Fantastisk flot oplevelse at handle hos Glasstyk.com⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis det er muligt at give mere end 5 flotte stjerner, så har de fortjent dem! Flot hjemmeside, rimelige priser til den gode kvalitet... Mehr ansehen
Jeg elsker Glasstyk's tanke om bæredygtighed og historien der medfølger er original. Smykkerne tager sig godt ud på billederne men jeg blev overrasket over hvor små glasstykkerne er i virkeligheden.... Mehr ansehen
De smukkeste smykker! Man kan mærke der er lagt kærlighed i produktet, men også bare indpakningen! Personlig hilsen og fine muslingeskaller i kassen var jeg vild med!!
Fint armbånd bestilt til gave. Fint pakket med håndskrevet note om præcis hvor glasset i dette armbånd er find. Rigtig fin detalje. Smukt produkt, lækker og personlig indpakning og hurtig levering.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Dänemark
- glasstyk@gmail.com
- glasstyk.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition - meget imødekommende og hjælpsomme.
Kan give den varmeste anbefaling !

Smukke smykker😊
Super smukke smykker, som efter bestilling, leveres hurtigt i pakning i tråd med konceptet👏👏👏

Antwort von Glasstyk I/S
Hurtig levering - smukke smykker - meget hyggeligt med den personlige hilsen der fulgte med pakke -

Antwort von Glasstyk I/S
Super smukke smykker 😍 og ikke mindst…
Super smukke smykker 😍 og ikke mindst helt ok priser 😃 Til slut, hurtig ekspedition 👍

Antwort von Glasstyk I/S
Vildt smukke smykker og vildt smuk…
Vildt smukke smykker og vildt smuk service! Kan klart anbefales!

Antwort von Glasstyk I/S
Den kom simpelthen så hurtigt med…
Den kom simpelthen så hurtigt med posten og havde den fineste indpakning! En sand fornøjelse at pakke op og super fint smykke!
Også cute med en personlig hilsen :))

Virkelig smukke smykker
Virkelig smukke smykker! Elsker at de er lavet af havglas de selv har været ude og finde

Skøn oplevelser
Super sødt team, der var gjort virkelig meget ud af indpakning! Og ekstremt flotte øreringe!

Antwort von Glasstyk I/S
Smukke smykker med et fantastisk koncept bag
Glasstyk er en virksomhed, som ligger alt sin kærlighed i hvert enkel smykke.
De tænker på sine kunder og er altid klar til at vejlede og specialdesigne smykker til sine kunder🫶🏽

Antwort von Glasstyk I/S
Havde længe kigget på de fine smykker
Havde længe kigget på de fine smykker, der kom et Black friday tilbud som ikke var til at kigge væk fra igen. Pakken kom hurtigt trods Black friday tidspunktet, og generelt var det bare god service.
Pakken kom fint pakket ind, og smykkerne er smukkere end på billeder. Jeg er rigtig glad for dem og vil uden tvivl handle der igen!

Antwort von Glasstyk I/S
Der er super god service hos glasstyk
Der er super god service hos glasstyk. De svarer hurtigt på Instagram og forlængede gerne en kæde for mig.
Deres smykker og koncept er super fint og man kan se at der er blevet gjort noget ud af ordren.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Glasstyk I/S
Jeres smykker er så smukke og god…
Jeres smykker er så smukke og god kvalitet! Levering du fungerede så godt og den kom hurtigt!❤️

Antwort von Glasstyk I/S
Smukke smykker og hurtig levering
Smukke smykker og hurtig levering! <3

Smukt smykke
Hurtig levering. Og virkelig fint smykke der lever helt op til forventningerne og så var det virkelig fint pakket ind ❤️

Antwort von Glasstyk I/S
Helt ekstraordinær oplevelse af god hjælp og det ekstra skridt for deres kunder
Jeg var endt i et vaske ægte tidspres inden et bryllup, og det havde ikke været muligt uden Emmas ekstraordinære hjælp, at modtage smykkerne så de var der til dagen.
Tusinde tak for fantastisk service og vidunderlig hjælp! Vil til enhver tid anbefale Glasstyk både for menneskerne bag, men selføglelig også for verdens smukkeste smykker 🏆🤩👸🏼🥰

Antwort von Glasstyk I/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.