Ik kreeg heldere antwoorden op mijn vragen voor ik bestelde. Het bestelproces liep normaal, ik gaf aan om puntjes te zetten op de plaats van mijn pupil (voor juiste centreren) en dat werd als een meer... Mehr ansehen
Zeer vriendelijk en goed geholpen! De prijzen van de brilglazen zijn scherp ten opzichte van de gewoonlijke opticien. Voor de helft van de prijs heb ik nu zelfs drie brillen in plaats van twee. Ideaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een cataract operatie had ik mijn multifocale bril niet meer nodig maar wel een leesbril. Diverse leesbrilletjes gekocht in supermarkten, die waren echt niet zo goed. Glazoo heeft van mijn multifo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.
Oppelsenweg 87, 3520, Zonhoven, Belgien
- 011 76 63 67
- info@glazoo.be
- glazoo.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Het allemaal perfect verlopen, snel en vakkundig.
Eigenlijk geef ik alles een ruime voldoende.

Antwort von Glazoo
The process was quick and…
The process was quick and straightforward, and the new lenses in my favorite frames are great!

Heel content!!
Heel content!!
Goeie service, goed werk.
Duurt wel wat lang voor pakketje bij jullie aankomt.
Maar anders zeker héél tevreden 👍

Antwort von Glazoo
Hoe kan ik tevreden zijn ?
Hoe kan ik tevreden zijn ?
Mijn montuur is beschadigd teruggekomen (er is een las van één van de kanten losgekomen)
Ik kan minder duidelijk lezen dan voorheen het geval was ...
Mijn leesbril is al weken onderweg, en die heb ik het meest nodig ...

waardeloos bedrijf
waardeloos bedrijf. Je besteld multifocaal en eindigt met een leesbril. Maar je hebt wel betaald voor multifocaal. In 1 maand ook nog eens bijna 50% duurder geworden voor dezelfde glazen. Dus laat maar. Service kennen ze niet. Je mag wel komen maar lossen het niet op. En waarom? Omdat ze het druk genoeg hebben. Nou voor ons niet meer. We zijn naar brillenglazen(.com) in NL gegaan €75 goedkoper met superkwaliteit.
En antwoord op uw reply; Mijn vrouw heeft de multifocale glazen LOS teruggekregen. Om in een andere bril te plaatsen, die dan alleen passen als montuur nog kleiner was. U zegt dat het een kwestie van niet kunnen wennen is, misschien was het een verkeerde oogmeting. Want zelfs lezen ging slecht door die bril. En die verkeerde oogmeting is bij mij ook al voorgekomen. Nu heeft ze een ongevraagde, goedkope leesbril maar voor dure multifocale glazen betaald, waar ze dus niets aan heeft. Maar goed, dat is blijkbaar jullie service, daarom zijn wij weg. Plus de prijsverhoging in 1 maand van bijna 50%, succes!

Antwort von Glazoo
Hele slechte service en prijsverhoging van bijna 50%!
Goede kwaliteit brillen, maar; december 2025 heb ik 2 multifocale brillen besteld á €175 pst. Gezegd dat we in januari een 3e bril lieten doen. Prijs zou hetzelfde zijn. 1 bril klacht over, kan ik niet gebruiken en kreeg ik goedkopere leesglazen voor in de plaats ipv multifocaal. Wat heb ik daar aan? De 3e bril in 2026 had ik afgegeven (60 min. rijden totaal), krijg de factuur thuis; €75 duurder dan de bril 1 maand ervoor!!!! €75!!! Ik krijg geen gehoor bij hen 'de prijsverhoging zetten we 1 op 1 door'. Nog nooit van een prijsverhoging van bijna 50% gehoord! Ik heb de opdracht terug genomen, dit gaat echt niet zo. Als je éven verder zoekt kun je voor dit geld online ook bij anderen terecht met gratis verzending en garantie in belgie en NL.
En als antwoord op uw reply;

Alles correct afgehandeld.
Alles correct afgehandeld.
Jammer dat de status van orderafhandeling niet online kan gevolgd worden. Bij navraag toch nog de beloofde korting gekregen.

