Glasstyk I/S Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flot oplevelse at handle hos Glasstyk.com⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis det er muligt at give mere end 5 flotte stjerner, så har de fortjent dem! Flot hjemmeside, rimelige priser til den gode kvalitet... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg elsker Glasstyk's tanke om bæredygtighed og historien der medfølger er original. Smykkerne tager sig godt ud på billederne men jeg blev overrasket over hvor små glasstykkerne er i virkeligheden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De smukkeste smykker! Man kan mærke der er lagt kærlighed i produktet, men også bare indpakningen! Personlig hilsen og fine muslingeskaller i kassen var jeg vild med!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint armbånd bestilt til gave. Fint pakket med håndskrevet note om præcis hvor glasset i dette armbånd er find. Rigtig fin detalje. Smukt produkt, lækker og personlig indpakning og hurtig levering.... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god stil - på flere måder.

Der var desværre fejl på to af de tre par øreringe, jeg havde bestilt fra Glasstyk. Jeg oplevede dog rigtig stor forståelse og stor imødekommenhed fra deres kundeservice. Efter at jeg havde sendt øreringene retur, fik jeg tilsendt to “korrekte” par øreringe samt et ekstra smykke og et gavekort som beklagelse for fejlene. Det, synes jeg, er virkelig god stil, og det gør at jeg klart vil anbefale Glasstyk til andre. Der kan altid ske fejl, men det er hvordan der bliver rettet op på fejlen, der betyder noget. Jeg har allerede indløst gavekortet, og jeg er så glad for alle mine smykker fra Glasstyk.

13. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk smukke smykker og ekstra god service!

Fantastisk smukke smykker og ekstra god service. Jeg havde fået et par øreringe, hvor der var stor forskel i farven på glasset og der tilbød de at rette smykket uden nogen betaling. Virkelig skønt og igen fantastisk smukke smykker! 😍

17. Januar 2026

Antwort von Glasstyk I/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤍 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for både smykkerne og servicen. Da hvert smykke er unikt, kan der være små forskelle – og vi er bare glade for, at vi kunne rette det for dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og tak fordi du støtter vores lille univers ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flotte smykker og god service

Virkelig flotte smykker og god service. Jeg havde problemer med den ene af to øreringe. Fik da sendt et nyt sæt uden problemer + en lille gave. Rigtig god oplevelse.

24. Januar 2026

Kære Anja 🤍
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for både smykkerne og servicen. Vi er selvfølgelig kede af, at der var et problem med den ene ørering, men er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne sende et nyt sæt til dig (og en lille ekstra hilsen med på vejen). Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på ✨

Knus
Anne // Glasstyk

Bedste service

Jeg købte et par øreringe af dem som ikke helt var som jeg forventede. Jeg skrev til dem på en fredag og allerede lørdag morgen havde de svaret tilbage og sendte mig et nyt par og nogle smykker ekstra som undskyldning.
Helt klart den bedste service jeg nogen sinde har oplevet. Og deres smykker er de flotteste og god kvalitet.
Helt klart værd at handle ved igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. Januar 2026

Kære Laura 🤍
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – den gjorde os virkelig glade at læse! Vi er selvfølgelig kede af, at øreringene ikke helt levede op til forventningerne i første omgang, men vi er så glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning, der gjorde dig glad. Det betyder meget for os, at du både oplever god service og kvalitet i smykkerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at se dig igen ✨

Knus
Anne // Glasstyk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr