Fantastisk flot oplevelse at handle hos Glasstyk.com⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis det er muligt at give mere end 5 flotte stjerner, så har de fortjent dem! Flot hjemmeside, rimelige priser til den gode kvalitet... Mehr ansehen
Jeg elsker Glasstyk's tanke om bæredygtighed og historien der medfølger er original. Smykkerne tager sig godt ud på billederne men jeg blev overrasket over hvor små glasstykkerne er i virkeligheden.... Mehr ansehen
De smukkeste smykker! Man kan mærke der er lagt kærlighed i produktet, men også bare indpakningen! Personlig hilsen og fine muslingeskaller i kassen var jeg vild med!!
Fint armbånd bestilt til gave. Fint pakket med håndskrevet note om præcis hvor glasset i dette armbånd er find. Rigtig fin detalje. Smukt produkt, lækker og personlig indpakning og hurtig levering.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Dänemark
- glasstyk@gmail.com
- glasstyk.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk flot oplevelse at handle hos…
Fantastisk flot oplevelse at handle hos Glasstyk.com⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis det er muligt at give mere end 5 flotte stjerner, så har de fortjent dem!
Flot hjemmeside, rimelige priser til den gode kvalitet! De fleste smykker er vandfaste, men hvis ringene også var det, så ville jeg afgjort have købt nogle, for de er også voldsomt flotte ligesom alle de andre smykker!
Sikke en surprise at åbne min forsendelse! Wow!!!
Hvis jeg kunne lægge et billede eller flere op og en unboxing-video, så skulle I bare se! I gør det framragende!
De smukkeste smykker
Øv da…
Lidt synd jeg fik mine øreringe i grønne sten, når jeg havde bestilt i blå. Også synd at de ikke gjorde opmærksom på længere leveringstider pgr ferie.
Super kundeservice
Super kundeservice, hurtig assistance og meget venlig og hjælpsom kontakt
Jeg havde glædet mig til at bære min…
Jeg havde glædet mig til at bære min halskæde.
Må indrømme jeg blev skuffet over den minimale størrelse på glasset.
Det er sgu lidt fesent og mikro lille.
I forhold til jeres reklame så holder det ikke.
Så bliver aldrig kunde mere.
Fint armbånd bestilt til gave
Smukt produkt, lækker og personlig indpakning og hurtig levering. Varm anbefaling herfra ❤️
Jeg elsker tanken om bæredygtighed og…
Jeg vil gerne anbefale Glasstyk I/S men bede dem sætte mål på billederne.
Bedste hilsner og held og lykke.
Udslæt fra øreringe og ingen respons
Desværre fik jeg prompte et udslæt fra et par øreringe jeg købte hos Glasstyk. Udslættet holdt ved i omkring en uge efter jeg tog øreringene ud.
Jeg har flere piercinger som jeg har haft i, i årtier, med smykker af kirurgisk stål jeg forstår det ikke helt.
Jeg kontakter dem så med henblik på at gøre opmærksom på dette samt at bede om at returnere øreringene.
Jeg har ikke fået nogen respons selvom jeg har prøvet på to forskellige mail adresser oplyst på deres hjemmeside og har også fulgt op på min henvendelse efterfølgende. Der ikke noget telefon nummer man kan ringe til.
Det synes jeg ikke er god kundeservice.
Derudover, blev jeg overrasket over at øreringe til den pris kommer med silikone dutter som låse og ikke metal låse.
Her kommer jeg desværre ikke til at handle igen, jeg synes ellers det er et rigtig godt koncept.
Glasstyk er fantastisk
Anne er fantastisk! Hun svarer prompte og løser de udfordringer du måtte have med hendes smykker. Jeg elsker de nye designs og bruger Anne’s smykker ofte. Elsker havet! 🤩❤️
Modtager pakkerne hurtigt med smykkerne…
Modtager pakkerne hurtigt med smykkerne lagt i fine æsker med en hilsen om, hvor glassene er fundet. Rigtig hyggeligt.
Så fine smykker og hurtig levering 👍
Fine smykker
Fine smykker, godt koncept, hurtig levering. Jeg kommer til at købe flere smykker, til mig selv og som gave.
Fantastisk service og smukt smykke
Jeg har købt et utrolig smukt armbånd hos Glasstyk, som skulle bruges til en gave. Smykket i sig selv er fantastisk, og det ankom i den smukkeste indpakning, så det var fuldstændig klar til at blive givet væk. Det, der virkelig gjorde oplevelsen helt unik og personligt, var en lille, håndskrevet hilsen, som lå vedlagt. Her stod der præcis, hvor i verden glastykkerne til lige netop dette armbånd var fundet. Det giver gaven en helt særlig sjæl og historie. Kæmpe anbefaling herfra
Imponerende service
Imponerende service - har kun ros til dem. Desværre var låsen på en halskæde gået i stykker, men det blev fikset uden problem. Der har været den mest fantastiske service og kompensation for den lille defekt, der jo blev løst.
Vil til hver en tid anbefale dem. Super flotte og unike smykker. Højt service niveau. Ros, ros og ros. Tak til jer.
Det var utrolig smukke øreringe som var…
Det var utrolig smukke øreringe som var helt unikke 🙂 jeg skal helt bestemt handle hos jer igen 🙂
Smukke smykker hurtig levering .❤️
Smukkeste øreringe og god service :-)…
Smukkeste øreringe og god service :-) forelskede mig i en bestemt farvekombination og Anne tilbød at lave dem til mig! Kun +er herfra!
Hurtig og professionel levering,
Hurtig og professionel levering,
Med en personlig hilsen.
Jeg er top glad for produktet, og har taget det i brug
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.