Servizio vergognoso inaffidabili tre ore e mezza aspettando il carro attrezzi mi dovevano far parlare con l'autista e ci hanno messo un'ora per parlare chiamavo e non rispondevano non lo consiglio ca... Mehr ansehen
Två saker som är riktigt dåligt, först hantering om försäkring och självrisk man vet inte vad man betalar för man har ett dåligt backup om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.... Mehr ansehen
Vid beställning fick jag ett pris på ca 100 euro. När jag hämtade bilen så tillkom försäkring på150 euro. Vid betalning så fick jag betala 187 Euro. Dålig information om hyresvillkoren. Väntar g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket dålig atityd från uthyrningsföretaget. Försöker tvinga på folk sin extraförsäkring. Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betal... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Globalcar.se ger dig möjlighet att jämföra priser på över 550 av världens största hyrbilsbolag i 175 länder på över 30 000 destinationer i världen. Globalcar erbjuder ett enkelt och säkert bokningssystem via CarTrawler, en av världens ledande hyrbil bokningsmotorer. Du fyller i dina önskemål av bil, uthyrningsperiod samt eventuella tillägg och får därefter din bokningsbekräftelse direkt till din emailadress – Enkelt och Säkert!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Utmärkt bil men spansk skyltning...
Att få ut bilen på Las Palmas flygplats till rätt pris var inte helt lätt och ganska tidskrävande, men bilen (Mercedes Vito diesel) uppfyllde alla våra krav och fungerade utmärkt. Att lämna igen bilen gick smidigt när man väl hittat inlämningsdisken, som inte var belägen där skylten berättade, intill de andra firmorna.
Billeien gjennom Globalcar fungerte meget bra.
Bilen sto til forventningene.
Før bekreftelse på at bil var funnet til mitt formål var ok, men det er unødvendig å sende så mange remindere på at dere har tatt tak i saken.
Avlevering på flyplassen i Ørsta var overraskende. Hadde vært fint med info om at det ikke var mennesker der til å ta imot bilen. Drop nøkkel i kasse er jo helt greit, men kunne vært greit å vite på forhånd. Opplysning om hvor man eventuelt kunne ringe hvis det var noe å diskutere kunne vært oppgitt ved avhenting av bilen i Molde.
Bondefangere!
Hold jer/ dig fra at leje ved globalcar / goldcar rental!
På 4 dages rejse til Faro - Portugal lejede vi bil hos ovennævnte firma. Prisen forud EUR 10.70, at betale i lufthavnen, Faro
EUR 46.00. Selvrisikoforsikring Mondial Assistance Europa
DKK 180,00. Ialt DK 605,00.
I Faro kl. 24 oo selvrisiko m.v. EUR 900.00, forsikring incl.
billeje ialt DK 1380,73 eller EUR 185.00!
Pris for 4 dages leje DK 340,00 pr dag!
Oprindelig pris hjemmefra DK 105,00!
Konklution: Hold jer langt væk fra globalcar / goldcar!
Fungerar perfekt!
Kan rekommenderas till andra som vill hyra bil. Bra pris, bra service.
Nemt, hurtigt og ingen overraskelser!!!
Nem hjemmeside, hvor du hurtigt klikker dig igennem til udlejning af en bil.
Jeg kan varmt anbefale Globalcar, og vil fremover ikke tøve at benytte mig af disse igen.
Tak for en god oplevelse!!
Worst Car service I have ever experienced
I will never rent again through global car or avis/budget for that matter. A week before leaving for the trip I email to ask about what fees I would have to pay when picking up the car. They replied saying the only fee was a >200$ fee I was expecting. When arriving I was asked to pay more than 1000$ in fees!!! They said it was in the contract. I will look more closely into these things next time but for replying to an email with a completely different number and ALSO FOR ADVERTISING AS A NO HIDDEN FEES COMPANY they sure pulled the wool over my eyes.

Antwort von Globalcar
Totalt sett nöjda, men vissa problem vid hämtning av bil.
Mycket bra bil dock fungerade inte fjärrkontrollen hela tiden.
Oklart på vilket våningsplan bilen skulle hämtas, tog oss ca en timma innan vi fann den. Tyvärr ingen att fråga. Överallt obemannat.
