Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Mehr ansehen
Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Alle ansatte er så dygtige
Alle ansatte er så dygtige. Har været fast kunde i flere år.

Antwort von Glace
Altid god service og høj kvalitet
Altid god service og høj kvalitet af arbejde. Elsker at komme hos NathalieHviid. Jeg får lavet både vippebuk, hannabrows og negle hos de sødeste piger. Jeg elsker resultatet hver gang. Kan kun anbefalede stedet❤️❤️❤️

Antwort von Glace
Kan kun varmt anbefale dette sted
Kan kun varmt anbefale dette sted. De sødeste piger og de bedste behandlinger🌸

Antwort von Glace
Jeg har kommet ved nathalie hviid…
Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle og Lash lift, og resultatet er altid den bedste kvalitet. Udover kvaliteten, så er servicen og menneskerne deroppe fantastiske, og går alle sammen den ekstra mil for den bedste kunde oplevelse. Nathalie hviid beauty concept er min favorit skønhedsklinik 🤍🤍🤍🤍

Antwort von Glace
Super flotte negle, som holder
Man føler sig altid i gode hænder hos NH. Super flot arbejde, hver eneste gang 🥰

Antwort von Glace
Altid professionel og omhyggelig…
Altid professionel og omhyggelig behandling med lang holdbarhed 💅🏻

Sådan skal det gøres…
Kære Nathalie har skabt en velvære oase på Østerbro og jeg nyder Sidsels ekspertise og så gør det jo ingenting, at Anna og Lulu hygger om een. ♥️

Antwort von Glace
Sødeste medarbejder og god service !
Sødeste medarbejder og god service !

Antwort von Glace
Altid fem stjerner til Nathalie og…
Altid fem stjerner til Nathalie og hendes team. Super kompetente, skønne lokaler, altid søde piger og fantastisk betjening

Antwort von Glace
God atmosfære med professionelle behandler
Der er en rigtig behagelig atmosfære at være i som kunde på trods af at pigerne er travle er de opmærksomme og laver professionelle negle.

Antwort von Glace
Hyggeligt og venligt sted❤️ Altid…
Hyggeligt og venligt sted❤️ Altid venlige piger og god service 💅🏻💘

Kan klart anbefale Nathalie Hviid ❤️
Kan klart anbefale Nathalie Hviid ❤️
De skønne kvinder laver de smukkeste negle, bryn og vipper.
Jeg får ofte mange komplimenter på mine gelenegle, som altid er fejlfrie.
Mine single lashes ser altid naturlige ud og holder virkelig godt. Jeg får lavet browlamination en gang i mellem, som også altid bliver så flot.
Jeg elsker, at behandlingerne altid får mig til at føle mig godt tilpas. Vippe- og brynbehandlinger er super smart ift. træning, så de altid sidder flot trods sved og vand.
Nathalie Hviid har også den smukkeste klinik, med den hyggeligste vibe ☕️🤍🫶🏻
Så en KÆMPE anbefaling herfra ❤️

Bedste negledame
Jeg får lavet negle hos Nathalie Hviid og jeg er KÆMPE fan. Får lavet hos Katja og hun er den bedste og super dygtig. ❤️

Antwort von Glace
Jeg er meget tilfreds med NAthalie…
Jeg er meget tilfreds med NAthalie Hviid på Østerbro. De udfører et professionelt og smukt arbejde, og det holder rigtig godt. Resultatet er meget tilfredsstillende, og deres lokaler er indbydende. Man føler sig velkommen når man kommer
Det er super behageligt at komme i…
Det er super behageligt at komme i klinikken, god service hvor man bliver budt på noget drikke, kaffe, te eller vand.
Både venterum og selve de rum behandlinger foregår i er hyggeligt og varmt indrettet.
Jeg har fået lavet øjenbryn af Sissel og kan anbefale hende.
Super sød, behagelig, dygtig og professionel.
Jeg er så taknemmelig for det Sissel har lavet for mig.
Tak til personalet for god og behagelig behandling.
Cathrine Byriel
God kundeservice og Nathalie går udover…
God kundeservice og Nathalie går udover det normale for at imødekomme dine behov og leverer produktet! 🩷 anbefaling får de herfra.
Best pedicure in town with Sally
I think Sally gives the best pedicure in town. She pays close attention to detail and creates a calming atmosphere, making it the most relaxing hour for me. She also fixes my broken big toe nail, which I have since being a kid, so well that it looks just like my other toes. Thank you Sally, you’re the best 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.