, syn af bil, nybillist, nybilist, skade på bil, forsikringsskade, forsikringskade, kasko, daf, ansvar, uheld, reservehjul, lavprofil, alufælge, alu fælge, chromfælge, vask af bil, vestegnen, fiat, omsyn, mekonomen autoteknik
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg havde en dårlig oplevelse hos denne uegnede autoforhandler. Jeg var ude og prøvekøre en bil, og det hele virkede egentlig fint i starten. Da jeg efterfølgende spurgte, om prisen var til forhandling, fik jeg et svar på 100-500 kr. hvilket vi ærligt talt troede var en joke, så min kammerat begyndte at smile. I stedet for at tage det professionelt, kom sælgeren med en flabet bemærkning og sagde, at vi bare kunne tage til en lokal forhandler, som tidligere har været pizzeriaejer. Det var fuldstændig unødvendigt og respektløst. Jeg gjorde ham opmærksom på, at hans tone var uprofessionel og flabet, især når vi blot stillede et helt normalt spørgsmål om prisforhandling. Man forventer en vis seriøsitet og respekt som kunde, men det var der desværre intet af her.
Kan ikke anbefale stedet, hvis man ønsker en ordentlig og professionel behandling

Antwort von Vestauto
VestAuto/Mekonomen, Roskildevej 18A gav mig super god service via Sami Latif i december 2025 - januar 2026, da jeg mødte op for første gang i et usædvanligt tiltalende kontorlandskab fyldt med grønne planter og skulle bestemme mig for køb af en kun lidt brugt Opel, der stod og skinnede gulgrøn udenfor døren. Jeg fik god tid til at bestemme mig, især da det var hen over jul og nytår, og skadeserstatning for gammel bil endnu ikke var opgjort, men kommunikationen forløb helt fint. Servicebogen var på plads. Bilen kører fint. Kan varmt anbefales.
Fik en god oplevelse, god service og jeg fik en god VW UP. Forhandleren var god at snakke med, og tog sig også tid til at ringe til banken for at opklare nogle ting mht. lån.
Har lige solgt en bil til Vestauto.
Super god kommunikation med Sami.
Alt kørt efter aftale.
Jeg skulle købe en fin Volkswagen UP hos Vestauto, jeg fattede ikke en skid af alt det man skulle i gennem med ansøgning af lån, forsikring osv.
jeg blev hjulpet så godt i gennem det hele, af den sødeste forhandler. Han gjorde tilmeld alt for jeg fik bilen med hjem samme dag nysynet. Skud ud til Sami :))
Derfor 5 stjerner her fra!
Jeg var med min kusine inden og købe en bil! Det var simpelthen den bedste behandling hun fik.☺️
Udover det var jeg i et andet forsikringsselskab, hvor jeg gav mange penge, men fik hjælp af til at skifte til gensidige forsikring, og sparet 6000kr om året, på jeg sparet på min selvrisiko også.
Kæmpe anbefaling herfra!
Hvis i skal have en ny god bil, med god service, så gå til Sami :)
Dygtige, servicemindede og ærlige mennesker. 5 stjerner.
Vi har netop solgt vores Ford Focus til Vestauto. Det har simpelthen været så fin en oplevelse. De har klaret alt, og vi stod med pengene sat ind på kontoen, da vi gik ud af døren. Vi blev endda kørt til toget. De er så ordentlige og søde.
Den 25-08-2023 købte jeg min Ford Focus, 2005, 175.000 km, 26.500 kr. Bilen var godt vedligeholdt. Der var lidt rust, som man kan forvente, men det fjernede de/malede over så den så pænere ud. Bilen blev udleveret nysynet og rengjort.
Dette var min første bil, og Vestauto var super gode til at hjælpe mig med at forstå og informerer mig om hvad jeg skal være opmærksom på med dette køb. For eksempel gjorde de mig opmærksom på at batteriet muligvis skal udskiftes på et tidspunkt, og at jeg være obs. på bilen når det bliver vinter ift. at kunne tænde den.
Den 31-08-2023 fik jeg lavet tonede ruder og det var et imminent arbejde, og jeg har været meget glade for de tonede ruder.
Alt i alt er jeg virkelig godt tilfreds med købet og med hele forløbet. Jeg har kun det bedste at sige om Mekonomen Vestauto, og vil klart anbefale dem samt bruge dem fremover.
Fantastisk service og kompetent personale. En kæmpe anbefaling herfra.
Jeg fik en meget høflig, respektfuld betjening.
Alting blev gennemgået grundigt og reelt med bilen, papirer og syn af bilen inden salg.
Jeg følte mig rigtig godt behandlet.
Rare mennesker.
Service og nye dæk
Super god service og fornuftig pris 😀😀😀
Købte en fin Opel Corsa fra 2010. Velpasset fra tidligere ejer inkl. Fuldført servicebog m. m.
Gode fleksible kommunikationsveje med Vestauto. Seriøs ved aftaler, samt lige tid til et ægte smil. Gensidig forståelse af behov. Vestauto, Albertslund kan varmt anbefales:)
Super godt og hurtig reparation da stressen meldte sig ved akut skade super mekaniker pris osv osv
Ovenud god service, fornuftige priser og kvalitetsarbejde.
Har igennem mere end 30 år belemret værkstedet med flere (gamle) biler. Får altid en venlig og forklarende behandling - og lidt ekstra med hjem i form af venlig og ærlig betjening, når bilen har været til rep. eller service.
Jeg kan klart anbefale dette værksted!
Det var en super, god behandling, kompetente personer, jeg vil give de bedste anbefalinger til vestauto, tak for god handel.
Som altid en rigtig god service når jeg sender min bil over til Vestauto.
De har reddet mig utallige gange efterhånden og altid til en fornuftig pris.
Jeg har lige fået min bil tilbage, nyserviceret, nysynet, vasket og støvsuget, mega luksus :)
Har brugt dem nogle gange efterhånden og synes de gøre det rigtigt godt og fortjener ros.
Jeg har sammen med min Far Christian Kongsted været hos Vest auto mange gange, Fordi men Far købte flere biler hos Vest auto. Men uha det lader til at min Far er blevet rigtigt godt og grundigt snydt og bedraget, det finder vi så ud af nu hvor vi er ved at rydde op efter min Far, der står 3 biler som vi ikke kan finde reg. attester på trods bilerne er for længst betalt, det ser ud til at vest auto nægter at udlevere de 3 reg. attester, så bilerne kan blive kørt til skrot.
Min Far var en hædersmand han fortjente ikke at blive snydt og bedraget, ja han var også den type det fattede tillid til alle og forventede aldrig løgne og uærligehede.
venlig hilsen
Daniel 52231966 Ck Transport
Jeg stod med et akut problem med min kassebil, som Vestauto løste godt og hurtigt, så jeg kunne komme videre. God service, fair pris og god kommunikation.
Jeg anbefaler Vestauto.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.