Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Mehr ansehen
Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Mehr ansehen
Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg går altid derfra med et smil
Kristina er bare dygtig og har fra mit første besøg for et år siden sørget for at jeg er gået tilfreds hjem og med et smil på læben.
Glace er bare så skønt et sted; som jeg bestemt kan anbefale
Kristina er er sødt og roligt menneske…
Kristina er er sødt og roligt menneske og klarer altid tingene - også selv om kunden kommer for sent😘
lækre omgivelser og flotte negle
lækre omgivelser og flotte negle. føler sig i gode hænder.
Nyder altid at komme hos Glace
Melisa er så dygtig! Er glad for mine flotte negle. Nyder altid at komme hos Glace.
Fortsætter med glæde
Det er 4. gang jeg var her og få lavet negle
Og jeg fortsætter med glæde. Jeg er glad for behandler Melissa
Fantastisk!
Fik rettet bryn af Julia i Hørsholm. Hun var enormt behagelig og meget omhyggelig. Hun spurgte ind til præferencer inden behandlingen, hvilket var rigtig rart. Gik derfra med et virkelig flot resultat! Kommer helt sikkert igen.
Lisa ordnede mine negle til perfektion
Lisa ordnede mine negle til perfektion! Hun er så dygtig og super sød og behagelig at være kunde hos.
Most beautiful french nails
Sally made the most beautiful french nails for my wedding, and it was a please speaking to her throughout the appointment :)
Østerbro
Østerbro: Lækker salon, hvor jeg fik perfekt manicure af søde Liza, og perfekt pedicure af søde Tamara.
Jeg kommer helt sikker igen🌞♥️
Smukkeste rammer til de smukkeste…
Smukkeste rammer til de smukkeste behandlinger!Har fået lavet negle på hænder og fødder i mange år hos Nathalie Hviid. Nu har de netop åbent ny klinik i Bredgade. Her er SÅ smukt og pigerne er de dygtigste jeg har gået hos! Netop kørt hjem med de smukkeste fødder efter en pedicure udført af Sia🤍tak tak tak
Fik lavet lash lift forleden i Hørsholm…
Fik lavet lash lift forleden i Hørsholm af Rikke. Hun var simpelthen så sød og rolig og resultatet er blevet over al forventning. Jeg glæder mig til at se hvor længe det holder, og til at komme igen.
Både Nathalie og hendes hold af…
Både Nathalie og hendes hold af veluddannede og erfarne specialister er absolut blandt de aller dygtigste. Jeg bruger både Hørsholm og Østerbro og begge saloner er i absolut i topklasse. Man føler sig super godt modtaget, får fantastiske og meget professionelle behandlinger i en dejlig behageligt atmosfære. Love it!
Meget professionelt sted og sødt personale, men..
Jeg har fået lavet et lash lift og gel negle hos dem. Det er et meget professionelt personale og nogle der går op i det de laver. Da jeg fik lavet lash lift hos dem, var det en meget god betjening, de var meget snakkesalige og udadvendt og går op i det de laver. Men da jeg fik lavede negle var det dsv ikke samme oplevelse.
Min negle blev lavede rigtigt pænt, og hun kunne lave dem som jeg ønskede. Men da hun begyndte at file mine negle, filede hun ned i min finger, så det begyndte at bløde og gjorde ondt i 2 uger. Og da hun skulle klippe mine neglebånd, klippede hun mig i fingeren 1 enkel gang. Men overordnet super god service( alle kan jo lave fejl)
God oplevelse
God behandling, virkelig fint resultat. Jeg kan klart anbefale 👏
Får både lavet negle og vipper hos…
Får både lavet negle og vipper hos Nathalie Hviid og er kommet i klinikken i Hørsholm igennem mange år og er altid mere end tilfreds. Alle er super kompetente og søde. Kæmpe anbefaling herfra! :-)
Perfekt behandling og behagelig stemning
God kundeservice
Efter et par forgæves forsøg kom der hul igennem til kundeservice og jeg fik pengene tilbage for defekt Omnilux maske. Da jeg først kom igennem til dem, kørte alt som smurt.
Melisa i Hørsholm gar lavet de smukke…
Melisa i Hørsholm har lavet de smukkeste negle jeg har nogensinde har fået lavet 😘
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.