Gäller även i viss mån då bilen skulle återlämnas.
Mörkad kundhantering
om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.
det andra man har inte avtal med er ni bara slingrar er ifrån ansvar
ni gör bara marknaden svårare för kunder.
hoppas marknaden inte forsätter åt det här hållet.
Kunde inte vara bätre
Helt nöjd
Skulle rekomendera till andra.
Ingen krångel allt i tid.
Good service but beware the 'return empty policy.'
The service from pick up at the airport was good as was the service at the desk. I have no complaints at all really bar 2 x points.
1. Beware the 'return the car empty policy' - most folk are extremely unlikely to drive 500+ Km in a week! For example, I returned the car 1/2 full, so in effect paid for 40Euro of fuel I did not use.
2. The extra insurance cover: Most people buy a Mondial type policy prior to departure, as I did. If you do not use Dickman's own, they still take a 300 Euro deposit!!
Dubbelt så dyrt vid betalning, som priset vid beställning
Dålig information om hyresvillkoren. Väntar gärna på ett svar av Er,
hur detta kan vara möjligt.
M.v.h
Valter

Antwort von Globalcar
Hyrde bil i Rom
Åkte med bil från Rom till Neapel. Allt gick jätte smidigt!
Jag gillar dock inte att man reserverar 1000 euro på kortet ifall nåt skulle hända. Italienare kör helt galet, var lite nervös över att få en repa eller buckla på bilen.
Men vi hade inga krångel alls!
Allt fungerade perfekt
Inga problem allt var smidigt. Bilen var helt perfekt för oss.
Tack
snabbt, smidigt samt mycket bra priser på era hyrbilar
Allt har gått som planerat.
Enkelt, snabbt och smidigt
Allt gick smidigt. Servicen vid uthämtning av bilen gick fort. Personen bakom disken var fåordig men konkret. Minus då jag fick fråga efter en karta vilken var begränsad.
Ej tillfredställande.
För lång väntan för att hämta bilen, jag fick köa i 90 minuter, samt jag fick inte bilen som jag hade valt.
Återbetalningen fungerade!
Bokning av bil fungerade tillfredsställande.
Tyvärr så är överrensstämmelsen mellan vad som är OK mellan Globalcars och biluthyrningsföretaget inte bra.
Enligt Globalcar är det OK att köra i bland annat Tyskland, men det är inte OK enligt uthyrningsföretaget. Uthyrningsföretaget ville ha 25% mer i betalning. Vid avbokning skulle uthyrningsföretaget avboka hos Globalcar, vilket inte skedde, varvid jag blev debiterad hyreskostnad av Globalcar.
Vid kontakt med Globalcar skedde återbetalning av alla avgifter, så den kostnad jag fick var kursförlusten vid betalning av Euro.
Globalcar skötte sig bra, men bör se till att biluthyrningsföretagens åtaganden stämmer överrens med vad som lovas i avtal med Globalcar.
Smidigt!
Allt fungerade mycket bra. Var uppmärksam vad som står i kontraktet. Om du inte kör långa sträckor så lönar det sig att du själv tankar upp bilen innan återlämning. I vårat kontraktet stod angivet att vi skulle lämna full tank vid återlämning men ändå skulle vi enligt biluthyrningsfirman betala för hela tanken oavsett hur mycket eller lite vi förbrukat. Men jag visade kontraktet och de fick ändra sig. De tjänar förstås på om du lämnar bilen med bensin kvar!
Vid återlämning var det ca 2 timmars kö då många skulle hämta ut sina bilar. chauffören som skulle skjutsa in oss till flygplatsen talade om för oss att vi ej behövde vänta i kön för att få ut vår deposition. Det ordnade han efteråt. Pengarna kom in på kontot som utlovat.
Meget godt fornøyd.
Enkel bestilling.
Hurtig rask levering av bil.
God og stor bil i mellomklasseen.
Jag är nöjd med hyrbilen i Aten
Hämtning på flygplatsen till Auto Union fungerade utmärkt liksom retur till flygplatsen efter inlämning.
Bilen motsvarade mina förväntningar och fungerade som den skulle.
Bra pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.