Antwort von Glazoo
Nieuwe bril in de plaats gekregen
Mijn Prada bril is verloren gegaan tijdens het transport, maar Glazoo heeft voor mij dezelfde bril besteld en nieuwe glazen in gestoken, netjes verpakt en opgestuurd. Ben uiteindelijk professioneel geholpen.

Netjes geholpen
Netjes geholpen. Ik had zelf een fout gemaakt bij het uploaden van mijn scan. Hierdoor was de levering iets vertraagd. Ze hadden netjes gemaild en gebeld.

Antwort von Glazoo
Snelle service en zorgloze ervaring
Wat een goed bedrijf! De communicatie was duidelijk en prettig. Ik heb mijn bril opgestuurd en had hem verrassend snel weer terug. Het blijft altijd spannend, maar dat was hier totaal niet nodig. Absoluut aan te raden!

Blijf daar weg !
Blijf daar weg !
Bril ingeleverd 2 Dec. en terug op 7 Januari. Iedereen kan zien dat alle brillenverkopers 1 plus 2 gratis adverteren en die gaan meestal naar een bedrijf in Tienen, Tokai, dat de toeloop niet aankan. Alleen Glazoo heeft dat niet in de gaten gehad en blijft trouw adverteren dat Uw bril binnen 8 werkdagen terug is.NIET DUS. Deze dropshipper heeft verder geen enkele controle op de voortgang en hoopt op het beste...Wij ook, maar zijn zeer terleurgesteld.

Antwort von Glazoo
Bril keurig verwerkt en verpakt
Bril keurig verwerkt en verpakt teruggestuurd tegen redelijke prijs. Met doekje en spray als bonus. Enig minpunt: verstuurd via DPD, de slechtste pakketdienst - zelfs rekeninghoudend met winterweer en feestdagen. Ongeschikt voor 'spoedjes'; je kunt weken zónder bril zitten.
Toevoeging: direct mailcontact met het bedrijf en niet afgescheept met chatbot en FAQ. Heel fijn, voor de afwisseling.

Antwort von Glazoo
Na iets meer dan een maand dan toch tevreden
Ik heb mijn montuur afgegeven, heb dan een oogmeting laten doen in Zonhoven, na een 10 werkdagen was mijn nieuwe bril klaar, het. zijn de platinum glazen. multivocaal, ik het begin heb ik wat aanpassing problemen gehad, ook mede door de vorm van mijn montuur, echter ben ik na iets meer dan een maand alsnog dik tevreden over de prijs en de service van glazoo.

Antwort von Glazoo
Fantastische kwaliteit voor een eerlijke prijs!
Ik was op zoek naar multifocale glazen die zowel comfortabel als betaalbaar zijn, en ik ben ontzettend blij met mijn keuze! De glazen zijn van topkwaliteit: helder zicht op alle afstanden, geen vervorming en een naadloze overgang tussen dichtbij en veraf.
Wat mij vooral verraste, was de scherpe prijs. Voor deze kwaliteit had ik veel meer verwacht te betalen. Bovendien kreeg ik professioneel advies en een perfecte afwerking in mijn nieuwe montuur. Het hele proces verliep vlot en klantvriendelijk.

Antwort von Glazoo
Perfect glasses for a good price.
Perfecte glazen voor mijn Lindberg montuur. In NL zijn de opticiens volkomen de weg kwijt, veel te duur voor een simpele dienst, dus niet meer kopen, gewoon een oogmeting laten doen, wel afdingen

Antwort von Glazoo
Reeds jaren een trouwe klant
Reeds jaren een trouwe klant, dik tevreden van mijn bril glazen

Antwort von Glazoo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.