Ik kreeg heldere antwoorden op mijn vragen voor ik bestelde. Het bestelproces liep normaal, ik gaf aan om puntjes te zetten op de plaats van mijn pupil (voor juiste centreren) en dat werd als een meer... Mehr ansehen
Zeer vriendelijk en goed geholpen! De prijzen van de brilglazen zijn scherp ten opzichte van de gewoonlijke opticien. Voor de helft van de prijs heb ik nu zelfs drie brillen in plaats van twee. Ideaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een cataract operatie had ik mijn multifocale bril niet meer nodig maar wel een leesbril. Diverse leesbrilletjes gekocht in supermarkten, die waren echt niet zo goed. Glazoo heeft van mijn multifo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik was op zoek naar multifocale glazen die zowel comfortabel als betaalbaar zijn, en ik ben ontzettend blij met mijn keuze! De glazen zijn van topkwaliteit: helder zicht op alle afstanden, geen vervo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.
Oppelsenweg 87, 3520, Zonhoven, Belgien
- 011 76 63 67
- info@glazoo.be
- glazoo.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfecte glazen voor mijn zonnebril op…
Perfecte glazen voor mijn zonnebril op sterkte. Ben echt dik tevreden.

Antwort von Glazoo
Facilité d’envoi et de réception ..
Facilité d’envoi et de réception ..
Très bon service , je recommande

Antwort von Glazoo
De multifocale glazen zijn van goede…
De multifocale glazen zijn van goede kwaliteit, maar ze zijn niet goed gecentreerd in het montuur.

Antwort von Glazoo
Alles is volgens wens verlopen
Alles is volgens wens verlopen. Juist zoals het op de website werd uitgelegd. Enkel was er een klein probleempje met het programma, omdat ik het zelf niet rechtstreeks had ingevuld. Maar dat werd dan wel snel verholpen.
Herstelling vorige review
Graag wil ik mijn vorige review nuanceren. Vandaag ben ik naar optiek Brabanders geweest met de bril die me deze week geleverd is en waarover ik een slechte review heb geschreven. Ze hebben me vriendelijk geholpen en ben er zeker van dat alles in orde zal komen.

Zeer ontvreden
Ik wil mijn review aanpassen naar zeer ontevreden, bril ontvangen dat niet bruikbaar is. 1ste set glazen multifocaal volgens voorschrift bleek dat ik de goedkope smalle bundel had gekozen, na bijbetalen van 189€ brede bundel glazen nog steeds niet goed. Discussies over hun oogmeting en die van de oogarts etc. Ben naar een ander opticien geweest, daar klopt de oogmeting van de oogarts en bleken de glazen van glazoo fout ! Deze grap heeft mij 500€ gekost en geen bruikbare bril.
Keer op keer een top ervaring!
Al meermaals glazen op sterkte besteld voor nieuwe monturen en altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service. Top!

Antwort von Glazoo
Glazoo vraagt een kopij van het medisch…
Glazoo vraagt een kopij van het medisch voorschrift maar vergelijkt niet dat de online bestelling overeen komt met de gevraagde glazen. Indien er iets verkeerd aangeklikt is, krijg je dan de verkeerde glazen geleverd.

Heel tevreden
Sneller service, handige site om bestelling te plaatsen, heel reactief bij het stellen van een vraag via mail.
Heel tevreden over de geleverde producten.

remplacement de verre
Commande bien reçu, les verres sont de bonne qualité. je recommande.

Antwort von Glazoo
Perfect ingeslepen dunne multifocale…
Perfect ingeslepen dunne multifocale glazen, uitstekend breed zicht op alle afstanden. Prima communicatie. Ondanks staking van Bpost binnen 14 dagen geleverd. Zeer tevreden, kan het aanbevelen.

Renovatie 2 brillen
Ik liet in 3 monturen dezelfd bifocale glazen vervangen, de oude waren helemaal verkrast na 3 jaar… heel vlot en goed gedaan. Zeer tevreden!

Prima communicatie met Glozoo
Prima communicatie met Glozoo. Afspraken netjes nagekomen en op tijd afgehandeld. Aantrekkelijke prijzen.

Antwort von Glazoo
Goed, snel en voordelig nieuwe glazen
Snel nieuwe glazen in mijn lievelingsmontuur en dat voor de helft van de prijs wat het bij een opticien kost. Heel erg tevreden.

Erg tevreden
Erg tevreden met mijn nieuwe brilglazen. Ook de communicatie verliep snel en vlot. Hier wil ik zeker nog opnieuw bestellen!

Antwort von Glazoo
ze komen hun afspraken telkens niet na. Afrader!
De bril die ik kreeg werkte prima. Dat gezegd hebbend, ga ik hier nooit meer iets bestellen!!
de bril was besteld en betaald toen ik te horen kreeg,
Wij hebben een vergissing gemaakt u moet € 50.- bij betalen. oke afspraken zijn achteraf onderhandelbaar???
toen kwam het bericht: Helaas uw toegestuurde montuur is zoekgeraakt in de post tussen Glazoo en de brillen slijper. ik werd gerust gesteld dat ik een nieuwe mocht uitzoeken en alles zou vergoed worden.
We hebben goed nieuws voor u werd mij verteld na aanschaf van een nieuwe montuur,
uw bril is weer terecht. waardoor wij niet meer uw gemaakte kosten gaan betalen.
en nu wacht ik al een maand op een reactie maar hoor niets meer
mijn mening - ik zou het niet doen !!
er zijn meer brillen verkopers die klanten wel graag willen houden

Aangenaam verrast!!!
Bedrijf via mijn zoon leren kennen en de prijs, snelheid, verzorging en manier van communiceren is prima en ik zal zeker en vast nog aankopen doen bij jullie. Als ik naar de prijzen voor identieke items bij een optieker kijk is dat waanzin zoveel duurder. Ik raad Glazoo zeker aan. Top

Antwort von Glazoo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.