Ik ben blij met de snelle en goede bezorging! Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar deze FestyBites neemt hij wel!
Na enkele weken de snoepjes voor de jeuk te nemen bijt mijn hond niet meer op zijn pootjes terwijl we er al meer dan een jaar mee aan het zoeken waren voor een oplossing.
Snelle levering..of het helpt moet ik nog afwachten na een zakje nog geen verbetering
Bestelling dag ervoor na in huis. Wij gebruiken het al 2 jaar maar bestelde via bol. Onze Donder is er van opgeknapt!
FestyBites streeft ernaar het welzijn van honden te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. We ondersteunen honden van diverse leeftijden en rassen voor een lang, vreugdevol en gezond leven. Wij hanteren duurzame productie- en verpakkingsmethoden, en zoekt naar zero CO2-uitstoot via energie-efficiënte processen en hernieuwbare bronnen. Kwaliteit en innovatie vormen onze kern, waarbij we samenwerken met experts om veilige, effectieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen die inspelen op veranderende behoeften van honden en eigenaren.
Europalaan 40, 3526 KS, Utrecht, Niederlande
- +31 85 0607945
- support@festybites.com
- festybites.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en correcte levering
Snel en correcte levering, helaas eet peppa de bites niet...ik plet ze onder wat natvoer.

Antwort von FestyBites
Mijn hond bijt niet meer op zijn pootje

Antwort von FestyBites
Bestelling dag ervoor na in huis.
Bestelling dag ervoor na in huis.
Wij gebruiken het al 2 jaar maar bestelde via bol.
Onze Donder is er van opgeknapt!

Antwort von FestyBites
Gebruik het nu al een aantal maanden en…
Gebruik het nu al een aantal maanden en het lijkt goed te werken. Wel jammer dat het best duur is

Antwort von FestyBites
Ik ben blij met de snelle en goede…
Ik ben blij met de snelle en goede bezorging!
Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer
kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar
deze FestyBites neemt hij wel!

Snelle levering!
Geen kreupelheid meer!
Onze labrador heeft lange tijd ongemak gehad wanneer zij opstond, stijf, kreupel zijn. Ene keer was het na een paar meter over maar soms bleef het echt lang aan. Sinds we haar iedere dag 3 stuks Festybites geven is het over en gaat het al heel lang goed. Ze vindt t natuurlijk ook nog eens heel lekker!
Vlotte bezorging
Goed maar duur
De producten zijn OK maar wel erg duur en ik weet daarom niet of ik dit vol kan houden

Antwort von FestyBites
Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar…
Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar pilletjes tegen artrose innemen...zelfs goed verstopt in een beetje paté of kippewit...en nu eet ze met plezier haar 2 "snoepjes" op!
Hartelijk dank! You're a life saver!

Antwort von FestyBites
ik heb dit product niet besteld,en ik…
ik heb dit product niet besteld,en ik wil een retour coupon